Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras nori kitos

QUOTE(Skonis @ 2015 07 30, 17:01)
Ot faina - gyventi laukimu, tikintis, kad jeigu jau "bus kazkas rimciau", tada tikrai skirsiuosi biggrin.gif
O kur pasitikejimas, kur saugumas, kur zinojimas, kad savas zmogus tikrai neisduos, neiskaudins, neapgaus? Kartais zmones labai neatsakingai manipuliuoja zodziu "myliu"...nors is tikruju veiksmais parodo kai ka kita smile.gif

O ką jūs siūlot? Jau dabar nešt skyrybom? Aišku, galima...
Atsakyti
QUOTE(Vas@rė @ 2015 07 30, 16:32)
Sakiau, kad nepasitikiu juo daugiau, kad man žiauriai skaudu ir t.t. Na nežinau, nežinau, pasitikėjimo teikrai nėra, jaučiuosi klaikiai... Kita vertus, rimtai skirtis kažkaip keistai atrodytų...bent kol nebuvo nieko rimčiau  doh.gif  Ech, nežinau, kol kas esu pasimetusi ir iš tiesų nežinau, ko noriu... Ar noriu atleisti... Ar nebe.... Tik vat kas blogiausia - man kaip moteriai, tai labai kirto per savivertę ir pasitikėjimą savimi  unsure.gif  Jaučiuosi tikrai antrarūše, niekam tikusia...

Darykit taip, kaip jis. Lįskit į kokią pažinčių svetainę, flirtuokit, bendraukit. Nes savivertės praradimas veda į apatiją, savęs nemeilę, liūdesį, galų gale išties tampi neįdomi ne tik kitiems, vyrui savo, bet ir net sau pačiai nusibosit. O savivertę kelia kiti žmonės. Pats-kelk nekėlęs, bet kai šalia sodina ant žemės - sunku labai, ir skaudu. Žinoma, savivertę kelia ir mielas darbas, kai sekasi, bet kad jaustumeis žavia moterim, skraidytum, reik vyriško dėmesio. Šiuo atveju-nėr iš nuosavo-gal atsiras iš kitų? Ir kai pražys akys-gal ir nuosavas pažvelgs kitaip? Tik ar tikrai to jums reikia? Kai pasitikėjimo nebėr..?
Atsakyti
Nesiulau dabar pat nesti skyryboms. Siulau is naujo nusistayti tarpusavio santykiu ribas,apibrezti kas leistina,kas-ne, didinti saviverte, sneketis su vyru apie jo elgesio pasekmes. Ir zinoma skirti daugiau laiko sau,investuoti i savo pacios tobulejima. Buti savo antrai pusei idomia. Galbut netgi sukurti salygas atsirasti baimei prarasti,jeigu skaudinantis elgesys neisnyks (nekalbu apie drastiskus veiksmus).

QUOTE(Monteverte @ 2015 07 30, 17:06)
O ką jūs siūlot? Jau dabar nešt skyrybom? Aišku, galima...

Atsakyti
Oi, prisiminiau dar vieną vaistą gresnei savijautai, pasitikėjimui - sportas. Bent man tas visuomet suveikia. Prabėgi kokį kilometrą, kitą - ir vis šviesiau galvoj ir mintyse..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 30 liepos 2015 - 16:54
Tai taip, merginos, panašiai kaip jūs visos sakot, ir darau... mirksiukas.gif Kalbėjom, ne kartą, susakiau viską, prisipirkau naujų rūbų, pakeičiau makiažą doh.gif blush2.gif pradėjau sportuoti... Tik vat į pažintis dar nesiveliu lotuliukas.gif Netraukia... ax.gif Na, o pasitikėjimą arba užsitarnaus iš naujo, arba...jei dar kartosis, nešiu dokumentus skyrybom, o tada bus matyt... Jei neišlys aišku dar kas nors... Nes kol kas atrodo, kad viskas vykdavo tik elektroniniame lygmeny smile.gif
Atsakyti
Bet tai jis i tave reaguoja tais atvejais, kai neuzkeli bangu del internetiniu pazinciu? Na, ar rupinasi, ar padeda namie, ar vaziuojat kazkur kartu, kazka veikiat? Sorry, jeigu neuzfiksavau, gal jau rasei.

QUOTE(Vas@rė @ 2015 07 31, 08:55)
Tai taip, merginos, panašiai kaip jūs visos sakot, ir darau...  mirksiukas.gif  Kalbėjom, ne kartą, susakiau viską, prisipirkau naujų rūbų, pakeičiau makiažą  doh.gif  blush2.gif  pradėjau sportuoti... Tik vat į pažintis dar nesiveliu  lotuliukas.gif  Netraukia...  ax.gif  Na, o pasitikėjimą arba užsitarnaus iš naujo, arba...jei dar kartosis, nešiu dokumentus skyrybom, o tada bus matyt... Jei neišlys aišku dar kas nors... Nes kol kas atrodo, kad viskas vykdavo tik elektroniniame lygmeny  smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Skonis @ 2015 07 31, 07:59)
Bet tai jis i tave reaguoja tais atvejais, kai neuzkeli bangu del internetiniu pazinciu? Na, ar rupinasi, ar padeda namie, ar vaziuojat kazkur kartu, kazka veikiat? Sorry, jeigu neuzfiksavau, gal jau rasei.

tai taip, jis šiaip iš esmės geras vyras, negalėčiau priekaištaut. Ir rūpestingas, rūpinasi manim, namais, vaikais. Jei ne tie pokalbiai... na aš taip manau. manau, kad nieko realaus nebuvo (neištikimybės), bet nesu tikra...Gi negaliu žinoti. Ir nepasitikiu, nes manau, jei melavo, tai bet ką gali pameluot doh.gif
Atsakyti
O tie pokalbiai visiskai intymus ar tiesiog lengvas flirtas?
Atsakyti
QUOTE(Skonis @ 2015 07 31, 08:46)
O tie pokalbiai visiskai intymus ar tiesiog lengvas flirtas?

Ne visus žinau. Kiek mačiau, tai jo, gana intymūs doh.gif O dar kiek nemačiau, mačiau tik tel. išklotines doh.gif Net baisu pagalvot, ko ten prirašyta...

Jei ten tebūtų buvę "Labas, gražuole, gerai atrodai mirksiukas.gif " čia bangų nekelčiau ir iš proto neičiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vas@rė: 31 liepos 2015 - 09:02
Na, man kazkaip atrodo, kad jeigu yra fantaziju, kaip jis ka su kitomis darytu, kur ka liestu (na, jeigu apie tai raso), tai iki tikrojo viso to igyvendinimo ner labai daug belike. Nebent jis visiskai nemoka ir negali atkreipti i save demesio realiame gyvenime, tada sitokie rasinejimaisi greiciausiai jo savivertes kelimas ir kompleksu slapstymas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skonis @ 2015 07 31, 11:36)
Na, man kazkaip atrodo, kad jeigu yra fantaziju, kaip jis ka su kitomis darytu, kur ka liestu (na, jeigu apie tai raso), tai iki tikrojo viso to igyvendinimo ner labai daug belike. Nebent jis visiskai nemoka ir negali atkreipti i save demesio realiame gyvenime, tada sitokie rasinejimaisi greiciausiai jo savivertes kelimas ir kompleksu slapstymas smile.gif

Arba - jis viso to norėtų ir su žmona, bet gal nedrįsta pasiūlyt, arba mano, kad nesutiks?.. Gal tiesiog žmogus patirties nedaug turintis, ir va norisi pabandyt, ko nebandęs, o gal žmona drovi labai? g.gif
Vasare, reiktų judviem išsiaiškint, kodėl jam tų plepalų reikia, ko jam trūksta gal?..
Atsakyti
Straipsniukas i tema wink.gif
http://www.15min.lt/...aras-552-519095
Atsakyti