Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras nori kitos

QUOTE(Vas@rė @ 2015 07 16, 13:08)

Na bet aš pvz. neieškau nieko. Neturiu jokio noro. O galėčiau juk norėt, jei man trūksta to dėmesio ir švelnumo... Taigi visi žmonės skirtingi, vienas va ieško nežinia ko, kitas (pvz aš) ieško išeities...

Tai jus, nes jus gedit praeitu ir graziu dienu. Gyvent reikia sia diena, nesidairyti i praeiti kaip buvo. Buvo taip kaip buvo, o yra cia ir dabar.
Kada paskutini karta flirtavote su savo vyru, kaip tai daret pries 15 metu? Ne prie duru lauket su bankuchenu rankose, be trusiku ir zemai nusilenkus biggrin.gif , o blakstienomis kada jam paskutrini karta taip rimtai paklapsejot?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2015 07 16, 13:01)
Nezinau, nezinau...zmones pradeda dairytis i kita gimine ne tada, kai dantis skauda, o tada, kai truksta silumos is salia esancio zmogaus.  g.gif

Labai geras straipsnis.

http://www.15min.lt/...ltas-552-501696

"Visgi dažniausios neištikimybės priežastys yra atskiro asmens vidinės problemos: nevisavertiškumo jausmas ir emocinė nebranda, neurotinis poreikis pasitikrinti savo gebėjimą gundyti arba seksualinį pajėgumą."
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 07 16, 13:12)
Visaip būna, nebūkite kategoriška. Hormonai, lėtinės ligos, kurių būna žmonės net nesuvokia saavyje paveikia net charakterį. Mes klausiame savęs tyliai: kodėl tas žmogus taip pasikeitė, kodėl jis kitoks? O jis tiesiog serga. Tik pas mus dažniausiai gydomos ne tos ligos, esame perdaug nutolę nuo gamtos, nebesusivokiame. Medikai labai riboti, patys pilni ligų, dažnai jų pacientai juos pačius pergyvena... doh.gif  cool.gif
Aišku, būna, kad vyrai taip ir nesubręsta, nesuvokia, kad ypač esant pjnigų stygiui, žmona nebesugeba būti pastoviai viliokle, palaikyti pastoviai idealią buitį ir būti gera mama. Tam reikia gerų bapkių, pagalbos, atostogų. Tai vietoje to, kad flirtuotų su saviške ir imtų iš gyvenimo tai, ką gali, flirtuoja pašonėje doh.gif Nuo to vaistų turbūt tikrai nėra g.gif

Mes visi keiciames. Butu juokinga is zmogaus reikalauti buti tokiu paciu, koks jis buvo pries 5, 10 ar tai 15 metu.
O kodel mes saves nepaklausiame - kada, brangioji, paleidai plaukus pavejuj (perfrazavus biggrin.gif ), kada paskutini karta kvailiojai?
Papildyta:
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 07 16, 13:18)
Labai geras straipsnis.

http://www.15min.lt/...ltas-552-501696

"Visgi dažniausios neištikimybės priežastys yra atskiro asmens vidinės problemos: nevisavertiškumo jausmas ir emocinė nebranda, neurotinis poreikis pasitikrinti savo gebėjimą gundyti arba seksualinį pajėgumą."

Kas dalinai tinka ir vasarei.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2015 07 16, 14:21)
Mes visi keiciames. Butu juokinga is zmogaus reikalauti buti tokiu paciu, koks jis buvo pries 5, 10 ar tai 15 metu.
O kodel mes saves nepaklausiame -  kada, brangioji, paleidai plaukus pavejuj (perfrazavus  biggrin.gif ), kada paskutini karta kvailiojai?

Čia kalba be pabaigos. Kodėl vasarės vyras neklausia: ką aš tokio padariau ar tiksliau ko nepadariau, kad mano žmona nebekvailioja su manim, pasileidusi plaukus? Gal ji imtų kvailioti, jei jis vėliau grįžtų, o tai lygu ji jo labniau pasiilgtų ir grįžtų su pilnesne pinigine? Tada žmona už tuos pinigus pasamdytų namų pagalbininkę, vaikams auklė ir jie lėktų savaitgaliui laukais, miškais, užpokšniais pakvailioti vieni du ax.gif
Ar tai ji turėtų daugiau dirbti ir nepaisant to, po to dar kvailioti? g.gif Juk ne jai kvailystės galvoje. Kam galvoje kvailystės, tas tegu daugiau sau darbo pasiieško cool.gif

Tikrai nesu ta, kuri gina tik moteris, kartais labai gaila vyrų dėl jų durnų bobų, bet šiuo atveju bėdą matau vyre.

Beje, jos vyras ir nesuvokia, kad visi keičiasi. Kad dabar jie nebėra vieni du patrakę studenčiokai, o brandūs žmonės su vaikais, nori jo motera gal kokio komforto, spa, viešbutoko, o ne po medžiu susiglaudus pagulėt tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 16 liepos 2015 - 13:38
QUOTE(-burbanti- @ 2015 07 16, 13:16)
o blakstienomis kada jam paskutrini karta taip rimtai paklapsejot?

Prisipažįstu, TIKRAI seniai, net neatsimenu kada tai buvo blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2015 07 16, 13:36)
Čia kalba be pabaigos. Kodėl vasarės vyras neklausia: ką aš tokio padariau ar tiksliau ko nepadariau, kad mano žmona nebekvailioja su manim, pasileidusi plaukus? Gal ji imtų kvailioti, jei jis vėliau grįžtų, o tai lygu ji jo labniau pasiilgtų ir grįžtų su pilnesne pinigine? Tada žmona už tuos pinigus pasamdytų namų pagalbininkę, vaikams auklė ir jie lėktų savaitgaliui laukais, miškais, užpokšniais pakvailioti vieni du ax.gif
Ar tai ji turėtų daugiau dirbti ir nepaisant to, po to dar kvailioti? g.gif Juk ne jai kvailystės galvoje. Kam galvoje kvailystės, tas tegu daugiau sau darbo pasiieško cool.gif

Tikrai nesu ta, kuri gina tik moteris, kartais labai gaila vyrų dėl jų durnų bobų, bet šiuo atveju bėdą matau vyre.

Ačiū 4u.gif bent kažkas mane palaiko blush2.gif Dabar, kai skaitau, matau kažkiek ir savo nepadaryto indėlio, na kad ir to "paklapsėjimo"...
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2015 07 16, 13:21)
Kas dalinai tinka ir vasarei.

Tinka tinka, bet vyras visu pirma turi noreti santykius gerinti ir nustoti meiluziu nete ieskoti. Ar tipo jinai sedes ir klapses jam dabar blakstienomis, kol anas su eiline padruske flirtuoja klaviatura seiledamas.
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 07 16, 13:43)
Tinka tinka, bet vyras visu pirma turi noreti santykius gerinti ir nustoti meiluziu nete ieskoti. Ar tipo jinai sedes ir klapses jam dabar blakstienomis, kol anas su eiline padruske flirtuoja klaviatura seiledamas.

Aš galvoju, kad jam su galva negerai vis dėlto g.gif blink.gif Na, kad jis prispaustas taip rimtai atsiprašinėja, gražiai šneka, prisiekinėja, kad nieko nebuvo ir nebus daugiau, o apsisukęs vėl tą patį... Gal jis rimtai tiesiog durnas?????
Atsakyti
QUOTE(Vas@rė @ 2015 07 16, 13:48)
Aš galvoju, kad jam su galva negerai vis dėlto  g.gif  blink.gif  Na, kad jis prispaustas taip rimtai atsiprašinėja, gražiai šneka, prisiekinėja, kad nieko nebuvo ir nebus daugiau, o apsisukęs vėl tą patį... Gal jis rimtai tiesiog durnas?????

biggrin.gif Priklausomybe. Tokia pati kaip ir rukymui, zaidimams ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 07 16, 13:43)
Ar tipo jinai sedes ir klapses jam dabar blakstienomis, kol anas su eiline padruske flirtuoja klaviatura seiledamas.

Būtent, tokias problemas kaip porekių nesuderinanmumas, nuobuodulys ir t.t. geriausia spręsti tol, kol jų nėra. Kai pats vyras randa sprendimą esamai problemai, jau gali būt sudėtingiau pačiai įsikišti.
Atsakyti
QUOTE(S.B.M @ 2015 07 16, 16:18)
Būtent, tokias problemas kaip porekių nesuderinanmumas, nuobuodulys ir t.t. geriausia spręsti tol, kol jų nėra. Kai pats vyras randa sprendimą esamai problemai, jau gali būt sudėtingiau pačiai įsikišti.

Sutinku, o bet taciau vyras nera darzelinukas ir jei kazkas nepatinka santykiuose, reikia kalbetis, o ne meiluziu ieskoti. Jo pasirinkita iseitis griauna seima.
Atsakyti
Kažkaip netyčia aš užtikau šitą temą ir tokia standartinė pasirodė situacija. Labai dažnai moterys gyvena ir elgiasi taip, kad vyrams nebereikia dėti jokių pastangų. Tada jiems pasidaro nuobodu ir ieško kažko kitur.
Tokiais atvejais gali suveikti labai paprasti dalykai, t.y. moteris pradeda labai rūpintis savimi, suranda sau įdomių pomėgių, dažniau kažkur išeina, kažką veikia viena su draugėm ar pan. Ir su vyru išlaiko tam tikrą intrigą, kažkokį atstumą, kad vyrui, kaip mažam vaikui, būtų įdomu.
Kai moterys atsiduoda šimtu procentų, įsisuka į rutiną, mažai rūpinasi savo pomėgiais, išvaizda, figūra ir pan. ir pačios sau pasidaro nuobodžios, tai akivaizdžiai tampa nuobodžiomis ir vyrams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vakare: 28 liepos 2015 - 11:12
QUOTE(Vas@rė @ 2015 07 16, 09:05)
g.gif  Kai gimdžiau, atrodė, kad reikėjo ir jam...  g.gif  Na, man tai vaikai svarbu, šeima svarbu...Labai svarbu... Bet toks jausmas, kad visiems vyrams svarbu tik gražios jaunos merginos ir sex  lotuliukas.gif

Neamonė, Yra vyrų kuriems svarbi šeima ir vaikai.
Atsakyti