Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai 2

QUOTE(Lusasita @ 2014 09 03, 10:20)
Oj nikai butu darbo  vaikyt tas peles... biggrin.gif

oi, džiaukitės, kad Nika tų pelių neturi progos vaikyt. Jei nuodų priėdusios, katė irgi apsinuodyt gali.
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2014 09 03, 11:28)
Reiks Lusasitai lenktis iki zemes, gal ir man ji Jaicu israsytu  blush2.gif

pas mane tas jaicas nevietoj pernai augo muset. kazkoks pavelaves buvo ir nelabai deringas. siemet toj vetoj auga izumrudnas jablokas, tai irgi siaip sau. Vakaru puse, ir aulute gan anksti uzstoja kaimynu namas bei musu obelis. o dar ir obels saknys turbut nemazai maisto nutraukia sau.
seklu man rods pernai nerinkau ju, bet gal pirktiniam pakelyje dar yra, paziuresiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2014 09 03, 10:44)
seklu man rods pernai nerinkau ju, bet gal pirktiniam pakelyje dar yra, paziuresiu  mirksiukas.gif

Oij kaip aciu smile.gif
Atsakyti
Apsiziurejau, kad persimono churmos turiu kelias seklutes, bet ankstesniu metu, gal kam reikia g.gif
Atsakyti
kurią čia pelės užpuolė- jau kokiai nestuke.gif neįtikote, panele g.gif , tiksliau pomidorai neįtiko.
o aš dar vat nokinu kosmonautą, ir sibiriaką vieną- ir mano misija bus baigta- apsisėklinus būsiu iki negaliu biggrin.gif 200 metų į priekį tai tiksliai.reiks kada prisėst prie sąrašų sudarymo- ko norėt pakartot, ko nenorėt
Atsakyti
as kose makalose verdu ta su abrikosais , dideli dideli puoda. biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane speja prinokt tik valgymui g.gif
Atsakyti
rezultatas 15 stiklainiuku po 750 ml thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2014 09 03, 18:54)
rezultatas 15 stiklainiuku po 750 ml thumbup.gif

TAI PUODAS JAU NEMENKAS
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2014 09 03, 21:00)
TAI PUODAS JAU NEMENKAS

jis gal kokiu 12 litru skaitosi . tai iki virsaus biggrin.gif
Atsakyti
blyn nesikeikus doh.gif blush2.gif kur sestadieni nuskyniau laukiniu pomidoru 2 didelius kibirus,visiems vaisiams amen-apie 30ltr plemais rudais nuejo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 09 03, 20:16)
blyn nesikeikus doh.gif  blush2.gif kur sestadieni nuskyniau laukiniu pomidoru 2 didelius kibirus,visiems vaisiams amen-apie 30ltr plemais rudais nuejo verysad.gif

verysad.gif as siandien nuejau paziureti savo laukini, vienas tik augo, black cheris, pries kelias dienas toks grazus buvo, su begale pomidoriuku, siandien puse pajuodavusiu doh.gif Staigiai roviau lauk, gerus pomikus surinkau ir is karto suvakavau, zalius.
Siandien dali pomidoru isroviau is siltnamio, jau vaisiu vienas kitas, tai isskyniau ir roviau lauk. Pastebejimas, keli krumai su myzernom saknim g.gif Pagrindine tik ir ta tokia nedidele, kuokstiniu praktiskai nulis, nesupratau bajerio, pernai taip sunkiai rovesi, kas symet jiems, gal kas susidure? Apziurejau saknis, jokio puvinio nesimato. Ir prastai vede man jie, tai dabar supratau, kodel, ka su tokiom saknim ismaitinsi. Dabar susimasciau, ka ne taip padariau, kad kitais metais nepasikartotu tas pats g.gif
Atsakyti