Skaitau, kad naujasis Tamo jūsų nedžiugina. Mes dirbam su Veritus, kaip ir viskas gerai tik dizainas galėtų būti labiau mokyklinis.
Astroms piešti naudojau sukarpytas jau nebenaudojamas plastikines nuolaidų korteles.
Mažiukams siūlau astras piešti kaip moko šis dailininkas
http://www.youtube.c...h?v=zZPUSUo2JmM
QUOTE(liepsnele2 @ 2014 09 15, 21:52)
Turime susikūrusios savo pasiekimų knygutes. O į sasiuvinius, tai priklauso nuo tikrinamo darbo, ką rašau.
O ką rašote į knygeles, ar dar turite simbolius? Gal kokį puslapiuką galite atsiųsti A.Ž.
Sveikos,
buvo ir man taip, tai riebiai pakalbėjau, nors tieklaikinai palengvėjo. Dabar nieko neberašau kol kas.
Gal pakanka storo kartono, pvz. kokios saldainiu dėžutės? O astros tai nuostabios.
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 09 15, 19:14)
buvo ir man taip, tai riebiai pakalbėjau, nors tieklaikinai palengvėjo. Dabar nieko neberašau kol kas.
QUOTE(smilga1972 @ 2014 09 15, 19:45)
Gal pakanka storo kartono, pvz. kokios saldainiu dėžutės? O astros tai nuostabios.
QUOTE(1aviada @ 2014 09 15, 21:56)
Astroms piešti naudojau sukarpytas jau nebenaudojamas plastikines nuolaidų korteles.
Mažiukams siūlau astras piešti kaip moko šis dailininkas
http://www.youtube.c...h?v=zZPUSUo2JmM

GAL KAS TURI ŽMOGAUS SAUGĄ 4 KLASEI (bendrą, ne atskirai saugus eismas ir civilinė sauga)?
Papildyta:
Ačiū ir už tai. Jei kitaip negausiu, gal tiks ir tas...
Papildyta:
QUOTE(liepsnele2 @ 2014 09 14, 22:31)
Ačiū ir už tai. Jei kitaip negausiu, gal tiks ir tas...

Turiu 3-4 kl. Jei tiks, nusiųsiu į paštą.
Papildyta:
Nusiunčiau, bet čia ne mano daryta, atsiųsta iš mūsų kažkurios kolegės. Manau, kad nesupyks.
Papildyta:
Nusiunčiau, bet čia ne mano daryta, atsiųsta iš mūsų kažkurios kolegės. Manau, kad nesupyks.
QUOTE(ninkute @ 2014 09 15, 22:28)
Papildyta:
Papildyta:
Labai laukiu.

Papildyta:
QUOTE(ninkute @ 2014 09 15, 22:28)
Papildyta:
Papildyta:
Ačiū labai

Prisidedu ir aš prie tų, kurios TAMO
Kažkoks pasityčiojimas

QUOTE(Bites Rites @ 2014 09 15, 17:44)
Aurute, sveik, nors negerai save aukot, kad ir kaip norėtum vaikams gera padaryt.
AČIŪ, neaukoju. Tai savanaudiškumas suveikia. Jei bent pora dienų dirbs kas nors svetimas, tai paskui poros savaičių reiks vėl atstatyt savo tvarką. Juk mažiai labai greit pasileidžia.
QUOTE(arden @ 2014 09 15, 20:41)
Aurute, gydykis ir sveik greičiau
su uodu ridiku aš vyresnėlį savo gydydavau, labai sirgdavo bronchitu

AČIŪ, merginos. Jau daug geriau. Juodas rudikas - gėris.
QUOTE(Dainelej @ 2014 09 16, 00:24)
Aš irgi

Ketvirtokutės, mergaičiukės, kaip gi čia su tuo Riešutu?? Pamokos keturios, o visa mokytojo knyga ir planai ir temos tai penkioms pamokoms per savaitę skirta
Ką darot
Kaip žymit žurnale?Dvi temas traukiat į vieną ar išvis praleidžiat?man tai galas, mes ir taip vos įveikiam tą matematiką

QUOTE(ninkute @ 2014 09 15, 21:57)
O ką rašote į knygeles, ar dar turite simbolius? Gal kokį puslapiuką galite atsiųsti A.Ž.
Turime knygeles, rašome lygius sutrumpintai. Gaunasi beveik raidinis vertinimas. O jūs?