Įkraunama...
Įkraunama...

Auginam pilvukus ;)

QUOTE(Pumpule @ 2014 09 16, 14:35)
Laukiam ziniu apie pasimatyma smile.gif
Beje, tai nieko nesneka, apie kaklelio apsiuvima?

Sveikutes 4u.gif
O as jau is pasimatymo su mano maziuku wub.gif Ginius echo gal ziurejo apie 20 min,net jau buvo igrise jau gulet biggrin.gif Beje ziurejo ir per pilva ir per maksti. ax.gif Buvo ivares baimes,nes ziurejo susiraukes,pirstu pasiremes veida buvo -blyn galvojau jau kad kaip rez kad kazkas ne taip.
Bet kai jau apziurejo pasake kad viskas gerai,kol kas viskas atitinka ir nera prie ko kabintis. Jis i flesika isirase vaizdeli ir sake kad man atnesti USB rakta perkels,sako idomiau bus ziureti nei i nuotrauka.
Echo rodo kad atitinkam 12sav ir 1 diena. Man pasirode kad maziuko kojos ilgos lotuliukas.gif pagalvojau kad jei butu mergaite sakyciau kad kaip manekenes biggrin.gif
Tik jis neziurejo genetiniu tu paramteru visu nes kaip man pasake,kadangi mes pasidarem genetinius tyrimusi r jie ok,tai kaip ir nera reikalo ziureti. As ir neprasiau kad ziuretu,nes ketvirtadieni mane klinikose darys genetini echo. ax.gif
Progesterona jis rekomendavo man testi dar iki 16sav. Ir gali but kad tesim ir toliau.Nes gimdos kaklelio apsiuvimo jis nelabai linkes daryti,sake nemaza rizika yra infekcijai ir persileidimui.O dabar yra nauji tyrimai,beje as jam pirma apie juos buvau pasakius,kad prie gimdos kaklelio nepakankamumo yra skiriamas progesteronas butent leidziamas.
Dabar sake gimdos kaklelio ilgis geras,3 cm. 4u.gif
Na ir siandien jau oficialiai esu nestuke nestuke.gif Pastate mane i iskaita,rytoj ryte vyksiu kraujo tyrima priduoti ir slapimo tyrima bei paseli ziures. Gydytojas bandys suveikti man kompensacija krauja skystinantiems. Bet sake gali but ir taip kad ministerija atmes mano tyrimus nes neatlikti Lietuvoje o butent Turkijoje. O kas durniausia Lietuvoj daryti tyrimai del AFS buvo geri,o pas turkus parode kad virsija mano LAI 1-2 doh.gif Tai dabar kaip ten darytu ta tyrima jei as leidziuos fraxiparine ir geriu aspirina doh.gif Zodziu,bus kaip bus.
Tai tiek ziniu,esu laiminga ir sveikinu save ir savo pilvinuka su 12 savi,pirmojo trimestro pabaiga.
o dabar einu pabandysiu pagulet,labai galva skauda blush2.gif
Atsakyti
Sveikos
,ilundau pasveikinti visas issilukstenusias nestukes 4u.gif ,
Taip pat afrodite nusispalvinus melynai wub.gif as turejau tokia nuojauta ir linkiu kaip tam eilerasti kad tik augtu zirniukas ir stipretu wub.gif ....

Bet nesupratau ,tada pagal A iseina kad negalima tais tyrimais neigiamais pasitiketi del LAI nes man pvz buvo neigiami bet tik 1k tyre,o zinau kad turi turti per 2k. O problemu su tromboze as turiu unsure.gif tai kaip tada zinot viska ir esant nestumui nepasidaryt sau bedos g.gif: .(po Cp tik gavau 10d leistis) ..Gal dar kur afs tiria? Ir labai idomu nes as turejau persileidima butent del nepakankamumo bet niekas leidziamo prg man neskyre ,tik elementaru duphastona ,24sav nestume irgi svarste del apsiuvimo , bet Ro teige kad nereikia gal tikrai baiminosi komplikaciju...
As tikrai net planuoti bijau dar viena vaikuti nors abu noretume ,nes man nestumas istisas stresas buna unsure.gif ...per daug baimes tiesa sakant...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MonCheri: 16 rugsėjo 2014 - 15:50
QUOTE(MonCheri @ 2014 09 16, 16:47)
Sveikos
,ilundau pasveikinti visas issilukstenusias nestukes 4u.gif ,
Taip pat afrodite nusispalvinus melynai wub.gif as turejau tokia nuojauta ir linkiu kaip tam eilerasti kad tik augtu zirniukas ir stipretu wub.gif ....

Bet nesupratau ,tada pagal A iseina kad negalima tais tyrimais neigiamais pasitiketi del LAI nes man pvz buvo neigiami bet tik 1k tyre,o zinau kad turi turti per 2k. O problemu su tromboze as turiu unsure.gif tai kaip tada zinot viska ir esant nestumui nepasidaryt sau bedos g.gif: .(po Cp tik gavau 10d leistis) ..Gal dar kur afs tiria? Ir labai idomu nes as turejau persileidima butent del nepakankamumo bet niekas leidziamo prg man neskyre ,tik elementaru duphastona ,24sav nestume irgi svarste del apsiuvimo , bet Ro teige kad nereikia gal tikrai baiminosi komplikaciju...
As tikrai net planuoti bijau dar viena vaikuti nors abu noretume ,nes man nestumas istisas stresas buna unsure.gif ...per daug baimes tiesa sakant...

Dekui uz sveikinima 4u.gif Man turkai padare visus trombofilijos tyrimus ir rado kad LAI 1 IR 2 yra virs normos. Iskart skyre vaistus. Ir sikart ziurek kaip puikiai viska einasi,as manau kad man tiesiog niekas normaliai neistyre to AFS.Be to turiu ta geno mutacija kuri irgi sumeta klostes kraujo ir gaunasi trombai del to zmones su siuo genu labai daznai kencia nuo trombozes. Bet Lietuvoje jis nera zinomas,tad niekas kol kas rimtai i tai ir nekreipia demesio.Manau po 10 metu tikrai ziures visai kitaip.
Del leidziamo progesterono,gal Rovas neskyre nes jo nera kur pirkt.As ieskau kas gali is Rusijos atvezti,esu pirkusi is Austrijos per pazystamus ir dabar pas turkus. Nes as negaliu Crinone naudoti,tai man telieka tik leidziamas progesteronas.Ir Rovas ir siandien paklause is kur jo gaunu nes Lietuvoje gryno progesterono nera.
As manau kad planuoti reikia tik turint ginekologa kuriuo pasitiki.Sakykim man tavo vietoj keltu abejoniu tai kad ir tromboze yra tai gal reiktu ar aspirino ar kazkokius kitus tyrimus dar pasidaryt. Nes kiek teko dometis tai buna kad kraujo kresumo bedos yra bet pas mus tiesiog tiek parametru netiria ir patys hematologai zino apie uzslepta kraujo kresumo beda.
Jo,nestumas tai streso daug. Man dabar jau jo uztenka,o maziukas augs ir zinau kad dar baisiau liks.Nors stengiuos stebeti savo organizmas,vartoti viska ko reikia,ilsetis ir pan.tad tikiuos kad to uzteks ir pasiseks kuo ilgiau isnesioti.Svajoju kad isnesiociau iki 38 sav. ax.gif
Atsakyti
Afrodite 4u.gif

Dėl AFS galima susimokėti ir išsitirti, aš klinikose tyriausi. Deja, kad kompensuotų, turi būti atlikti du tyrimai, t.y, pirmajam esant teigiamam, reikia kartoti po 3 mėn, jei vėl teigiamas, galima pramušinėti kompensaciją. Per tą laiką reikia nevartoti vaistų.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 09 16, 17:16)
Afrodite 4u.gif

Dėl AFS galima susimokėti ir išsitirti,  aš klinikose tyriausi. Deja, kad kompensuotų, turi būti atlikti du tyrimai, t.y, pirmajam esant teigiamam, reikia kartoti po 3 mėn, jei vėl teigiamas, galima pramušinėti kompensaciją. Per tą laiką reikia nevartoti vaistų.

As nesigincysiu,gali but kad mano ginekologas nezino tos tvarkos.Nors as nesu pirma paciente kuriai jis tvarke tuos dokumentus. Negausiu tai negausiu bet vaistu tikrai nenutrauksiu.Ir turkai neleido nutraukti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 09 16, 17:20)
As nesigincysiu,gali but kad mano ginekologas nezino tos tvarkos.Nors as nesu pirma paciente kuriai jis tvarke tuos dokumentus. Negausiu tai negausiu bet vaistu tikrai nenutrauksiu.Ir turkai neleido nutraukti. 4u.gif

Linkiu,kad būtų kitaip dabar 4u.gif
Vaistus reikia vartoti dar mėnesį po gimdymo, nepamiršk 4u.gif gydytojai to nepasakys..
Atsakyti
Laba diena būsimos ir esamos mamytės 4u.gif

Noriu prisijungti prie jūsų būrio smile.gif

Nėštumas mano beveik 8 savaitės, dariausi IVF, įsodino 1 blastutę. Mano laukimo stažas 8 metai, 4 buvo darytos IUI, ir 1 IVF.
Šiandien buvau 2-ajai echo, širdelė plaka, koks nuostabus jausmas buvo tai pamatyti. Tik neramu dėl to, kad gimda pasispazmavusi verysad.gif Kai padarė echo gydytoja pamatė. Pagersiu magnio gal praeis smile.gif
dar sunku patikėti, kad laukiuosi, bet pilvas jau nemažas, gal dėl stimuliacijų, tačiau sunku jau paslėpti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrela @ 2014 09 16, 18:56)
Laba diena būsimos ir esamos mamytės  4u.gif

Noriu prisijungti prie jūsų būrio  smile.gif

Nėštumas mano beveik 8 savaitės, dariausi IVF, įsodino 1 blastutę. Mano laukimo stažas 8 metai, 4 buvo darytos IUI, ir 1 IVF.
Šiandien buvau 2-ajai echo, širdelė plaka, koks nuostabus jausmas buvo tai pamatyt  wub.gif  wub.gif  wub.gif i. Tik neramu dėl to, kad gimda pasispazmavusi  verysad.gif Kai padarė echo gydytoja pamatė. Pagersiu magnio gal praeis  smile.gif
dar sunku patikėti, kad laukiuosi, bet pilvas jau nemažas, gal dėl stimuliacijų, tačiau sunku jau paslėpti  smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Ambrela @ 2014 09 16, 17:56)
Laba diena būsimos ir esamos mamytės  4u.gif

Noriu prisijungti prie jūsų būrio  smile.gif

Šiandien buvau 2-ajai echo, širdelė plaka, koks nuostabus jausmas buvo tai pamatyti. Tik neramu dėl to, kad gimda pasispazmavusi  verysad.gif Kai padarė echo gydytoja pamatė. Pagersiu magnio gal praeis  smile.gif
dar sunku patikėti, kad laukiuosi, bet pilvas jau nemažas, gal dėl stimuliacijų, tačiau sunku jau paslėpti  smile.gif

Didziausi sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif Zinau,koks dziaugsmas as pati neseniai tai patyriau wub.gif Kaip faina wub.gif
Del gimdos spazmu nesinervuok,bus viskas gerai.Pagulinek pakelus kojas,nekylok nieko,neplauk grindu ir aisku magnis.Man sake kad kai spazmuoja geriausia magnis, be to ir progesteronas kazkiek apramina spazmus.Sekmes tau dideles ir viskas bus gerai,jau sirdute uzplake tai puikus zenklas thumbup.gif
Atsakyti

Afrodite69 - 4u.gif uz gera pasimatyma wub.gif Sveikinu su 12 savaiteliu !

Ambrela - smagu ,kad jungies wub.gif Grazaus laukimo 4u.gif
Atsakyti
Afrodite- labai dziaugiuosi uz puikias naujienas! Ir toliau taip!! Iki tu issvajotu 38 savaiciu.
Ambrela - gal pas Kazlauskiene lankaisi? Kur pavyko IVF? Labai labai sveikinam tabe, jausmas netralus'

O mes ryt i pasimatyma su zuviuku, tik baisu, kad vyresnelis nepasirgtu, siandien toks itartinas, piktas, su daug oziuku, o dar ka tik MB prasirgo, uznese turbut virusiuka. Jei isisirgs, neaisku kaip bus su pasimatymu. Na bet gal viskas bus ok.
Atsakyti
[quote=Pumpule,2014 09 16, 21:51]
Afrodite- labai dziaugiuosi uz puikias naujienas! Ir toliau taip!! Iki tu issvajotu 38 savaiciu.
Ambrela - gal pas Kazlauskiene lankaisi? Kur pavyko IVF? Labai labai sveikinam tabe, jausmas netralus'

Ačiū už gražius žodžius drinks_cheers.gif aš pas žiobakienē lankausi. Prieš tai VK lankausi, bet nusivyliau gydytoja ir perėjau į kitã klinikã smile.gif
Atsakyti