Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai 2

QUOTE(*Aukse* @ 2014 10 09, 11:32)

Siam momentui nieko nenoriu ir nieko nereikia.

Kaip jums gerai, kam nieko nereikia. Jokia knyga į rankas neįšoka, tai užsiimu nesąmonėm, sąrasus sudarinėju kitiems metams smile.gif Jau man dabar į šiltnamį visi norimi netelpa biggrin.gif Ką reiks daryt vėliau biggrin.gif Tikrai auginsiu Rally, Giuljeta, Fantasio, lemon boy, orange banane, karol sibiri, Chaplin, Auksės kekinius, German orange strawberry, zolotoj kenigsberg (bet įtariu, kad šitie pas mane netikri, turėtų būti pailgi, o mano širdiški ), dar turbūt Tarasenko , Xoxloma, Fantasio arba delfine, Dar noriu Dimerosa, Fidelio... doh.gif
Šiltnamyje dar auga 12 daigų iš 36. Prieš gerą mėnesį buvau pastebėjusi dėmėtligę, negražius lapus išskabiau. Pati labai stebiuosi, bet liga nebeplinta, nors šiltnamis laikomas uždarytas.
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 10 09, 20:46)

Ar jau bandzius Tomatoberry ? vis ganau akis ant jo ax.gif  ,idomu butu isgirst kas augino ,kaip skonis ,pats augalas smile.gif

ne dar nebandžiau, neragavau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 10 spalio 2014 - 07:07
QUOTE(Riolita. @ 2014 10 09, 22:17)
Kaip jums gerai, kam nieko nereikia. Jokia knyga į rankas neįšoka, tai užsiimu nesąmonėm, sąrasus sudarinėju kitiems metams  smile.gif Jau man dabar į šiltnamį visi norimi netelpa biggrin.gif Ką reiks daryt vėliau  biggrin.gif Tikrai auginsiu Rally, Giuljeta, Fantasio, lemon boy, orange banane, karol sibiri, Chaplin, Auksės kekinius,  German orange strawberry, zolotoj kenigsberg (bet įtariu, kad šitie pas mane netikri, turėtų būti pailgi, o mano širdiški ), dar turbūt Tarasenko , Xoxloma, Fantasio arba delfine, Dar noriu Dimerosa, Fidelio...  doh.gif
Šiltnamyje dar auga 12 daigų iš 36. Prieš gerą mėnesį buvau pastebėjusi dėmėtligę, negražius lapus išskabiau. Pati labai stebiuosi, bet liga nebeplinta, nors šiltnamis laikomas uždarytas.

Tarasenko man labai velyvas kazkoks gavosi. Auginsiu gal ir kitamet, bet raudama siltnamius supratau,kad tik trecdali Tarasenko suvalgiau sunokusiu, o visus kitus skiniau visiskai zalius ir neskubancius nokti.
Atsakyti
Tomatoberry - podoriukai grazus, skonis niekuo neisskirtinis. Auginau tik vienais metais, kadangi neesu cheriu gerbeja, daugiau neauginau.
Atsakyti
gal kas nors iš ne cherių gerbėjų gali palyginti tomatoberry, black cherry, cherise, samocvet izumrudnyj?
Atsakyti
QUOTE(Zilute26 @ 2014 10 10, 10:39)
Tomatoberry - podoriukai grazus, skonis niekuo neisskirtinis. Auginau tik vienais metais, kadangi neesu cheriu gerbeja, daugiau neauginau.

o jie tokie mazi kaip sheriai? kazkaip ant nuotrauku atrodo didesni ,nors tos nuotraukos buna tokios apgaulingos doh.gif
Atsakyti
Black cherry pas mane derlingiausias buvo. Aš tik cherise neauginus.
Tomatoberry buvo mažesni ir kekėm išsidėstę, tad lyginant su cherry - daug mažiau.
Samocvet izumrudny-didesni už cherry ir vėl jų mažiau, net pagal svorį.
Nežinau, padėjau ar dar daugiau sumaišties įnešiau..
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2014 10 10, 09:18)
Black cherry pas mane derlingiausias buvo. Aš tik cherise neauginus.
Tomatoberry buvo mažesni ir kekėm išsidėstę, tad lyginant su cherry - daug mažiau.
Samocvet izumrudny-didesni už cherry ir vėl jų mažiau, net pagal svorį.
Nežinau, padėjau ar dar daugiau sumaišties įnešiau..

samocvetai man ir skoniu tiko, ir nesakyčiau, kad mažai buvo g.gif jei gausiu sėklų, visgi hibridas, tai būtinai kitąmet auginsiu, labai mažai pakely buvo.
dėl tomatoberry susimėčiau - viena sako, kad neypatingas skonis, kita, kad nelabai daug...
kažkokį vertą dėmėsio pakaitalą black cheriams norėčiau rasti, kad ir skonį turėtų, ir derlingas būtų
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 10 10, 10:08)
kažkokį vertą dėmėsio pakaitalą black cheriams norėčiau rasti, kad ir skonį turėtų, ir derlingas būtų

o black cherry tau nepatiko, kad pakaitalo ieškai? Ir ar vyšninių vietoj jo nori? Jei taip, sodink Sweet million - ir labai skanus, ir išties derlingas.

Apie tomatoberry (čia tie širdutės formos, ar ne?) čia pas mus anksčiau esu skaičius atsiliepimų, kad labai gražūs, bet skonio trūksta, kietoki, daugiau marinavimui. Pati neauginau.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 10 10, 10:40)
o black cherry tau nepatiko, kad pakaitalo ieškai? Ir ar vyšninių vietoj jo nori? Jei taip, sodink Sweet million - ir labai skanus, ir išties derlingas.

Apie tomatoberry (čia tie širdutės formos, ar ne?) čia pas mus anksčiau esu skaičius atsiliepimų, kad labai gražūs, bet skonio trūksta, kietoki, daugiau marinavimui. Pati neauginau.

Black cherry labai tinka, tik jau eilę metų auginau, sakau, gal dar kažką gero rasiu
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 10 10, 10:45)
Black cherry labai tinka, tik jau eilę metų auginau, sakau, gal dar kažką gero rasiu

tada tikrai bandyk Sweet Million, jei dar nebandei. Dar Sunsugar labai skanūs, geltoni. Tik šitie jau bus bus kiek smulkesni.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 10 10, 10:49)
tada tikrai bandyk Sweet Million, jei dar nebandei. Dar Sunsugar labai skanūs, geltoni. Tik šitie jau bus bus kiek smulkesni.

na tai Sweet Million bandysiu
Atsakyti