Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai 2

QUOTE(xxkamane @ 2014 09 16, 08:53)
O vat pas mus buvo unsure.gif , visa zole pavesyje dar blizgete blizgejo sidabru, kai vaziavau i darba.

pas mus +4,apejau mieste soda -rasa super sidbrine,bet ne serksnas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2014 09 15, 23:15)
pas mani Sinij labai isgrazejo, kai nelaistomas paliko.  Daugiau  melynas ( violetinis, )  nei  zalias. o pradzioj vos vos to melynumo  turejo. dabar kabo  tamsus bumbulai biggrin.gif  bet man labai skanus jis  drinks_cheers.gif

Mano SINIJ vienintelis liko šiltnamyje,jau grožis tai super,ryškus egzotinis.O ir skonis labai geras.Kekės didelės,pomidorai normalaus dydžio bumbuliukai,man tokia forma pati pačiausia.
Atsakyti
Mes jau gal šią savaitę naikinsim pomidorus iš šiltnamio. Daugiausia vaisių turintis - Penis, kaip ir priklauso, vėlyvas. Jau ne tiek daug vaisių. Aną savaitę ketvirtadienį nuskyniau kibirą 10l, o šeštadienį mama sako..gal nepaliekam tų raustančių, gelstančių. Tai dar 1,5 kibiro. Jau yra išrautų, nes buvo ankstyvesni ir visus nuskynėm. Kai kurių dar yra, bet dauguma subrendusių, tai nuskinti, patiesti dėžėse viena eilute, sunoks. Gerai, kad nepagailėjau ir rugpjūčiui dar neįpusėjus, nukirpau drastiškai visas viršūnes. Tada nežydėjo, o nokino tuos mazgius.
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2014 09 16, 07:53)
O vat pas mus buvo unsure.gif , visa zole pavesyje dar blizgete blizgejo sidabru, kai vaziavau i darba.

nu kas čia per nesąmonės - dienos šitokios šiltos, o naktim velniava blink.gif Jau ir aš nervuotis pradėjau, prisiminiau, kad lauke ne tik arbūzai, bet ir paprikų miškelis. O ir šiltnamiai ne tokie sandarūs, gal nė -2 neatlaikytų mano gražieji pomidorai doh.gif
Atsakyti
bet, gal dar kitur nebuvo ir nebus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2014 09 16, 11:17)
bet, gal dar kitur nebuvo ir nebus ax.gif

taigis.. kitur gal ir nebus. O pas mus netgi labai tikėtina doh.gif
Atsakyti
pas mani biski šalta, bet ne minusas dar vis.
ciūcikas jokiu būdu ne vegetaras, bet gurmanas labiau- ne belekas tinka- braškių tik viena lysvė skaniausia, agrastas irgi tik raudonas, obuoliai- saldiniai, ananasiniai ir antaniniai tik tinka.Nebent pats valgai ir po kasnį duodi tai tada ir pomidorus vartoja, ir agurkus. O šiaip tai maistą reikia su mėsa maišyt, kitaip neįda mano žvėris. Šiltnamio vienos durys su didele skyle- ir aš prašliaužčiau pažeme tarp skersinių, kitos- kaip perpjautos palei apačią, nežinau kaip tai padarė, bet faktas kad jos darbas. sušaldys mano pomidorus, rupkė verysad.gif o dar vakar įsigudrino juos ir skinti- capt pomidoriuką ir atneša- tipo mesk- atnešiu doh.gif dar ir pomidorai užkliuvo doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 09 16, 12:08)
  Jau ir aš nervuotis pradėjau, prisiminiau, kad lauke ne tik arbūzai, bet ir paprikų miškelis.

Nu gal baik panikuot ir mani nervuot doh.gif .Nebus pas mus minuso iki kito savaitgalio ir vsio.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 09 16, 12:15)
Nu gal baik panikuot ir mani nervuot  doh.gif .Nebus pas mus minuso iki kito savaitgalio ir vsio.

Kokio dar savaitgalio??? Iki lapkričio 5 šalnų nebus schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 09 16, 12:35)
Kokio dar savaitgalio??? Iki lapkričio 5 šalnų nebus  schmoll.gif  lotuliukas.gif

nezinau kaip dėl lapkričio, bet Gelvonaite Audronė žadėjo iki spalio tikrai jokiu šalnu neprognuozuoti schmoll.gif
taigi grįšiu namo žiūrėsiu, gal ten ne tokia jau ir šalna buvo, o tik šalniukas irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 16 rugsėjo 2014 - 12:57
QUOTE(xxkamane @ 2014 09 16, 12:53)
nezinau kaip dėl lapkričio, bet Gelvonaite Audronė žadėjo iki spalio tikrai jokiu šalnu neprognuozuoti schmoll.gif

Galvonaitė gal ir žadėjo, ale gismeteo žada kitaip. Tiesa, ir pagal juos ta šalna tik paskutinį rugsėjo savaitgalį turėtų būt. Na, vakar ir užvakar tai nieks nežadėjo, pati iš kažkur atsirado unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2014 09 16, 12:15)
Nu gal baik panikuot ir mani nervuot  doh.gif .Nebus pas mus minuso iki kito savaitgalio ir vsio.

gerai, gerai, tyliu. Aš jau irgi pasižiūrėjau, kad iki Grybų šventės ramu turėtų būt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 09 16, 11:08)
nu kas čia per nesąmonės - dienos šitokios šiltos, o naktim velniava  blink.gif  Jau ir aš nervuotis pradėjau, prisiminiau, kad lauke ne tik arbūzai, bet ir paprikų miškelis. O ir šiltnamiai ne tokie sandarūs, gal nė -2 neatlaikytų mano gražieji pomidorai doh.gif

suaugusios paprikos atlaiko visai nemaza minusa. iki -5 tai tikrai( teko bandyt-tieiog pamirsau kazkada kad turiu lauke prisodinta blush2.gif ). tik vat nustebau po praeitos nakties, kad cilius bivki gnybtelejo- virsunes nujuodo. o maniau, kad ciliai ir paprikos tas pats biesas. matyt ciliai lepesni g.gif
Atsakyti