Ale pas mane yra vienas atsparuolis ligoms
netilpo siltnamin, lauke pasodinau, visi jau seniai maro pakirsti, o jam dzin jis tik pomidorcikus nokina
QUOTE(Marmaledas @ 2014 09 16, 11:58)
pas mani biski šalta, bet ne minusas dar vis.
ciūcikas jokiu būdu ne vegetaras, bet gurmanas labiau- ne belekas tinka- braškių tik viena lysvė skaniausia, agrastas irgi tik raudonas, obuoliai- saldiniai, ananasiniai ir antaniniai tik tinka.Nebent pats valgai ir po kasnį duodi tai tada ir pomidorus vartoja, ir agurkus. O šiaip tai maistą reikia su mėsa maišyt, kitaip neįda mano žvėris. Šiltnamio vienos durys su didele skyle- ir aš prašliaužčiau pažeme tarp skersinių, kitos- kaip perpjautos palei apačią, nežinau kaip tai padarė, bet faktas kad jos darbas. sušaldys mano pomidorus, rupkė
o dar vakar įsigudrino juos ir skinti- capt pomidoriuką ir atneša- tipo mesk- atnešiu
dar ir pomidorai užkliuvo

ciūcikas jokiu būdu ne vegetaras, bet gurmanas labiau- ne belekas tinka- braškių tik viena lysvė skaniausia, agrastas irgi tik raudonas, obuoliai- saldiniai, ananasiniai ir antaniniai tik tinka.Nebent pats valgai ir po kasnį duodi tai tada ir pomidorus vartoja, ir agurkus. O šiaip tai maistą reikia su mėsa maišyt, kitaip neįda mano žvėris. Šiltnamio vienos durys su didele skyle- ir aš prašliaužčiau pažeme tarp skersinių, kitos- kaip perpjautos palei apačią, nežinau kaip tai padarė, bet faktas kad jos darbas. sušaldys mano pomidorus, rupkė
mes šiandien važiuodami į Vilnių kelyje Jonava-Ukmergė matėm nutrūkusį ciūciką dantyse tempentį gaidį
Vaikystėj turėjom katiną kur ėsdavo tik suteptus buterbrodus su paštetu
Papildyta:
QUOTE(Ingaja @ 2014 09 16, 15:55)
Ale pas mane yra vienas atsparuolis ligoms
netilpo siltnamin, lauke pasodinau, visi jau seniai maro pakirsti, o jam dzin jis tik pomidorcikus nokina 
kas per stebuklas? Maniškiai pernykščiai atspariausi šiemet vienodai pasidavė (bandos jausmas) tad nebežinau ką lauke beauginti kitąmet?
QUOTE(saridon'e @ 2014 09 16, 23:56)
kas per stebuklas? Maniškiai pernykščiai atspariausi šiemet vienodai pasidavė (bandos jausmas) tad nebežinau ką lauke beauginti kitąmet? 
sunku pasakyt
Siltos dienos, pomidorai noksta kaip pasele
QUOTE(Ingaja @ 2014 09 17, 17:42)
Ir pas mane pomidorai pasele
Velai pavasari pasisejau melynus pomidorus - Blue beauty, is tikruju jie ne melyni, tik su melynom kepurem, tai dabar irgi pilna bumbulu, bet gal dar suspes prinokti, labai ju laukiu
QUOTE(Ingaja @ 2014 09 17, 06:28)
sunku pasakyt
Mama vienais metais gavo is Baltarusijos, pasejo, pasidalino daigeliais su manim, zinoma pavadinimo nezino, man jie patiko, pasidariau sekluciu, dazniausiai sodinu siltnamy, visi pomidorai vienodi kaip vienas, tokie slyviniai, bet ne kieti
Tie kurie lieka uz siltnamio, auga lauke, ziuriu sitam dzin ligos ir rukai 
Labai įdomu, norėčiau tokių
Keturias dėžes šiandien žalių priskyniau iš šiltnamio prašiau anytos kad džiovintų kai sunoks o ką realiai rasiu sugrįžusi net neįsivaizduoju. Jei nuvils kitąmet gražiausius daigus sau pasiliksiu
QUOTE(saridon'e @ 2014 09 18, 03:45)
Labai įdomu, norėčiau tokių
Bet mėnesį ar ilgesnį laiką tuoj liksiu be SM ir pomidorus teks pamiršti
Tai galiu pasidalint
Maniskiai irgi yra tokie keli atsparuoliai
Laaaaaabai patiko Jablonka, lauke praktiskai idealus pomidoras, derlingas, taisiklingas, keli krumai tik susirgo ir tie prie lauku, salia siltnamio ir dabar kuo zaliausi,
[attachmentid=233179]
ir "Karoliukai" (situ pavadinima pati sugalvojau nes pernai moteriske dave seklyciu kaip labai derlingu i "zelatina") tik perspejo, kad auginciau lauke, nes labai auksti uzauga. Pasodinau prie siltnamio, uzaugo jie tikrai vos ne vijokliniai, o derliumi tikrai kekemis ejo
ir neserga dar ir siandien
[attachmentid=233180]
ir dar vienas bajeris su banancikais, na sitas jau vsio pasirguliuoja, nors ir nepamaraves, o vat viena banancika ikisau i vynuogiu paunksme, na tiesiog nepakilo ranka ismesti ji, o vynuoges auga pas mane tokioje uzuovejuoje, tai as ji ten igrudau, ai galvoju tamsu-netamsu, noresi-gyvensi.
1. Visa vasara derejo kuo puikiausiai ir vaisius nokino kuo nuostabiausiai.
2. ir siandien jis ten atrodo daug geriau nei kai kurie siltnamyje
tai skau gal kitamet velniop ta siltnami- visus po vynuogem sukisiu.
Laaaaaabai patiko Jablonka, lauke praktiskai idealus pomidoras, derlingas, taisiklingas, keli krumai tik susirgo ir tie prie lauku, salia siltnamio ir dabar kuo zaliausi,
[attachmentid=233179]
ir "Karoliukai" (situ pavadinima pati sugalvojau nes pernai moteriske dave seklyciu kaip labai derlingu i "zelatina") tik perspejo, kad auginciau lauke, nes labai auksti uzauga. Pasodinau prie siltnamio, uzaugo jie tikrai vos ne vijokliniai, o derliumi tikrai kekemis ejo
[attachmentid=233180]
ir dar vienas bajeris su banancikais, na sitas jau vsio pasirguliuoja, nors ir nepamaraves, o vat viena banancika ikisau i vynuogiu paunksme, na tiesiog nepakilo ranka ismesti ji, o vynuoges auga pas mane tokioje uzuovejuoje, tai as ji ten igrudau, ai galvoju tamsu-netamsu, noresi-gyvensi.
1. Visa vasara derejo kuo puikiausiai ir vaisius nokino kuo nuostabiausiai.
2. ir siandien jis ten atrodo daug geriau nei kai kurie siltnamyje
tai skau gal kitamet velniop ta siltnami- visus po vynuogem sukisiu.
QUOTE(Ingaja @ 2014 09 18, 06:26)
Ryt išvažiuojam tai kai grįšiu laiškelį prašysiu
Kadangi tema labai pritilo, parodysiu, kaip pavasarį auginau daigus. Galvojau, jei su tokiais pagalbininkais (dviem) užsiauginsiu nors pusę daigų, tai bus labai gerai. Suragauti buvo tiik keli daigeliai

Prieš savaitę vaizdelis buvo toks

Lapai jau plėmuojasi, darosi nebegražūs, lyg ir dėmėtligę užmačiau prieš porą savaičių, bet viską išskabius blogybės smarkiai neplinta. Ir pomidorai nesibaigia...
Lyginant Colibrį su Giuljeta, man colibris vis tik skanesnis,sultingesnis. Ir kalcio trūkumo jis niekad nerodydavo. Giuljetos daug vaisių su papuvusiais galiukais, nors ir kalcio gavo papildomai.
Prieš savaitę vaizdelis buvo toks
Lapai jau plėmuojasi, darosi nebegražūs, lyg ir dėmėtligę užmačiau prieš porą savaičių, bet viską išskabius blogybės smarkiai neplinta. Ir pomidorai nesibaigia...
Lyginant Colibrį su Giuljeta, man colibris vis tik skanesnis,sultingesnis. Ir kalcio trūkumo jis niekad nerodydavo. Giuljetos daug vaisių su papuvusiais galiukais, nors ir kalcio gavo papildomai.
grazus vaizdai
ypac man grazios leteneles
bet ir siltnamis akis dziugina
siandien vaziuoju pas savuosius augintinius. kazi ka pamatysiu
pries pora dienu vyras i savo siltnami isivede bendradarbi. Tas sako, ojei, va sitas pomidoras pas tave tai tikrai serga
vyras ziuri, klausia kuris cia tas ligonis... nugi privede prie SINIJ pomidoro
tai paskui teko is namu idet jau sunokusiu 'zydriuku" , kad paragautu, ir dar seklyciu pakeli idejau , jei kartais patiktu skonis .
siandien vaziuoju pas savuosius augintinius. kazi ka pamatysiu
pries pora dienu vyras i savo siltnami isivede bendradarbi. Tas sako, ojei, va sitas pomidoras pas tave tai tikrai serga
Pas mane jau nebenoksta kaip pašėlę. Kaimynų namas pradėjo iš pietų pusės pavėsį duot, nes saulė nebepakyla taip aukštai, kaip seniau. Bet visvien pavalgymui užtenka.
Riolita, tavo pagalbininkas gražus labai.
Dėmėtligė ir pas mane ant kai kurių lapų. Gerai, kad perskaičiau, eisiu išskint.
Riolita, tavo pagalbininkas gražus labai.
Dėmėtligė ir pas mane ant kai kurių lapų. Gerai, kad perskaičiau, eisiu išskint.