Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai 2

verysad.gif ir pas mus tuyktelėjo neblogai...šiltnamyje ledas ant plėvelės viduj...daugiau nieko nespėjom apžiūrėt...dalis moliūgų liko vakar dar lauke...metyt viskam jau galas...
Atsakyti
Susiemiau ir nuejau iki siltnamio, viskas ciki! Jau saulute pasilde, viduj +12, o lauke 7val. ryto buvo -3
Atsakyti
Sveikos, liudesys mane apeme ryte nuejus i siltnami, prie duru sienos siltnamyje buvo 0 verysad.gif
Raudonus iskyniau aciu Dievui dar vakar, like buvo tik du, iejau iskinti pietums, atrode kaip apsales, bet atnesus i darba jis visai noprmalus, gal tik labai saltas buvo, neissalo verysad.gif dar tiek zaliu beauganciu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2014 09 24, 09:49)
Sveikos, liudesys mane apeme ryte nuejus i siltnami, prie duru sienos siltnamyje buvo 0  verysad.gif
Raudonus iskyniau aciu Dievui dar vakar, like buvo tik du, iejau iskinti pietums, atrode kaip apsales, bet atnesus i darba jis visai noprmalus, gal tik labai saltas buvo, neissalo verysad.gif  dar tiek zaliu beauganciu verysad.gif

mb vakar isskyne raudonus ir vos spalva pakeitusius ax.gif bet sake ,kad dar daug zaliu-labai tikiuosi,kad nesusalo[paprikom lauke tlkrai bus amen,nes jas pamirso nurinkt verysad.gif
Atsakyti
Ein sau doh.gif Labai tikiuosi be nuostoliu si naktis praejo unsure.gif
Atsakyti
Na dar pasigirsiu savo paskutiniuoju mohikanu blush2.gif
pats dydziausias likutis, panasiu su mazesniu svosiu priskyniau bliuda, dekoju Dievui, kad spejo sunokti iki sitos salnos.
Ananasas, tiesa jau isvaizda ypatinga toli grazu nepasizymi. blush2.gif
[attachmentid=233234]
[attachmentid=233235]
Atsakyti
buvo ir pas mus kaime šalna. Tiesa, tik dirvos paviršiuje, nes žolė baltutėlė, o termometras akių lygyje 0 rodė. Sakė, pomidorai šiltnamyje atrodo normaliai. Paprikos mano lauke taip ir likusios, tik ant dviejų sluoksnių agro mamikė priklojo kaldrų, ant viršaus dar polietileno plėvėlę biggrin.gif Tai manau, kad turėjo ir jos išgyvent biggrin.gif
O Vilniuj labai įdomiai. Prie mano namo mašinos visai neapšalusios, o gretimam - visos apledėjusiais stiklais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 24 rugsėjo 2014 - 09:36
QUOTE(Emvida @ 2014 09 23, 20:45)
Pakabinkit musgaudį ir visos susės. smile.gif

Musgaudį? Hmm.... patirties neturiu, bet mintis gera, verta pabandyt... O kokį musgaudį? Būna tokios ale klijais aplipdytos juostos, gal dar kažkokių būna kažkur?? Sakot labiau joms patiks musgaudis negu daržovės? ...

Pas mus buvo -1, šildėm naktį šildytuvu. Galėtų daugiau ir nebūt šalnų, norisi dar aviečių ilgiau pavalgyt. Pernai valgėm prisimenu iki gruodžio 3.
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2014 09 24, 13:41)
Musgaudį? Hmm.... patirties neturiu, bet mintis gera, verta pabandyt... O kokį musgaudį? Būna tokios ale klijais aplipdytos juostos, gal dar kažkokių būna kažkur??  Sakot labiau joms patiks musgaudis negu daržovės? ...

Pas mus buvo -1, šildėm naktį šildytuvu. Galėtų daugiau ir nebūt šalnų, norisi dar aviečių ilgiau pavalgyt. Pernai valgėm prisimenu iki gruodžio 3.

Taip, paprastą musgaudį - lipnią juostą, per dieną jau bus aplipęs. Nors absoliučiai atsikratyt sunku, bet rezultatas bus.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 09 24, 10:35)
Tiesa, tik dirvos paviršiuje, nes žolė baltutėlė, o termometras akių lygyje 0 rodė.

Ir ko čia taip pas tavi nenormaliai mažai buvo g.gif Pas mani -2 buvo.Tiesa,šiltnamiai šildomi,tai viskas gerai ax.gif A vat paprikos tuneliukuose nukentėjo,bo kaldrų tiek neturėjau,tai tokiais ruožais nuėjo.Bet buvau didžiumą išskynusi,o tas likusias vis tiek šaldysiu.Moliūgų virkščios ir lapai-košelė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 09 24, 20:10)
Ir ko čia taip pas tavi nenormaliai mažai buvo  g.gif Pas mani -2  buvo.Tiesa,šiltnamiai šildomi,tai viskas gerai  ax.gif A vat paprikos tuneliukuose nukentėjo,bo kaldrų tiek neturėjau,tai tokiais ruožais nuėjo.Bet buvau didžiumą išskynusi,o tas likusias vis tiek šaldysiu.Moliūgų virkščios ir lapai-košelė  ax.gif

Pas mane prie namu esantis siltnamis nieko, o toliau ir plevelinis pasalo. Papriku dar netyrinejau. Itariu,kad ta pasalusi siltnami sestadieni likviduosiu.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 09 24, 20:10)
Ir ko čia taip pas tavi nenormaliai mažai buvo  g.gif Pas mani -2  buvo.Tiesa,šiltnamiai šildomi,tai viskas gerai  ax.gif A vat paprikos tuneliukuose nukentėjo,bo kaldrų tiek neturėjau,tai tokiais ruožais nuėjo.Bet buvau didžiumą išskynusi,o tas likusias vis tiek šaldysiu.Moliūgų virkščios ir lapai-košelė  ax.gif

3xtfu unsure.gif Šiandien irgi kažkiek buvo, bet vanduo be ledo, tai tikriausiai mažiau. Pomidorai gyvi, paprikos po kaldrom irgi smile.gif Išskynus buvau tik sunokusias, žalių didžiulių daugybė dar, tai labai džiaugiuosi, kad išliko. Tikiuosi, praėjo jau dabar pavojus, gal kurį laiką bus šilčiau..
Gal ir pomidorais dar pasimėgausim.. bent iki lapkričio..
Papildyta:
QUOTE(xxkamane @ 2014 09 24, 09:23)
Na dar pasigirsiu savo paskutiniuoju mohikanu blush2.gif

kaip paskutinis tai tikrai didžiulis smile.gif
Aš tai juos seniai išroviau, nepatiko man skonis cool.gif
Pas mane kaip ir sezono pradžioj, taip ir pabaigoj karaliauja Bolzano ir Toro biggrin.gif Atrodo, kad peržiem ruošiasi bujot - žali, vaisiais apsikarstę, pažasčių prisiauginę, jau ir jos vaisiais apkibę. Būtiniausiai auginsiu kitais metais wub.gif
Atsakyti