QUOTE(Yggdrasil @ 2014 09 22, 11:33)
Sveikutes
Afrodite69 -aciukas uz rupesti :As dar 2in1 . Savaitgaliais sunkiai prieinu prie neto , seimyna uzemus
Myliuku - wow kiek mazai priaugai

As su vienu jau +10 turiu siai dienai
Pumpule - kaip sveikatyte ? Gal jau geriau
Tylu cia pas mus kazkaip
Treciadieni pas gine keliausiu,tikiuosi jau leis keltis

Oi kaip atsibodo man gulet....
Na va kaip gerai, savaiteles bega, reikalai neblogeja, o tai svarbiausiai.. Dar tiek nedaug ir galesi jau tikrai lengviau kvepuoti
Mano sveikatele taip siaip, uzvakar ir vakar ne kas, kaip anksciau, siandien buvo geriau, bet i vakara vel sunkiau pavalgius kazkaip.. Jau turiu ant dietos sesti

nes tik padauginu angliavandeniu, cukrus soka iki 8 net, o jei riboji, labai grazus skaiciukai buna. Seimos gydytoja pas endokrinologe siuncia, tikiuosi israsys man juosteliu be to turimo su gliukoze. Tik va nezinau kur teks gimdyt, reikia sprest si klausima, dabar kaip ir su diabetu santariskese geriausia, o pirma gimdziau antakalnyje, siaip viskas gerai buvo, bet biski mazai tos prieziuros po gestacinio diabeto, nesureiksmino jie visai. O kur tu zadi gimdyti?
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 09 22, 14:36)
Tai jauciu kita savaite skambinsiu savo giniui jei nepraaeis tie blauzdos maudimai ir tvinksejimai ir del oro trukumo kad uzeina.O be to itariu kad krauja skystinantys kelia alergija,nes pilvas guzais ismetytas ir juodai niezti nakti prabundu kad prasidraskau pilvuka

Vyras sake rankas suris,bet dienos metu stengiuos nekasyt o nakti matyt nesusilaikau.
Na,tikekimes kad nestukiu greit atsiras nauju

Maciau ir IVF skyrelyje ir Turku jau yra nauju

bet matyt laukia kol sirdele uzplaks ir prisijugns prie musu tada.
Pumpule,o kaip tau pilvukas jau matosi? Mano tai toks jau kaip labai gerai pavalgusios yra ir net ryte jau pupso
Ir uzvakar keista jausma pajutau kairej pusej apacioj pilvo k
Ale tavo seimos gydytoja gerule, keisciau tokia tikrai.. Ji turi rupintis tavo kita sveikata, o ne ginius, ginius tik is gimdymo, vaisiaus puses. Mano seimos gydytoja, tai visur siuncia kur reikia, nesako tai kaip tavo ginius nuspres, nors pvz mano ginekologe mane siustu pas endokrinologa del gestacinio diabeto tik 24-28 savaite, po cukraus tyrimo, nors jai jau aiskinau, kad jau man dabar su cukrum blogai. I seimos gydytoja is kart i santariskes siuncia, be jokiu tyrimu, juk viskas aisku.
O sirdute pagauni maziaus? At tik judesius? Ir koki beje dopleri turi?
Mano pilvukas pavalgius vakare tai matosi gerokai, ryte sioks toks, jei neisiputes pilvas del uzkietejusiu viduriuku.. Jei viskas ok, tai toks dar nelabai didelis, nors ir greitas antras nestumas. Bet vakare pasirodo visu grazumu

gerai, kad slepti darbe nereikejo

Beje, gal cia jau tave reikia svekinti su pirmaisiais judesiukais

ir zinoma antru trimestru