Sveikos darbinikėlės pomidorininkės
Pagaliau ir aš parsivelku po vasaros zyliojimų,
nors zyliojimai tai tik tiesa sakant įkartyje nes grybai dygsta, o man psichiniam manjakui tai baisiau nei alkoholikui butelis tai....Tai va, vasarojome mes šiemet su pomikais, pusiau tinginiais, nes skabomi buvo arba draskiškai arba savaitės dvi, kol aš saulutei voliojausi stovėjo apžėle
Laistemes iš šlango, vienu žodžiu čia nebuvo jokio lepinimo
Bet derliumi nesiskundžiu, buvo momentai kai karšta tai kai kurie pabarstė žiedų normalai, bet užtai dabar tsigriebia.
vienas minusas dabar nenokstai baisiai.
tai va ka aš galėčiau pasakyti, mano vasara išgirta churma taip ir liko nenufotkinta, vos viena vaisiu spėjau ant stalo nufotkinti
išgirti ananasai mane kažkodėl nuvyle, vaisiai dideli, dar ir dabar drambliniai kabo, bet... derliumi net kaip stambiavaisiui nestatau net 4 iš 5
medvežja lapa

derlingumu, tik ji taip pas mane buvo priaugino vaisių, vienu metu visi sunoko ir psio, tik dabar vėl megzti pradėjo, ilsėjosi gal
labai patiko Jablonka rosii, auginau lauke, tai šiltnaminiai žemaūgiai išskyrus subarktika toli gražu jai nepryligo.
labai labai dėkinga Ex už citrinka raudona
ir Iliuzija, nors sakė vaisiu nedaug, bet kekėse buvo ir dar yra

stabiliai po ketusi, o paprikinė forma taip ir traukia visus į šiltnami
percevidnas irgi
šiemet nuvyle medovij spas, bet gal aš ji i koki bemudo trikampi pasodinau

, nes pirma užaugino kelis pomikus, paskui spjove ant visko, o veliau betaliux dydžio prikrovė nesmoniu palubėse.
japoninis triufelis kaip visdada tfu tfu tfu savo vėžiose, daug stabiliai ir skanu
tai va kol kas tiek iš įdomesniu.
O šiaip auginau šitas veisles:
belij sachar
"karoliukai" (pavadinau pati, nes iš moterėlės gavau sėklyčiu)
olio-lią
bloak krim (jaučiu paskutini karta)
brooklin
mazarini
ananas
fejerverk
armonika
kiwi
jelov pear
medvezja lapa
kosmonavt volkov
rozovij miod
subarktik
sibirskij rannij
japoninis triuf
delfin
churma
medovij spas
greifrut
black sery
kmiciec
sheik
iliuzija
diadka stiopka
jablonka (lauke)
banancik
ciornij princ (visai ne toks kaip kazkada)

tai va kol kas tokia ataskaita po ilgo tylėjimo, dabar tikiuosi dažniau užsuksiu