Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras nori kitos

QUOTE(-burbanti- @ 2015 07 16, 10:32)
O kai jus nelaiminga, kaip galvojate, artimiausi zmones, supantys jus, yra laimingi?

O yra kur nors visiškai laimingų žmonių? Aš juk irgi neverkiu ištisai, kasdien... Ir mano artimieji - visokių būna dienų, ir gerų ir blogų... Taip, aš nesijaučiu pakankamai laiminga. Bet jis irgi prisideda prie to, kad aš jaučiuosi nelaimingesnė...
Papildyta:
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 07 16, 10:41)
Skyrybos dėl to, jog vienas kito nemyli, negerbia, ji su juo gyvena tik dėl pinigų, jis su ja irgi neaišku dėl ko.
Laiminga šeima, laimingi vaikai?  schmoll.gif 
Idiotiškesnės priežasties, nei banko paskola, nesiskyrimui būtų sunku sugalvoti.

O jūs žinote daug tobulų šeimų, kur visi gyvena pvz., 20 metų ir yra neblėstanti meilė, laimingi vaikai, laimingi sutuoktiniai? Aš tai nelabai. Visur yra savų minusų.
Papildyta:
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 07 16, 10:41)
Skyrybos dėl to, jog vienas kito nemyli, negerbia, ji su juo gyvena tik dėl pinigų, jis su ja irgi neaišku dėl ko.
Laiminga šeima, laimingi vaikai?  schmoll.gif 
Idiotiškesnės priežasties, nei banko paskola, nesiskyrimui būtų sunku sugalvoti.

O kas pasikeistų išsiskyrus? Man tai gyvenimas tik dar pablogėtų.
Atsakyti
QUOTE(Vas@rė @ 2015 07 16, 10:45)

Tai jus gyvenate mazdaug 20 metu kartu?
Atsakyti
QUOTE(Vas@rė @ 2015 07 16, 10:45)
*Taip, aš nesijaučiu pakankamai laiminga. Bet jis irgi prisideda prie to, kad aš jaučiuosi nelaimingesnė...

**O jūs žinote daug tobulų šeimų, kur visi gyvena pvz., 20 metų ir yra neblėstanti meilė, laimingi vaikai, laimingi sutuoktiniai? Aš tai nelabai. Visur yra savų minusų.

*Laimė yra žmogaus vidinė būsena, o ne aplinkinių elgsenos ar aplinkybių rezultatas.

**iš ilgamečių šeimų, kurias artimai pažįstu - visi turi vienokių ar kitokių briaunų santykiuose. Iš mažai pažįstamų - žinau idealių santykių pavyzdžių, bet tai ne rodiklis, nes eksterjeras dažnai apgaulingas.
BET. Turėti sunkumų ir nesijausti laimingiems yra tikrai netapatūs dalykai.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2015 07 16, 10:54)
Tai jus gyvenate  mazdaug 20 metu kartu?

15.
Atsakyti
QUOTE(Vas@rė @ 2015 07 16, 11:45)

O jūs žinote daug tobulų šeimų, kur visi gyvena pvz., 20 metų ir yra neblėstanti meilė, laimingi vaikai, laimingi sutuoktiniai? Aš tai nelabai. Visur yra savų minusų.

Tai jei kiti durnai daro, ir pati turit durnai daryti - nes "juk daug kas taip daro"? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 07 16, 11:11)
Tai jei kiti durnai daro, ir pati turit durnai daryti - nes "juk daug kas taip daro"?  biggrin.gif

Na ne, žinok, noriu daryti taip, kad mano šeimai būtų gerai... Ir kad man būtų gerai. Turiu puikius vaikus. Turiu vilties dėl vyro... Kitų nenoriu. Tai ar aš tokia beviltiška ir kvaila?
Atsakyti
QUOTE(Vas@rė @ 2015 07 16, 10:05)
g.gif  Kai gimdžiau, atrodė, kad reikėjo ir jam...  g.gif  Na, man tai vaikai svarbu, šeima svarbu...Labai svarbu... Bet toks jausmas, kad visiems vyrams svarbu tik gražios jaunos merginos ir sex  lotuliukas.gif

Ne, yra labai šeimyniškų vyrų, kurie pasirengę būtų pagimdyti vaikus už moteris, jei tik galėtų. yra tokių, kuriems sekso į mėnesį kartą tereikia. Tiesiog jūs sutikote tokį, kokį sutikote. Arba randate kompromisus, arba skiriatės, arba toliau gyvenate nelaimingai abu
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 07 16, 11:20)
Ne, yra labai šeimyniškų vyrų, kurie pasirengę būtų pagimdyti vaikus už moteris, jei tik galėtų. yra tokių, kuriems sekso į mėnesį kartą tereikia. Tiesiog jūs sutikote tokį, kokį sutikote. Arba randate kompromisus, arba skiriatės, arba toliau gyvenate nelaimingai abu

O kodel is karto jei problemos, tai butinai niekaip padeties netaisyti, tik begti, skirtis, draskytis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 16 liepos 2015 - 11:36
QUOTE(-burbanti- @ 2015 07 16, 12:36)
O kodel is karto jei problemos, tai butinai niekaip padeties netaisyti, tik begti, skirtis, draskytis?

? juk parašiau: arba randate kompromisus, arba arba...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 07 16, 11:20)
Tiesiog jūs sutikote tokį, kokį sutikote.

Sutiko ji prieš 15 metų, ne prieš 15 dienų. Ir kaip supratau, didžiąją dalį tų metų buvo kitaip, dabar tik pasikeitė. Tai gal vis tik vertėtų paieškoti priežasčių kodėl pasikeitė, jei jau bandyt kažką taisyt, nes sutiko tai ne tokį...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 07 16, 11:41)
? juk parašiau: arba randate kompromisus, arba arba...

tai nuo ko jai reiketu pradeti iskojimus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 16 liepos 2015 - 11:47
QUOTE(S.B.M @ 2015 07 16, 12:46)
Sutiko ji prieš 15 metų, ne prieš 15 dienų. Ir kaip supratau, didžiąją dalį tų metų buvo kitaip, dabar tik pasikeitė. Tai gal vis tik vertėtų paieškoti priežasčių kodėl pasikeitė, jei jau bandyt kažką taisyt, nes sutiko tai ne tokį...

Priežastis juk gali būti jis pats, jo andropauzė ax.gif Ji juks nebetaps 20-ete naivoka panele ir ne jos tai problema, kad jam hormonai šėlioja be tolko. Nebent jos problema tokia, kad maitina jį netinkamai namuose, hormonuotu, dažytu maistu, jei ji atsakinga už mitybą, gaminimą jų šeimoje. Tada ir gaunasi užburtas ratas.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2015 07 16, 12:46)
tai nuo ko jai reiketu pradeti iskojimus?

Kuris iš jų skaudina? - Jis. Jis ir turi nustoti žiūrėti ir šnekinti tas mergas, susivokti kiek jam metų, kad jis ne tik "bachūras", bet ir tėvas. Dirbti su savo normalia saviverte, o ne dirbtine, hormonais.
O jinai turi nustoti galvoti, kad yra prasta, niekam tikusi.
Atsakyti