QUOTE(-burbanti- @ 2015 07 16, 10:32)
O kai jus nelaiminga, kaip galvojate, artimiausi zmones, supantys jus, yra laimingi?
O yra kur nors visiškai laimingų žmonių? Aš juk irgi neverkiu ištisai, kasdien... Ir mano artimieji - visokių būna dienų, ir gerų ir blogų... Taip, aš nesijaučiu pakankamai laiminga. Bet jis irgi prisideda prie to, kad aš jaučiuosi nelaimingesnė...
Papildyta:
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 07 16, 10:41)
Skyrybos dėl to, jog vienas kito nemyli, negerbia, ji su juo gyvena tik dėl pinigų, jis su ja irgi neaišku dėl ko.
Laiminga šeima, laimingi vaikai?
Idiotiškesnės priežasties, nei banko paskola, nesiskyrimui būtų sunku sugalvoti.

Idiotiškesnės priežasties, nei banko paskola, nesiskyrimui būtų sunku sugalvoti.
O jūs žinote daug tobulų šeimų, kur visi gyvena pvz., 20 metų ir yra neblėstanti meilė, laimingi vaikai, laimingi sutuoktiniai? Aš tai nelabai. Visur yra savų minusų.
Papildyta:
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 07 16, 10:41)
Skyrybos dėl to, jog vienas kito nemyli, negerbia, ji su juo gyvena tik dėl pinigų, jis su ja irgi neaišku dėl ko.

O kas pasikeistų išsiskyrus? Man tai gyvenimas tik dar pablogėtų.