Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(Wonder Woman @ 2014 10 07, 19:20)
Mama su globotiniu atvyksta ar tevai mete "english dream" ir patys priziuri savo vaika?

O del dziugo, tai po savaites nuo mamos atvaziavimo atsiusiu smile.gif vis tiek greit nyksta jis...

Mama šiuo metu ligoninėj, tai globotinis su gimdytoja. What a shame. biggrin.gif
--------------
Labai nykstantis jis. Buvau radus maišeliuose, gabaliukais, nusipirkau porą, nes tiek ir tebuvo lentynoj, tai kol miegojau poguliuko Staska beveik visą porciją sukirto. Anksčiau nemėgo ji jo, man daugiau likdavo, dabar tenka pirkt dvigubai. O visokie parmezanai neatstoja to gardėsio.
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2014 10 07, 22:03)
Mama šiuo metu ligoninėj, tai globotinis su gimdytoja. What a shame.  biggrin.gif
--------------
Labai nykstantis jis. Buvau radus maišeliuose, gabaliukais, nusipirkau porą, nes tiek ir tebuvo lentynoj, tai kol miegojau poguliuko Staska beveik visą porciją sukirto. Anksčiau nemėgo ji jo, man daugiau likdavo, dabar tenka pirkt dvigubai. O visokie parmezanai neatstoja to gardėsio.

As butent tas "luzenas" perku smile.gif maiselis - vienkartinis smile.gif

Myliu dziuga!

Mamai nieko rimto, tikiuosi? O tai globotinio gimdytoja lt?
Atsakyti
QUOTE(Wonder Woman @ 2014 10 07, 20:09)
As butent tas "luzenas" perku smile.gif maiselis - vienkartinis smile.gif

Myliu dziuga!

Mamai nieko rimto, tikiuosi? O tai globotinio gimdytoja lt?

Ane? Bet jos neseniai atsirado?

Depresija mamai. Gimdytoja LT, nes juk į ligoninę su globotiniu nepriims. biggrin.gif Brolis užsienyje, brolienytei tenka LT būt, auklė nepatikima pasitaikė, sugalvojo susirgt. doh.gif
Atsakyti
Prisipazinsiu, niekad neragavau Dziugo blush2.gif bet cia paskaicius labai uzsimaniau biggrin.gif

Siandien atvaziavo mano vezimas thumbup.gif Dziaugiuos,kaip mazas vaikas doh.gif Miegai isgaravo, nuovargis dingo. Sedejau puse valandos, konstravau, deliojau biggrin.gif Po to vaikis vezino po kambarius. Sako,kaip butu faina, jei mes jau leliuka turetume, galetume pavezint doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Puuupi, braukiu tave iš sąrašo. Nu, kaip galima gyvent nevalgant Džiugo????? blink.gif

Ech, kokie faini tavo džiaugsmeliai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2014 10 08, 08:01)
Puuupi, braukiu tave iš sąrašo. Nu, kaip galima gyvent nevalgant Džiugo????? blink.gif

niu va verysad.gif

kazkaip, kol gyvenau LT, net uzmacius jo parduotuvej nebuvau (nelabai i surius ziuredavau)... o tarp draugu nepasitaike dziugo megeju g.gif

Dabar pamenu,kad pirma karta isgirdau is seses vyro apie Dziuga. Mamka jam lauktuviu is LT pastoviai siuncia cool.gif
Atsakyti
Puuupi, saunus vezimukas smile.gif

As pasiilgau savo mamos ir seses - jos gastroliuoja po italija jau beveik 2 savaites... Ryt grizta smile.gif
Atsakyti
Labas Džiugo fanės biggrin.gif patinka ir jis man biggrin.gif ir pelėsiniai visi man patinka ax.gif nesveika aš ant visokių keistenybių? g.gif Matyt todėl ir ex'elnias keistas pasitaikė lotuliukas.gif su defektais lotuliukas.gif

Jūs nekreipkit dėmesiaus garbieji žmonės, man geros nuotaikos priepuolis, šiandien visą dieną darbe pražvengėm doh.gif jei valdžia filmuotą medžiagą pažiūrėtų tai irgi žviegtų (nes darbus pasidariau, beveik visus) ax.gif

Žiauriai tingiu...beje Flika, kokei judviejų su klecku planai šeštadienį? Aš saviškį bandžiau įkalbėt pajudint šiknas iš namų, bet nelabai pasirašė g.gif bet aš mama ne paprasta, atsikelsim, susikuisim ir vešimės senelius į boulingą gal g.gif Keksiukų prikepsiu penktadienį vakare, kad grįžę turėtume ką prie kavos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2014 10 08, 16:24)
niu va  verysad.gif

kazkaip, kol gyvenau LT, net uzmacius jo parduotuvej nebuvau (nelabai i surius ziuredavau)... o tarp draugu nepasitaike dziugo megeju  g.gif

Dabar pamenu,kad pirma karta isgirdau is seses vyro apie Dziuga. Mamka jam lauktuviu is LT pastoviai siuncia  cool.gif

Džiugas valdo. thumbup.gif
QUOTE(Wonder Woman @ 2014 10 08, 16:31)
As pasiilgau savo mamos ir seses - jos gastroliuoja po italija jau beveik 2 savaites... Ryt grizta smile.gif

Kaip joms faina.

QUOTE(PŪKITAS @ 2014 10 08, 17:33)

Žiauriai tingiu...beje Flika, kokei judviejų su klecku planai šeštadienį? Aš saviškį bandžiau įkalbėt pajudint šiknas iš namų, bet nelabai pasirašė  g.gif  bet aš mama ne paprasta, atsikelsim, susikuisim ir vešimės senelius į boulingą gal  g.gif  Keksiukų prikepsiu penktadienį vakare, kad grįžę turėtume ką prie kavos  smile.gif

Puikūs planai.

Kodėl darbe filmuoja? Gal tu filme kokiam filmuojies? g.gif
Atsakyti
Ryškiai, Pūkita nenori autografų dalint, arba kontraktas neleidžia prasitart. rolleyes.gif

O mes kelionę į Edinburgą užsisakėm. Dvi naktis miegosim. didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2014 10 08, 20:38)
Džiugas valdo.  thumbup.gif

Kaip joms faina.
Puikūs planai.

Kodėl darbe filmuoja? Gal tu filme kokiam filmuojies?  g.gif

QUOTE(Upjora @ 2014 10 09, 18:24)
Ryškiai, Pūkita nenori autografų dalint, arba kontraktas neleidžia prasitart.  rolleyes.gif
O mes kelionę į Edinburgą užsisakėm. Dvi naktis miegosim. didis.gif

Leidžia leidžia lotuliukas.gif visi kontraktai lotuliukas.gif nu tipo saugumo sumetimais įtaisė su vaizdu (nes ne kartą mano ir kitą padalinį apšvarinę buvo) ir vienas diedas mane buvo užpuolęs, tai dėl visa ko ir su garsu rašo lotuliukas.gif esu absoliučiai saugi darbe, tik va kokio idioto negali pasiųst kuo toliau g.gif
Atsakyti
O aš maniau, kad sužvaigždėjai. hihihi.gif Ką tu dirbi taip ir nesupratau. g.gif
Atsakyti