Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(Upjora @ 2014 10 05, 11:40)
Labas rytas!
Nebeturim katino.  cool.gif Ir niekada neturėsiu.  cool.gif Metus laiko atvargau, gana. Radau jam gerus namus.  cool.gif  Laukiu pomidorų.  biggrin.gif

Ką prisidirbo, kad Matildiną iškraustei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2014 10 05, 12:05)
Imk pomidorai2.gif jei jau taip nori  biggrin.gif
--------------
Bet va nakti jau keliaus sildymo isijung trumpam, nosys salo  biggrin.gif

Ačiū, nusipelniau.
----
Čia irgi atšąlo. Atidariau šildymo sezoną.

QUOTE(*Dolor`a* @ 2014 10 05, 20:49)
Man šiandien slogi nuotaika...ašaros upeliais rieda...
kaip žmogui svarbu jo giminė... o aš kaip visuomet...tuščia vieta...

Paverk. 4u.gif
Nepamenu tavo istorijos, bet gal geriau tokiam žmogui būt tuščia vieta?

QUOTE(PŪKITAS @ 2014 10 06, 17:05)
Ką prisidirbo, kad Matildiną iškraustei?  g.gif

Prišiko vonią.  blink.gif  blink.gif  blink.gif Atitraukiau dušo užuolaidą ir nepatikėjau savo akimis.  schmoll.gif Šikniams mano namuose vietos nėr. Užtat kokia švara namie be jo. didis.gif Anei plaukelio. didis.gif Žinau, kad negerai aš su juo pasielgiau, bet jam bus geriau pas mylintį šeimininką, aš jį iš pareigos prižiūrėjau.  blush2.gif

Papildyta:
https://www.youtube....w...WL&index=21 Kokia ji man daili, jau ta skusta galva, tatuiruotės, balsas. wub.gif Atradimas. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upjora: 06 spalio 2014 - 22:15
QUOTE(Upjora @ 2014 10 06, 21:19)
https://www.youtube....w...WL&index=21  Kokia ji man daili, jau ta skusta galva, tatuiruotės, balsas.  wub.gif Atradimas.  wub.gif

Maciau kazkada seniau. Kai laidoj ("Golos") dainavo wub.gif super patiko man

Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2014 10 06, 21:27)
Maciau kazkada seniau. Kai laidoj ("Golos") dainavo  wub.gif super patiko man

Man ji kažkas tokio. Gaila, kad reikia eit gult, guglinčiau visąnakt apie ją.
Atsakyti
Labas rytas

WW, man tik dabar daėjo, kad pas tave susitikimo nebuvo. doh.gif Julioškė irgi turėjo dalyvaut?

Geros dienos visoms.

Kaip trūksta miego. doh.gif Nargiz kalta. wacko.gif
Atsakyti
Labas, mergaites 4u.gif

Upjora, teisingai padarei, katina atidavus, jei jau tik is pareigos rupinais smile.gif o kaip Staska, neprotestavo?

Dolora, o neiseina kokios veiklos susirasti, na kad namie nesedet?

Man ir smalsu del neivykusio pasisedejimo pas WW blush2.gif Niekas nepasinaudojo kvietimu?
Papildyta:
QUOTE(sunflow @ 2014 10 03, 19:49)
Mano ex pirštai tarp telefono mygtukų užstrigo jaučiu ir numerio surinkt dukros nesugeba...
Kartais taip norisi paskambinti jam, pasakyti ką aš apie jį galvoju, bet taip riebiai riebiai. Bet ties noru viskas ir pasibaigia...

Mano VT jau kokias tris savaites ne cypt, supykau ir morala atskaiciau, kai buvo prizadejes, vaika paziuret, kai dirbau viena sekmadieni, o po to nekele ragelio, tai po to tyla doh.gif Man kartai asaros pradeda riedeti del jo tokiu issidirbinejimu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linausius: 07 spalio 2014 - 09:20
dėl susitikimo: visos merginos arba pačios susirgo, arba vaikai, buvo tokių, kurios neturėjo kam vaikų palikti, dar buvo, kurias darbas šeštadienį užpuolė...
*julioskė dalyvauti neturėjo, šiaip jai pasiskambinau, nes seniai nieko negirdėjau apie ją.

ką padarysi dėl baliaus - daugiau neorganizuosiu biggrin.gif smile.gif maisto neišmečiau, alkoholiu pasidalinau ir dar sau pasilikau kitoms progoms smile.gif

labas rytas!

upjora, saunuole del katino. aš turiu įtarimą, kad čia jie taip elgiasi dėl savo konteinerinės prigimties, nes esu turėjusi prieš tai 3 veislinius katinus (kates) - nei viena nekiaulino. o šita gi nuolat šlapinosi ant mano lovos. daugiau niekur. bet jau kokie 3 mėnesiai kaip apsiramino. tačiau dabar drasko viską iš eilės - panko naują kilimą ypač...
Atsakyti
Antradienio vakars du dviem draugais: džiugu ir raudonu vynu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Wonder Woman @ 2014 10 07, 15:55)
Antradienio vakars du dviem draugais: džiugu ir raudonu vynu  wub.gif

Džiugą priglobčiau. Vis nerandu mūsų lietuviškoj parduotuvėj jo.

Linausiau, Staskai paaiškinau, kad Matildai jau 12 mėnesių, jis yra didelis, gali ir nori eit į lauką, bet grįš purvinas, kad Jess juo pasirūpins, leis į kiemą, o mes tik namie laikom. Ji ramiai sureagavo, juk kai norės galės bet kada jį aplankyt. Nes kaimynas per du namus gyvena.
Šūdžius tavo VT. irnesakyk.gif
WW, mano katinas kilmingas-sandėliukinis. didis.gif Kaip tu apsikenti su daiktų niokojimu? Aš atleidau jam nuostolius, kurių pridarė, bet va prišikimo niekaip atleist negalėjau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upjora: 07 spalio 2014 - 18:27
QUOTE(Upjora @ 2014 10 07, 19:26)
Džiugą priglobčiau. Vis nerandu mūsų lietuviškoj parduotuvėj jo.

Linausiau, Staskai paaiškinau, kad Matildai jau  12 mėnesių, jis yra didelis, gali ir nori eit į lauką, bet grįš purvinas, kad  Jess juo pasirūpins, leis į kiemą, o mes tik namie laikom. Ji ramiai sureagavo, juk kai norės galės bet kada jį aplankyt. Nes kaimynas per du namus gyvena.
Šūdžius tavo VT. irnesakyk.gif
WW, mano katinas kilmingas-sandėliukinis. didis.gif Kaip tu apsikenti su daiktų niokojimu? Aš atleidau jam nuostolius, kurių pridarė, bet va prišikimo niekaip atleist negalėjau.

Atsiųsiu džiugo smile.gif

O kaip apsikenčiu? Nustojo šlapintis. Liko tik draskymas - dar vienas kartas - kirpsim nagus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wonder Woman @ 2014 10 07, 17:54)
Atsiųsiu džiugo smile.gif

O kaip apsikenčiu? Nustojo šlapintis. Liko tik draskymas - dar vienas kartas - kirpsim nagus smile.gif

Ačiū, nesiųsk dabar, mama už poros savaičių atvyks, tai prašysiu, kad kilogramą gėrio atgabentų. hihihi.gif

Matilda kartą po Staskos lova pamyžęs buvo, atleidau, nes įtariu, kad vaikai jį sustresino, bet šikt į vonią jo nieks nevertė. biggrin.gif Vat už sofos-lovos sudraskymą neatleidau. Bet negi jam rūpi. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2014 10 07, 20:50)
Ačiū, nesiųsk dabar, mama už poros savaičių atvyks, tai prašysiu, kad kilogramą gėrio atgabentų. hihihi.gif

Matilda kartą po Staskos lova pamyžęs buvo, atleidau, nes įtariu, kad vaikai jį sustresino, bet šikt į vonią jo nieks nevertė.  biggrin.gif Vat už sofos-lovos sudraskymą neatleidau. Bet negi jam rūpi. hihihi.gif

Mama su globotiniu atvyksta ar tevai mete "english dream" ir patys priziuri savo vaika?

O del dziugo, tai po savaites nuo mamos atvaziavimo atsiusiu smile.gif vis tiek greit nyksta jis...
Atsakyti