Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai 2

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 10 10, 17:48)
labai labai saldus,mazoji kaime vietoj saldainiu i burna kimsdavo bigsmile.gif

Dekui 4u.gif vadinas jie panasus abu nes sungold irgi saldus smile.gif
Atsakyti
ar kas bande auginti sweet orange chery pomidoru? ,nelabai daug info apie juos randu g.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal galit sulyginti Toro ir Rally, kuri auginot? Kuris ankstyvesnis, kuris skanesnis?
Atsakyti
QUOTE(Daugmanta @ 2014 10 14, 11:54)
Mergaitės, gal galit sulyginti Toro ir Rally, kuri auginot? Kuris ankstyvesnis, kuris skanesnis?

neauginau Rally, auginau Toro. Bet spręsdama iš pirmojo foto, manau, kad pakankamai skirtingi pomidorai turėtų būti. Pataisykit kas, jei klystu, bet Rally man panašus į standartinį hibridą - nemažais kietokais vaisiais, po kokius penkis-šešis kekėje. Toro pomidorai smulkesni, bet jų daug. Ir jie minkštesni, sultingesni. Ankstyvumo aš niekad nežiūriu, anksti pasodinus anksti ir derėt pradeda.
Atsakyti
Aš dar iš savo varpinės pridurius, kad Toro kaip hibridai ganėtinai skanūs.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 10 14, 15:08)
neauginau Rally, auginau Toro.

Neauginau Toro,auginau Rally. Viską teisingai apie jį parašei biggrin.gif .Standartinis kekinis hibridas.Stambesniais vaisiais.Nieko blatno.
Atsakyti
Rally pernai sėjau apie vasario 18 d., o Toro kovo 6 d. Pirmasis prinoko Toro. Kai daug prinoksta pomidorų ir nespėji valgyt, Rally gerai kad ilgiau laikosi nenuskinti. biggrin.gif Rally kietesni nei Toro. Rally panašaus dydžio kaip Delfinai. Kitais metais auginsiu abi veisles vėl.
Atsakyti
Nu va, baigėsi šiltos dienos, nemažai pomidorų pas mane dar spėjo įgauti vos rausvą spalvą ir buvo nuskinti. Bet žalių dar tikrai yra. Pasakykite, ar yra prasmė daugiau juos laikyti šiltnamyje, ar jau galas, reikia visus skint ir neštis namo nors ir visai žali? Nes net ir esant šiltiems ir saulėtiems orams jau nokimas nebuvo superinis, o kai bus šalta ir lietinga tai iš viso nieko gero jau nebebus. Bet gal klystu?
Tarkite savo žodį. Adija??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydinti_gele: 14 spalio 2014 - 20:16
Och, mergaitės, kokios šaunuolės. Dėkui, Saintlina, Nera, Adija, Macadamia.
Labai viskas aišku pasidarė.
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2014 10 14, 21:14)
Nu va, baigėsi šiltos dienos, nemažai pomidorų pas mane dar spėjo įgauti vos rausvą spalvą ir buvo nuskinti. Bet žalių dar tikrai yra. Pasakykite, ar yra prasmė daugiau juos laikyti šiltnamyje, ar jau galas, reikia visus skint ir neštis namo nors ir visai žali? Nes net ir esant šiltiems ir saulėtiems orams jau nokimas nebuvo superinis, o kai bus šalta ir lietinga tai iš viso nieko gero jau nebebus. Bet gal klystu?
Tarkite savo žodį. Adija??

Nieko nežinau user posted image.Dar nenusprendžiau.Bet kol nenušals,nieko nerausiu.Pernai spartuolė stachanovietė rugsėjį šiltnamius sutvarkiau,o paskui spalio vidury raudojau prie paskutinio pomidorėlio dėžutėj verysad.gif . Didžiuosius tai gal išskinsiu,jei gismeteo ir toliau tokias nesąmones prognozuos po savaitgalio g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 10 14, 22:48)
Didžiuosius tai gal išskinsiu,jei gismeteo ir toliau tokias nesąmones prognozuos po savaitgalio  g.gif

po kurio savaitgalio? Nes po šito plius šešiolika, matau, žada..
Atsakyti
Isroviau jau puse siltnamio, kurie atidave savo duokle, bet kitus palikau dar, nerausiu, man ant krumo daug skanesni, kai prinoksta, kad ir leciau, bet neskubu rauti lauk. Adija, o kodel didziuosius zadi isskinti? As tai kaip tik atvirksciai, galvoju papirdzius skinti ir raugti, nes jie, ziuriu, neuzaugos budami pradeda keisti spalva, nebeauga, o tie didieji tegul kabaliuoja smile.gif Prognozes kol kas negazdina, men. pabaigoj lyg zada minusiuka, bet tai ir pries tai buvo, nieko, isgyveno. Lapkricio pradzioj isvykstam paatostogauti, tai gal tada jau teks rauti visus lauk, bet pora sav. tikrai nieko nedarysiu
Atsakyti