Susiemiau ir nuejau iki siltnamio, viskas ciki! Jau saulute pasilde, viduj +12, o lauke 7val. ryto buvo -3
Sveikos, liudesys mane apeme ryte nuejus i siltnami, prie duru sienos siltnamyje buvo 0
Raudonus iskyniau aciu Dievui dar vakar, like buvo tik du, iejau iskinti pietums, atrode kaip apsales, bet atnesus i darba jis visai noprmalus, gal tik labai saltas buvo, neissalo
dar tiek zaliu beauganciu

Raudonus iskyniau aciu Dievui dar vakar, like buvo tik du, iejau iskinti pietums, atrode kaip apsales, bet atnesus i darba jis visai noprmalus, gal tik labai saltas buvo, neissalo

QUOTE(xxkamane @ 2014 09 24, 09:49)
Sveikos, liudesys mane apeme ryte nuejus i siltnami, prie duru sienos siltnamyje buvo 0
dar tiek zaliu beauganciu 

mb vakar isskyne raudonus ir vos spalva pakeitusius

Ein sau
Labai tikiuosi be nuostoliu si naktis praejo

Na dar pasigirsiu savo paskutiniuoju mohikanu
pats dydziausias likutis, panasiu su mazesniu svosiu priskyniau bliuda, dekoju Dievui, kad spejo sunokti iki sitos salnos.
Ananasas, tiesa jau isvaizda ypatinga toli grazu nepasizymi.
[attachmentid=233234]
[attachmentid=233235]

pats dydziausias likutis, panasiu su mazesniu svosiu priskyniau bliuda, dekoju Dievui, kad spejo sunokti iki sitos salnos.
Ananasas, tiesa jau isvaizda ypatinga toli grazu nepasizymi.

[attachmentid=233234]
[attachmentid=233235]
buvo ir pas mus kaime šalna. Tiesa, tik dirvos paviršiuje, nes žolė baltutėlė, o termometras akių lygyje 0 rodė. Sakė, pomidorai šiltnamyje atrodo normaliai. Paprikos mano lauke taip ir likusios, tik ant dviejų sluoksnių agro mamikė priklojo kaldrų, ant viršaus dar polietileno plėvėlę
Tai manau, kad turėjo ir jos išgyvent 
O Vilniuj labai įdomiai. Prie mano namo mašinos visai neapšalusios, o gretimam - visos apledėjusiais stiklais.

O Vilniuj labai įdomiai. Prie mano namo mašinos visai neapšalusios, o gretimam - visos apledėjusiais stiklais.
QUOTE(Emvida @ 2014 09 23, 20:45)
Musgaudį? Hmm.... patirties neturiu, bet mintis gera, verta pabandyt... O kokį musgaudį? Būna tokios ale klijais aplipdytos juostos, gal dar kažkokių būna kažkur?? Sakot labiau joms patiks musgaudis negu daržovės? ...
Pas mus buvo -1, šildėm naktį šildytuvu. Galėtų daugiau ir nebūt šalnų, norisi dar aviečių ilgiau pavalgyt. Pernai valgėm prisimenu iki gruodžio 3.
QUOTE(zydinti_gele @ 2014 09 24, 13:41)
Musgaudį? Hmm.... patirties neturiu, bet mintis gera, verta pabandyt... O kokį musgaudį? Būna tokios ale klijais aplipdytos juostos, gal dar kažkokių būna kažkur?? Sakot labiau joms patiks musgaudis negu daržovės? ...
Pas mus buvo -1, šildėm naktį šildytuvu. Galėtų daugiau ir nebūt šalnų, norisi dar aviečių ilgiau pavalgyt. Pernai valgėm prisimenu iki gruodžio 3.
Taip, paprastą musgaudį - lipnią juostą, per dieną jau bus aplipęs. Nors absoliučiai atsikratyt sunku, bet rezultatas bus.
QUOTE(saintlina @ 2014 09 24, 10:35)
Tiesa, tik dirvos paviršiuje, nes žolė baltutėlė, o termometras akių lygyje 0 rodė.
Ir ko čia taip pas tavi nenormaliai mažai buvo

QUOTE(adija5 @ 2014 09 24, 20:10)
Pas mani -2 buvo.Tiesa,šiltnamiai šildomi,tai viskas gerai
A vat paprikos tuneliukuose nukentėjo,bo kaldrų tiek neturėjau,tai tokiais ruožais nuėjo.Bet buvau didžiumą išskynusi,o tas likusias vis tiek šaldysiu.Moliūgų virkščios ir lapai-košelė 

Pas mane prie namu esantis siltnamis nieko, o toliau ir plevelinis pasalo. Papriku dar netyrinejau. Itariu,kad ta pasalusi siltnami sestadieni likviduosiu.
QUOTE(adija5 @ 2014 09 24, 20:10)
Pas mani -2 buvo.Tiesa,šiltnamiai šildomi,tai viskas gerai
A vat paprikos tuneliukuose nukentėjo,bo kaldrų tiek neturėjau,tai tokiais ruožais nuėjo.Bet buvau didžiumą išskynusi,o tas likusias vis tiek šaldysiu.Moliūgų virkščios ir lapai-košelė 

3xtfu

Gal ir pomidorais dar pasimėgausim.. bent iki lapkričio..
Papildyta:
QUOTE(xxkamane @ 2014 09 24, 09:23)
kaip paskutinis tai tikrai didžiulis

Aš tai juos seniai išroviau, nepatiko man skonis

Pas mane kaip ir sezono pradžioj, taip ir pabaigoj karaliauja Bolzano ir Toro