Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai 2

QUOTE(Regila @ 2014 09 22, 06:22)
O aš šeštadienio rytą po gerų 3val darbo - įveikiau šiltnamį. Kai apie 10val šeimyna atvažiavo - ėjo kurti sieros šaškių.

anksti sezoną baigėt smile.gif
Aš dar išvažiuodama daviau nurodymus šildytuvą į šiltnamį nunešt, jei šalnas žadės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2014 09 22, 06:22)
O aš šeštadienio rytą po gerų 3val darbo - įveikiau šiltnamį.
...
Paprikos saldžios, aštrios nurinktos, išrautos. Va jų, arti 2 kibirų bendrai sudėjus..daugiausia aštrios.

kokia jūs ankstyva g.gif Dar nenuiminėsiu, dar ateinančias 2 savaites pas mane šalnų nerodo, tai tegu dar viskas gyvena.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2014 09 22, 07:22)
Naujo plano ką sodinsiu neturiu ir dar greitai nedarysiu. Kol kas visai nerūpi ką sodinsiu.

Sveiki, labai gyrėt Little lucky heart, gal nuotrauką įdėsit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 22 rugsėjo 2014 - 08:50
Vakar dienos mano keletą pomidorų, dėmėtligė jau plinta, ale pomidorai kol kas dera:
Itališki, pirkti Italijoj, pavadinimo nežinau, reiktų žiūrėt pokutį:
user posted image
user posted image

Kriaušiniai (Gruša žoltaja), tikrai vėlyvi, tvirti, skūra nestora, tokie mėsiniai:
user posted image

Sosulečka, labai patiko ir man ir vaikams:
user posted image

Atsiprašau už nuotraukų kokybę smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrap: 22 rugsėjo 2014 - 09:53
kadangi pas mane perdirbimo fabrikėlis neužsidaro nuo rugpjūčio vidurio, tai prieš 2 savaites žadėjau sau, kad kitąmet turėsiu tik 30 daigų. prieš savaitę sakiau, kad užteks ir 20, vakar vakare jau sakiau, kad 10 daigų pavalgymui pats tas smile.gif
ką dar skanaus darot? ką dar galima padaryti žiemai iš pomidorų?
jau padariau:
lečo
bolonijos padažą
raudonų pomidorų padažą
geltonų pomidorų padažą
saldžiarūgštį padažą su abrikosais
džiovinti aliejuje
troškinys su kitom daržovėm
dono salotos
pomidorų puselės ukrainietiškai
sausai marinuoti
savose sultyse
paslaptingam marinate
drebučiuose
žalių pomidorų salsa
žali aštriai marinuoti
tyrė

nuo pernai likę:
uncle ben's
pupelės pomidorų padaže
adžikos

fantazija baigiasi, pomidorai ne.
jau nebejuokinga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Modeen: 22 rugsėjo 2014 - 09:54
Litle Lucky į google įveskit ir išmes daugybę nuotraukų. Geltoni su raudona dėme. Man jis ir skanus.
Atsakyti
QUOTE(2Ditute @ 2014 09 21, 21:37)
Sveikos, gal kas galėtų pagelbėti: kol prisiruošiau išdarinėti German Orange Strawberry pomiką, sėklos sudygo viduj, nu pravalas, mano mėgstamiausias ir skaniausias pomikas verysad.gif Gal kas turėtų keletą sėklyčių, galiu keistis į kokias kitokias ax.gif

Jei dar reikia, tai galiu atsiųsti. Man su ananasu tas pats buvo, atsirinkau kelias neuodeguotas, gal sudygs.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 09 22, 08:43)
anksti sezoną baigėt  smile.gif
Aš dar išvažiuodama daviau nurodymus šildytuvą į šiltnamį nunešt, jei šalnas žadės  biggrin.gif

doh.gif mano dar daug žalių...alia viliuosi , kad dar neapšals...ir moliūgai visi ant lauko , iki šeštadienio neišeis nuvažiuot...gal prie Vilniaus nešals blush2.gif unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2014 09 22, 11:07)
doh.gif mano dar daug žalių...

man pavalgymui iki kito derliaus dar užtektų kabančių, jei galėčiau tiek prišildyti šiltnamį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 09 22, 08:43)
anksti sezoną baigėt  smile.gif
Aš dar išvažiuodama daviau nurodymus šildytuvą į šiltnamį nunešt, jei šalnas žadės

Kaži neužbaigs mum sezono kokia šalnelė g.gif Del šiltnamio tai viskas aišku,pašildysiu,ale mano dar ir pipirai,paprikos,moliūginiai lauke.Kaži netrinktels per nagus toks optimizmas unsure.gif Tu jau nurinkai ?
Atsakyti
O mano šiltnamyje, lauke šio gėrio mažai. Tiesa, keli moliūgai dar lauke ganosi, bet tik jie. Burokai užmarinuoti prieš gerą savaitę. 18 litrų. Liko lauke morkos, kopūstai ir valgomoji viksvuolė. Tegul paauga. Na dar porai, salierai..bet čia smulkmė, kuri tokių šalnų nebijo.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2014 09 22, 13:54)
O mano šiltnamyje, lauke šio gėrio mažai. Tiesa, keli moliūgai dar lauke ganosi, bet tik jie. Burokai užmarinuoti prieš gerą savaitę. 18 litrų. Liko lauke morkos, kopūstai ir valgomoji viksvuolė. Tegul paauga. Na dar porai, salierai..bet čia smulkmė, kuri tokių šalnų nebijo.

Kiek laiko dar viksvuolę auginsit,aš irgi dar laikau ir galvoju kiek ji dar bręs. ax.gif
Atsakyti