QUOTE(Yggdrasil @ 2014 09 10, 20:27)
Gaudyk

Hormonai siaucia ,uztat tokios nuotaikos .
Man 30-ta savaite tik , dar visa rudeni 2in1 isvaiksciot noreciau

Pasisnekejom su gine ,visdelto ryt i skyriu vaziuoju . Sake reik atsidaryma ziuret kaklelio

Bandau tasiuka ant greicio susikraut ,bet tikiuosi neprireiks man jo ...
Oi,saulele as manau kad ginekologe tik apsidraudimui paguldys tave saulele.Be to girdejau kad yra kazkokie vaistai kuriuos leidzia kad neprasidedu gimdymas,tai gal tau pades irgi. Labai linkiu kad mazius dar pabutu
As su dukrele kazkur nuo 9sav. ligoninese gulejau,pastoviai gresiantis persileidimas o paskui prieslaikinis gimdymas (tuo metu as ji vadinau persileidimu irgi

) tai man pamenu lasino lasines pastoviai,atsimenu kazkokia viena lasine lasindavo tai buvau bordine bet kentejau vardan dukreles. O mazoji pas mane gime septyniu menesiu ir viskas tikrai gerai. Bet linkiu kad tu isnesiotum kuo ilgiau
Pumpule,tikrai tau hormonai saulele,bet zinau kaip nelegva

Nieko eis ir praeis,nors paciai aisku labai sunku.As tokia diena esu turejus tik viena ar dvi. Laikykis,greit soksi i antra trimestra ir bus geriau
Ai,mano vyras eina is proto ir vakar is tikruju pratrukau nes kentejau jo nesamones nesibaigiancias jau nuo geguzes,maniau nurims kai pastosiu bet nieko.Labai bjaurus likes paskutinius siuos metus. O ir laukiuos tai eina ir tiesiog pyksta kad viskas tik ant jo,kad jam niekas nepadeda,kad pavargo ir jam sunku, kabinejasi prie manes ir labiausiai pavargau nuo jo isteriju del nulio ; jo mama parnese avieciu paprase padeti tvarkyti jo ir sak puse kibiro atiduos-jai nieko nesake,o pats tiesiog kibirksciavo,darbe kazkas grizta namo is kibirkciuoja ir taip pastoviai.
Be to,prasidejo vos ne kasdien po dvi tris skardines alaus

nera geres tiek,as pasakiau kad man nepatinka o jis sako as tiek metu negeriau tad pasiilgau.O mane varo is proto kad ne per menesi isgeria karta alu o vos ne kasdiena

jis man aiskina kad baigsis krepsis tada nebegers...o ir zinokit nekenciu krepsio,nes kai tai krepsinis jei nori numirt gali -jam nieko svarbesnio uz ji nera

Nezinau jokio supratimo,viskuo nelaimingas ir nepatenkintas. Tai va ir pratrukau vakar kai vel eilini kart ant manes uzreke del to kad issiprase is darbo kad krepsi pamatyt,o jo nepaleido liepe vykti pas klientus ir jis grizinejo veluodamas kazkur 15 min.o cia dar mano mama paskambino paprase jo nupirkti suniui maisto,juk ten maisas virs 25 kg

tai kaip jis kibirksciavo ir reke,buvo neramusi r juodai piktas.Vien del to kad ji patrukde klientai,paskui mano motina del suns negalejo anksciau apsiziureti nes jam krepsis ir super svarbios dabar zaidinyes

.Zodziu supykau jau kaip reikiant dabar. Kentejau dar pries pradedant IVF procesa ir pratrukau tik dabar tad tikrai ilgai kentejau. Na va issipasakojau

bet esme tame kad vistiek skauda sirdele labai ir reikia jam gerio "spyrio" kad nukristu karuna nuo galvos ir prisimintu kad as nesioju taip laukta stebukla.