Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 52 tema

Skaitau, kad naujasis Tamo jūsų nedžiugina. Mes dirbam su Veritus, kaip ir viskas gerai tik dizainas galėtų būti labiau mokyklinis.

Astroms piešti naudojau sukarpytas jau nebenaudojamas plastikines nuolaidų korteles.
Mažiukams siūlau astras piešti kaip moko šis dailininkas
http://www.youtube.c...h?v=zZPUSUo2JmM
Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2014 09 15, 21:52)
Turime susikūrusios savo pasiekimų knygutes. O į sasiuvinius, tai priklauso nuo tikrinamo darbo, ką rašau.

O ką rašote į knygeles, ar dar turite simbolius? Gal kokį puslapiuką galite atsiųsti A.Ž.
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 09 15, 19:14)
o aš parašiau visiems ir tik tada išsaugojau  doh.gif  doh.gif  doh.gif  swoon.gif  swoon.gif  swoon.gif

buvo ir man taip, tai „riebiai pakalbėjau“, nors tieklaikinai palengvėjo. Dabar nieko neberašau kol kas.

QUOTE(smilga1972 @ 2014 09 15, 19:45)
Manau tai paprasta banko kortelė sukarpyta  mirksiukas.gif

Gal pakanka storo kartono, pvz. kokios saldainiu dėžutės? O astros tai nuostabios.
Atsakyti
QUOTE(1aviada @ 2014 09 15, 21:56)

Astroms piešti naudojau sukarpytas jau nebenaudojamas plastikines nuolaidų korteles.
Mažiukams siūlau astras piešti kaip moko šis dailininkas
http://www.youtube.c...h?v=zZPUSUo2JmM

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
GAL KAS TURI ŽMOGAUS SAUGĄ 4 KLASEI (bendrą, ne atskirai saugus eismas ir civilinė sauga)?

Papildyta:
QUOTE(liepsnele2 @ 2014 09 14, 22:31)

Turiu, tik pas mane atskirai civilinė sauga ir saugus eismas. Įmesiu į pašta.

Ačiū ir už tai. Jei kitaip negausiu, gal tiks ir tas...

smile.gif

Atsakyti
Turiu 3-4 kl. Jei tiks, nusiųsiu į paštą.
Papildyta:
Nusiunčiau, bet čia ne mano daryta, atsiųsta iš mūsų kažkurios kolegės. Manau, kad nesupyks.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2014 09 15, 22:28)
Papildyta:
Nusiunčiau, bet čia ne mano daryta, atsiųsta iš mūsų kažkurios kolegės. Manau, kad nesupyks.

Labai laukiu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(ninkute @ 2014 09 15, 22:28)
Papildyta:

Ačiū labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Prisidedu ir aš prie tų, kurios TAMO gun_bandana.gif Kažkoks pasityčiojimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dainelej: 15 rugsėjo 2014 - 22:25
QUOTE(Bites Rites @ 2014 09 15, 17:44)
Aurute, sveik, nors negerai save aukot, kad ir kaip norėtum vaikams gera padaryt.

AČIŪ, neaukoju. Tai savanaudiškumas suveikia. Jei bent pora dienų dirbs kas nors svetimas, tai paskui poros savaičių reiks vėl atstatyt savo tvarką. Juk mažiai labai greit pasileidžia.

QUOTE(arden @ 2014 09 15, 20:41)
Aurute, gydykis ir sveik greičiau  mirksiukas.gif  su uodu ridiku aš vyresnėlį savo gydydavau, labai sirgdavo bronchitu

AČIŪ, merginos. Jau daug geriau. Juodas rudikas - gėris.
Atsakyti
QUOTE(Dainelej @ 2014 09 16, 00:24)
Prisidedu ir aš prie tų, kurios TAMO  gun_bandana.gif  Kažkoks pasityčiojimas

Aš irgi doh.gif
Atsakyti
Ketvirtokutės, mergaičiukės, kaip gi čia su tuo Riešutu?? Pamokos keturios, o visa mokytojo knyga ir planai ir temos tai penkioms pamokoms per savaitę skirta g.gif Ką darot blink.gif Kaip žymit žurnale?Dvi temas traukiat į vieną ar išvis praleidžiat?man tai galas, mes ir taip vos įveikiam tą matematiką doh.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos
QUOTE(ninkute @ 2014 09 15, 21:57)
O ką rašote į knygeles, ar dar turite simbolius? Gal kokį puslapiuką galite atsiųsti A.Ž.

Turime knygeles, rašome lygius sutrumpintai. Gaunasi beveik raidinis vertinimas. O jūs?
Atsakyti