QUOTE(Vas@rė @ 2015 07 15, 16:08)
O ką man daryt...

Mano vyras ne svingeris, bet...mergišius turbūt, ar kaip pavadinti... Mes vedę jau 14 metų... Kažkada jis buvo mano geriausias draugas, tiesiog antra sielos pusė, ar kaip pavadinti.... Žodžiu, tikra meilė, ta tikroji

Bet visada mačiau, kad jam patinka moterys... Niekad nepraleidžia progos paflirtuoti. Nesuskaičiuosiu, kiek karų užtikai jį intymiuose pokalbiuose internete

Ištisai jis turi "ką nors" virtualioje erdvėje... Kiek kalbėta, prisiekinėta, kad nieko rimto, tik pokalbiai, flirtas... Na bet ar aš jau visai idiotė, ar čia normalu?? Tikrinu žinutes, sekioju, ir jaučiuosi tikrai einanti iš proto... Ką man daryti??? Skirtis negaliu. Nepragyvensim mes su vaikais... Aš visad dirbau, ne juodą darbą, bet yra paskolos, ir niekaip man neišeina, todėl ir gyvenu... Na ir dar truputį gyvenu su juo dėl praeities, vardan to, kas buvo taip gražu... Nenoriu jokių kitų vyrų, man jie šlykštūs, o ir savimi nepasitikiu, esu įsitikinusi, kad jei išsiskirčiau, visą gyvenimą vargčiau viena, o man norisi užtikrinti vaikams gyvenimą... O jis man suėdė tikrai mano gyvenimą, ir mano savigarbą
Jūs abu vienodi, tik tai išreiškiate skirtingai. Jums atrodo, kad jūs nerasite kito, todėl laikotės šio vyro įsikibusi, o jis irgi vis tikrinasi ar rastų kitų moterų, ar vis dar žavus kitoms. Suėjote pora kaip tvora

abu be saviverčių. Prognozuoti kažką apie tokią porą sunku. Bet labai galimas dalykas, kad jam kirs andropauzė ir tada jis realiai nutrūks ir tikrinsis kiek dar vertas, o jūs sėdėsite ir verksite. Jums reikia mokytis savivertės iš knygų, kursų, savišvietos, o jam reikia sukrėtimo, kad nebegalvotų tik apie save, bet pajaustų, kad ir jūs esate vertinga, nesvarbu, kad 14 metų šalia, kad gali jus lengvai prarasti dėl ligos, nelamės, dėl kito vyro, kuris gali jus nuvilioti. Turie jam kažkaip parodyti, kad nepaisant finansinio pririšimo, nepaisant judviejų vaikų, blogai jus traktuodamas jis gali sugriauti viską, ką kūrė.