Įkraunama...
Įkraunama...

Auginam pilvukus ;)

QUOTE(Gufetta @ 2014 09 03, 10:30)
Sveikutes 4u.gif trumpai tik parašysiu, kad mano maziukas Alessandro gimė vakar 8:38, 50cm, 3380g wub.gif dbr rimtai mokos naikint mamos (.)(.) biggrin.gif

Sveikinimai mazyliui ir mamytei wub.gif wub.gif wub.gif Daug pienuko ir ramiu nakteliu 4u.gif
Atsakyti
Guffeta sveikinu! Aukite dideli ir stiprūs!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiliux: 03 rugsėjo 2014 - 10:26
Sveikutes 4u.gif trumpai tik parašysiu, kad mano maziukas Alessandro gimė vakar 8:38, 50cm, 3380g wub.gif dbr rimtai mokos naikint mamos (.)(.) biggrin.gif

SVEIKINIMAI !!!! ramybes, sveikatos, kantrybes:)
Atsakyti
GUFFETUK,sveikinimai susilaukus sunelio ir sveikatos jums, kuo daugiau pienuko ir lengvo pripratimo maziukui valgyt.Saunuole,sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Naujokem "nenaujokem" sveikutes prisijungusios 4u.gif 4u.gif 4u.gif Myliuku su dviem berniukais,kaip nuostabu bus smagu broliukams wub.gif
Atsakyti

Sveikinu, daug daug geru ir graziu akimirku su maziuku smile.gif
Atsakyti
Guffeta - sveikinimai sulaukus mažylio! Daug daug pienuko jums! Lauksime istorijos labai smile.gif
Atsakyti
blyn, grizom is TA -- mazius per savaite tik 100g priaugo sad.gif
jau liepe misiniu damaitint, bet nesutikau, tai dar po savaites liepe prisistatyt

visgi skaiciuoja priaugima prie gimimo svorio (nors butu logiska skaiciuot nuo numesto svorio? ). tai jei nuo gimimo svorio - tai priaugo tik 100 gr, o jei prie numesto - tai visus 400 g.
kur cia tiesa?

bet susinervinau sad.gif . NA, bandysiu dar savaite istempt be misinio.
va, pasverem pries valgi ir po , tai suvalge apie 60-70 gr (mazokai kaip tokio amziaus, bet tai ka daryt, jei jis daugiau nenori ? nu per subine nesupilsiu gi. Aisku, is buteliuko tai laisvai gal suliurlintu ir 150 ml, o cia kai reik stengtis... ) unsure.gif
pasiguodziau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gufetta @ 2014 09 03, 11:30)

Patys didžiausi sveikinimai mamytei ir sūneliui 4u.gif
Daug, daug gražių akimirkų wub.gif lengvo pripratimo vienam prie kito wub.gif

Myliuku, Mika sveikos pargrįžusios 4u.gif

Laina12, stiprybės Tau 4u.gif Tikiu, kad turi susitvarkyti viskas 4u.gif
Atsakyti

ooooo oooo, linkėjimai Aleksiukui ir mamytei 4u.gif
Atsakyti
Gufetta, sveikinimai didžiausi, gražaus ir džiugaus augimo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Mika ir myliuku, laikykit frontą mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gufetta, didziausi sveikinimai 4u.gif visgi mes jus aplenkeme biggrin.gif mano Princas nepanoro gimtadieniu svesti rudeni lotuliukas.gif
P.s
Labas rytas,
Trumpa mano gimdymo istorija, trumpa netik todel, kad as neiskalbi ir rasinelius mokykloje rasyti sekesi prastai, bet lyginant su kitom mot. mano gimdymas truko tikrai neilgai smile.gif Sesadienio ryta (7.15) eme begti vandenys, pradzioje pagalvojau, kad gal taip slapimas teka, veliau pasirode siek tiek kraujingu isskyru, ir tekejimas vis nesibaige, priguliau geram pusvalandziui, apie 8 val prasidejo saremiai, juos iskarto atpazinau, nieko panasau iki siol nebuvau jutusi blink.gif Emem ruostis i ligonine (kaip tik sestad. mums susejo 37 sav.)saremiai po gera valanda eme dazneti kas 3 min po 30-40 s.Pries 10 val jau buvome santariskese(bijojau del maziaus sveikatos todel pasirinkau sias klinikas, nors i jas visai nenorejau vaziuoti verysad.gif )Apziuros kabinete galutinai truko vaisiaus dangalai, sareniai tokie dazni ir skausmingi(kas 2 min po 40-45 min) kaklelis prasiveres 2 cm.Gimdykloje apie 2 val. kaklelis jau atsiveres 5 cm, 14 val-pilnas atsidarymas blink.gif Pries tris emiau stumti, deja vaiko tonai eme staigiai kristi, stumti sekesi prastai, del to teko panaudoti vakuma vaikuciai skubiai istraukti fear.gif virkstele labai standziai buvo apsisukusi aplink kakliuka. Taip 15.00 val gime mano Princas 3220 g, 51 cm.
Papildyta:
Kleja, matau tavo slapuke tapo Princese biggrin.gif didziausi sveikinimai 4u.gif ir sventes musu mazyliai sves ta pacia diena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2014 09 04, 11:17)
Gufetta, didziausi sveikinimai 4u.gif visgi mes jus aplenkeme  biggrin.gif mano Princas nepanoro gimtadieniu svesti rudeni  lotuliukas.gif
P.s
Labas rytas,
Trumpa mano gimdymo istorija,

sveikinimai mamytei ir suneliui. Sveikatos, ramybes, kantrybes ir sekmes maitinant biggrin.gif

oho, biski streso apturejai per gimdyma unsure.gif Bet svarbiausia, viskas gerai baigesi wub.gif
Atsakyti