Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras nori kitos

QUOTE(Lina3579 @ 2014 09 02, 06:34)
Sveikos. Pameginsiu kuo trumpiau ir aiskiau papasakoti situacija. Su vyru esame desimt metu. Nebuvo tobuli musu santykiai pradzioje, taciau veliau viskas buvo puiku. Kalbedavomes daug ir ivairiom temom. Karta kalbejom apie svingeriavima.. Nuomones rodos nesutapo, taciau veliau priejome isvados, kad butu galima tai daryti , tik nesikeiciant partneriais. Susiradom kita pora, panasaus amziaus ir emem taip leisti laika. Viskas buvo puiku, musu lovos reikalai niekda nebuvo tokie geri, bet tik trumpam... Veliau pajutau kai ka kitka... Kad jis iesko poros, su kuria keistumemes partneriais, pasakiau, kad nelabai to noreciau. Tada prasdejo atsalimas.. Jei pamato, kokia moteri, matau, kaip jis ziuri i ja, matau, kaip visada apie kazka masto. Paklausiau jo, arnjis manes nepavydetu kitam vyrui, pasake, kad pavydi manes, bet tokiu atveju nebutu pavydo.. Gyvenu emociskai siaubingai. Jauciu, kaip jam reikia ir norisi kitos moters... Musu gyvenime siuo metu yra toks laikotarpis, kai tam tikruose dalykuose reikia priimti svarbius sprendimus, o beda tame, kad nebepasitikiu tuo zmogumi, kad galeciau kartu priimti sprendimus... Merginos ka jus galvojate? Gal man jam pasiusti pasala, kita moteri, paziureti ar jis nekris i lova su pirma pasitaikiusia?

Jeigu tik yra galimybe tai ir reikia bandyti pagauti ta zuvele
Atsakyti
tai galit pabanditi ne pilnai keistis partner..ta prasme is kitos poros kad butu tik glamones..gal jam noresi nauju emociju?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2014 09 23, 19:40)
Ziuriu, kad koks buvai nepatenkintas gyvenimu, toks ir likai. Nepasikeitei ne gramo. Reiks tau merga surasti.

Taip , aš jūsų manymu nepatenkintas gyvenimu ir toks likau ir nepasikeičiau nei gramo ir reiktų man mergą surasti - laukiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SIMPL: 23 balandžio 2015 - 00:21
QUOTE(Lina3579 @ 2014 09 02, 13:34)
Sveikos. Pameginsiu kuo trumpiau ir aiskiau papasakoti situacija. Su vyru esame desimt metu. Nebuvo tobuli musu santykiai pradzioje, taciau veliau viskas buvo puiku. Kalbedavomes daug ir ivairiom temom. Karta kalbejom apie svingeriavima.. Nuomones rodos nesutapo, taciau veliau priejome isvados, kad butu galima tai daryti , tik nesikeiciant partneriais. Susiradom kita pora, panasaus amziaus ir emem taip leisti laika. Viskas buvo puiku, musu lovos reikalai niekda nebuvo tokie geri, bet tik trumpam... Veliau pajutau kai ka kitka... Kad jis iesko poros, su kuria keistumemes partneriais, pasakiau, kad nelabai to noreciau. Tada prasdejo atsalimas.. Jei pamato, kokia moteri, matau, kaip jis ziuri i ja, matau, kaip visada apie kazka masto. Paklausiau jo, arnjis manes nepavydetu kitam vyrui, pasake, kad pavydi manes, bet tokiu atveju nebutu pavydo.. Gyvenu emociskai siaubingai. Jauciu, kaip jam reikia ir norisi kitos moters... Musu gyvenime siuo metu yra toks laikotarpis, kai tam tikruose dalykuose reikia priimti svarbius sprendimus, o beda tame, kad nebepasitikiu tuo zmogumi, kad galeciau kartu priimti sprendimus... Merginos ka jus galvojate? Gal man jam pasiusti pasala, kita moteri, paziureti ar jis nekris i lova su pirma pasitaikiusia?

Jei vyras turi didelį norą, jis nedings. Gal kaip tik reikėtų įvertinti tai, kad jis pirmiausia pasiūlė savo norus realizuoti su jumis, per svingeriavimą. Gi paprasčiau buvo tiesiog tyliai neištikimam pabūt.
Atsakyti
QUOTE(S.B.M @ 2015 05 04, 23:02)
Jei vyras turi didelį norą, jis nedings. Gal kaip tik reikėtų įvertinti tai, kad jis pirmiausia pasiūlė  savo norus realizuoti su jumis, per svingeriavimą. Gi paprasčiau buvo tiesiog tyliai neištikimam pabūt.

Jei nepriimtinas tas svingeriavimas, tai jau geriau iš karto paleisti ir tegul varos svingeriauti.
Jei savo principus pamynus auotrė ir sutiks, santuoka vis tiek pasmerkta žlugti. Visą laiką jam kojele patrypus, nebėgsi norų pildyt.
Mano nuomone , gražiausia meilė yra tarp dviejų žmonių, paslaptinga, nepasiekiama svetimom akim, rankom
Atsakyti
QUOTE(benek @ 2015 05 05, 11:05)
Jei nepriimtinas tas svingeriavimas, tai jau geriau iš karto paleisti ir tegul varos svingeriauti.
Jei savo principus pamynus auotrė ir sutiks, santuoka vis tiek pasmerkta žlugti. Visą laiką jam kojele patrypus, nebėgsi norų pildyt.
Mano nuomone , gražiausia meilė yra tarp dviejų žmonių, paslaptinga, nepasiekiama  svetimom akim, rankom

Tai ir yra esminis klausimas ar tu nori būt kartu su tuo žmogum, ar nenori. Jei nori gyvent - žmonės stengiasi rasti kompromisus, kiek gali. Man pasirodė temos autorė neapsisprendus pati ko ji nori - svingeriauti principai kaip ir neleidžia (o vis tik - jei pabandytų ir patiktų - gal ir pasikeistų tie principai?), o vyro tokio netoleruoja, sekti jį nori. Toks požiūris nieko nesprendžia. Reikėtų pasirinkti vieną iš trijų variantų - pabandyt nertis į swing pasaulį kartu su vyru, susitaikyt su vyro potraukiu kitoms moterims pačiai nedalyvaujant arba skirstytis abiems savais keliais, jei pirmieji variantai jai visiškai nepriimtini ir tai būtų jau lipimas per save, aukojimasis irgi priveda prie santuokos žlugimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S.B.M: 05 gegužės 2015 - 14:35
Jaučiuosi labai vieniša... Vyro niekada nėra namie. Jaučiu, kad jis man neištikimas. Beveik esu garantuota, kad jis man neištikimas, nes jam kiekvieną dieną būtinai bent valandai reikia kažkur išvažiuoti. Mylėtis su manim visai nenori. Jis net neužsimena paie tuos dalykus tarsi tai visai neegzistuotų. Dar nėra nė dviejų metų, kaip esame susituokę. Esam jauni, sveiki. Aš visas dienas per savaitę, net ir savaitgaliais būnu namie su mažu vaiku. Jis visas dienas per savaitę mane palieka ir kažkur važiuoja. Vaikui pusė metų. Iki jo gimimo manęs nepaleisdavo iš glėbio. Dabar tik stengiasi kuo mažiau būti namie. Kadangi sėdžiu su vaiku, niekur negaliu išeiti, neturiu jokių įrodymų, kad galėčiau prašyti skyrybų. Bet žinau, kad jis tikrai kažką turi. Nuolat su ja susirašinėja. Kai bandau pasikalbėti, aiškina, kad aš prisigalvoju. Neturiu jokių įrodymų, bet iš jo elgesio ir taip viskas aišku, iš sėdėjimo naktimis prie kompo, iš nuolatinio poreikio išvažiuoti, nenoro mylėtis. Ar sveikas jaunas vyras tiesiog be priežasties norėtų iki pensijos gyventi vien platoniškai??? Čia normalu??
Ką daryti? Patarkite, neturiu net kam išsipasakoti, išprotėsiu, kaip sunku jaustis trečiai....
Atsakyti
QUOTE(smilga 25 @ 2015 05 09, 16:46)
Jaučiuosi labai vieniša... Vyro niekada nėra namie. Jaučiu, kad jis man neištikimas. Beveik esu garantuota, kad jis man neištikimas, nes jam kiekvieną dieną būtinai bent valandai reikia kažkur išvažiuoti. Mylėtis su manim visai nenori. Jis net neužsimena paie tuos dalykus tarsi tai visai neegzistuotų. Dar nėra nė dviejų metų, kaip esame susituokę. Esam jauni, sveiki. Aš visas dienas per savaitę, net ir savaitgaliais būnu namie su mažu vaiku. Jis visas dienas per savaitę mane palieka ir kažkur važiuoja. Vaikui pusė metų. Iki jo gimimo manęs nepaleisdavo iš glėbio. Dabar tik stengiasi kuo mažiau būti namie. Kadangi sėdžiu su vaiku, niekur negaliu išeiti, neturiu jokių įrodymų, kad galėčiau prašyti skyrybų. Bet žinau, kad jis tikrai kažką turi. Nuolat su ja susirašinėja. Kai bandau pasikalbėti, aiškina, kad aš prisigalvoju. Neturiu jokių įrodymų, bet iš jo elgesio ir taip viskas aišku, iš sėdėjimo naktimis prie kompo, iš nuolatinio poreikio išvažiuoti, nenoro mylėtis. Ar sveikas jaunas vyras tiesiog be priežasties norėtų iki pensijos gyventi vien platoniškai??? Čia normalu??
Ką daryti? Patarkite, neturiu net kam išsipasakoti, išprotėsiu, kaip  sunku jaustis trečiai....

samdyk auklę ir marš dirbti, eik gyventi, o ne su bambliu tarp 4 sienų iš proto eik. Kaip būsi įdomi vyrui, jei net pati sau nebesi įdomi.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 05 09, 19:29)
samdyk auklę ir marš dirbti, eik gyventi, o ne su bambliu tarp 4 sienų iš proto eik. Kaip būsi įdomi vyrui, jei net pati sau nebesi įdomi.

As lb abejoju, kad jus esat moteris g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 05 09, 19:29)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga 25 @ 2015 05 09, 17:46)
Ką daryti? Patarkite, neturiu net kam išsipasakoti, išprotėsiu, kaip  sunku jaustis trečiai....

Su vaiku namie sedeti nereikia, vaikas gali su jumis visur keliauti kur jus norit ar kur jums reikia.
Kalbetis sunku, tuomet pradekit veikti, gryzus vyrui palikit vaika jam ir eikit belekur kad iseiti, savaitgaliais paplanuokit veiklos kartu, ar pasikvieskit i svecius draugu.
Aukle taip pat geras variantas, bet man uzkliuvo, lad tevas visai nebuna su vaiku tad bandyciau kuo daugiau pareigu perduoti jam.
Teises ir masina? Nera, reiskia pradekit tuom rupintis.
Pradekit rupintis savim ir daugiau pareigu perleiskit jam, tapkit savarankiskesne pirmiausiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga 25 @ 2015 05 09, 16:46)

Pradeti skyrybas tereikia tik noro, o irodymu wink.gif. Kam toks vyras, jei vaika auginate viena, o ir vyruii esate nereikalinga.
QUOTE(Ciccio @ 2015 05 09, 18:29)

Koks dar bamblys, vaikui tik puse metuku. Lengva tau kalbeti, kai pacios vaikus vyras augina, o pati gali dirbti, sitai moteriai vyras visai nepadeda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *South*: 10 gegužės 2015 - 12:33