Įkraunama...
Įkraunama...

Auginam pilvukus ;)

oho, kokia istorija , gufetta doh.gif
nu rimtai, ner tvarkos ten pas jumi italijoj doh.gif

bet svarbu - viskas gerai - tu sveika, vaikiuks irgi. Zodziu, sveikinimai, ir daug sveikatos abiems wink.gif
ir lauksim prisiduodant pas mamas smile.gif
Atsakyti
Gufeta sveikinu susilaukusi sūnelio! Ramių naktų ir daug gerų emocijų.
na bet tikrai atrodo, kad Lietuvos sveikatos sistema ne tokia ir bloga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gufetta @ 2014 09 07, 13:25)
Labukas, pagaliau daejau iki kompo  biggrin.gif

Papildyta:
Inqbri, ziurek, dar ir Yggdrasil uzlis pries tave  biggrin.gif

SVEIKINIMAI SULAUKUS STEBUKLELIO 4u.gif

Na ir italiska medicina doh.gif Be zodziu....

Dar nezadu gimdyt schmoll.gif Baimes daug ,rezimas grieztai gulimas ... kojos sukryziuotos lotuliukas.gif Gerai ,kad yra mezgimas ir internetas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yggdrasil @ 2014 09 07, 17:36)
SVEIKINIMAI SULAUKUS STEBUKLELIO  4u.gif

Na ir italiska medicina  doh.gif Be zodziu....
    Dar nezadu gimdyt  schmoll.gif  Baimes daug ,rezimas grieztai gulimas ... kojos sukryziuotos  lotuliukas.gif  Gerai ,kad yra mezgimas ir internetas  lotuliukas.gif

ui, gulek tik ir laikyk dar savo maziu. Sunku, suprantu, isgulet, bet... ko nepadarysi del mazulio geroves smile.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2014 09 05, 10:04)
Sveikinimai Renalta! Smagu, kad viskas gerai baigesi. Kaip reikalai su pienuku?

Laba diena,
visom dekui uz sveikinimus.
Kol kas viskas reguliuojasi bet jau matau sviesa tunelio gale lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2014 09 08, 12:29)
Laba diena,
visom dekui uz sveikinimus.
Kol kas viskas reguliuojasi bet jau matau sviesa tunelio gale  lotuliukas.gif

Ir as prisidedu prie sveikinimu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aukit diduciai, stipruciai, grazuciai wub.gif o skausmas pasimirsta greiciau nei galvojom thumbup.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Yggdrasil @ 2014 09 05, 20:23)
  Uzejo ir man nekalbadieniai...laksciau kaip prisukta ir staiga apsiverte viskas. Pilvas kieteja net iki wc einant ,rezimas gulimas  doh.gif  Tik dabar suvokiau,kad net tases i ligonine nesusikrovus...
Visoms po  4u.gif saugokit save .

Ygdrasil,
sveikatytes Jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif

As irgi stabdau arklius, nes greit pavargstu....snd va lovoj guliu, aisku rezimas gulimas nepaskirtas, bet jauciu, kad kuo daugiau judu tuo labiau pilvukas isitempes, judesiuku nedaug, o va snd taip gera, ramu, gulim sau pilvuku, ir judesiuku i valias ax.gif wub.gif 4u.gif
Kasdien taip aisku nesigaus, bet kartais pasilepint reikia 4u.gif
Visoms po 4u.gif

Ai, Yggdrasil, del tases i ligonine, kai ja krausi, brukstelk ka imi mirksiukas.gif nors ir antras nestumas, atrodo nieko nepamenu, viskas nauja....
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Noriu prisistatyti, kad šiandien 9 val ryto tapau Mama wub.gif Super jausmas, žiūriu ir negaliu patiketi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2014 09 09, 19:44)
Sveikutes  4u.gif Noriu prisistatyti, kad šiandien 9 val ryto  tapau Mama  wub.gif Super jausmas, žiūriu ir negaliu patiketi  smile.gif

Sveikinimai didziausi!!! Ar viskas gerai, visi sveiki ir labai laimingi? Ramiu nakteliu ir saldaus pienelio.

P.s. Ir as idejau pora nuotraukyciu i albumeli su sunaituku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpule: 09 rugsėjo 2014 - 20:11
QUOTE(Ingbri @ 2014 09 09, 20:44)
Sveikutes  4u.gif Noriu prisistatyti, kad šiandien 9 val ryto  tapau Mama  wub.gif Super jausmas, žiūriu ir negaliu patiketi  smile.gif

Wou thumbup.gif thumbup.gif Sveikinimai ir viso tik pacio pacio jums geriausio wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
EIIII,mazeja nestukiu jau pavojingai -LABAI LAUKIAM NAUJU nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 09 09, 20:07)
Wou thumbup.gif  thumbup.gif Sveikinimai ir viso tik pacio pacio jums geriausio wub.gif  wub.gif  wub.gif
user posted image
EIIII,mazeja nestukiu jau pavojingai -LABAI LAUKIAM NAUJU nestuke.gif  wub.gif

Ar pavyko pagauti sirduka? Kaip savijauta ar gereja? Jau po biski turetu but geriau, ane? Man vevimo tai sumazejo ryskiai, bet silpnumo ir pykinimo dar daug, laukiu kol praeis tos pora savaiciu. O gestacinis diabetas panasu vel bus, nesusitvarko mano angliavandeniu, nors ir riboju, bet tik padidinu is kart cukrus pakyla.. Na bet genai yra genai, nieko nepadarysi..
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2014 09 09, 19:44)

Oi, kaip smagu, sveikinimai, Mama 4u.gif 4u.gif 4u.gif Dabar visą gyvenimą žiūrėsi ir negalėsi patikėt wink.gif Būkite sveiki, ramūs ir laimingi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2014 09 09, 21:15)
Ar pavyko pagauti sirduka? Kaip savijauta ar gereja? Jau po biski turetu but geriau, ane? Man vevimo tai sumazejo ryskiai, bet silpnumo ir pykinimo dar daug, laukiu kol praeis tos pora savaiciu. O gestacinis diabetas panasu vel bus, nesusitvarko mano angliavandeniu, nors ir riboju, bet tik padidinu is kart cukrus pakyla.. Na bet genai yra genai, nieko nepadarysi..

Deja,zinok nepagaunu as sirdeles, bet stengiuos nesinervint sakau gal nemoku o gal per mazas,nes man neiseina klausyt su pilna slapimo pusle nes tik pakenciu ir skauda pilvo apacia.
Man truputi gereja, bet vistiek liko pykinimas,silpnumas ir galva skauda. Bet as ir tikiuos kad praeis netrukus. thumbup.gif Ir siandien jau vilkausi nestukinius dzinsiukus nes taip pilvukui patogiau,alia kol supratau kaip ten ta pilvuka pasitvarkyti blush2.gif blush2.gif
Uzjauciu tave del diabeto,imk balioneliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif As nieko apie ji nezinau bet man baisoka kad nebutu koks diabetas ar ta nesciuju cholestaze blush2.gif na bet bus ir iskentesiu juk del toooookio stebuklelio wub.gif Labai laukiu kitos savaites echo-kai vel pamatysiu ji ar ja wub.gif wub.gif
Kada tu pas ginekologa? Sekmes 4u.gif
Atsakyti