Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(puuupi @ 2014 12 06, 17:53)
Man turbut sunkiausia buvo, kai pradejus eit darzelin prasidejo begalinis sirgimas  g.gif As ka tik isidarbinus, o vos ne karta per savaite tekdavo bent porai dienu atsiprasyt  doh.gif Vaiko palikt nera kur, jei del kazkokios priezasties reik kur nors eit, serganti tempiesi su savim, darbe valdzia irgi susiraukus ziuri i toki darbuotoja  doh.gif Kazkaip labai moraliskai gniuzde tokia situacija. Buciau LT, kur tevai, draugai salia, butu buve zymiai lengviau. Gal tada galeciau koki amziaus perioda isskirt  g.gif 
Yra sakoma mazi vaikai - mazi vargai  biggrin.gif

Papildyta:
drinks_cheers.gif

Kiekvienas amziaus periodas turi savo pliusu ir minusu  rolleyes.gif

Va va, sirgimai vedė iš proto, kai būdavm įkalintos namie. doh.gif Draugai gelbėdavo. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2014 12 06, 18:19)
Draugai gelbėdavo.  rolleyes.gif

As tik persikrauscius i sita kaima buvau, absoliuciai jokiu pazistamu/draugu nebuvo doh.gif bet nieko, istverem cool.gif
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2014 12 06, 18:49)
As tik persikrauscius i sita kaima buvau, absoliuciai jokiu pazistamu/draugu nebuvo  doh.gif bet nieko, istverem  cool.gif

Tai ir aš neseniai atsikrausčius buvau. Uch buvo, bet išgyvenom. mirksiukas.gif Viskas yra išgyvenama. rolleyes.gif

Kaip jauties? Nebedaug iki atostogų, ar jau atostogauji?
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2014 12 06, 19:29)
Kaip jauties? Nebedaug iki atostogų, ar jau atostogauji?

Ai, visai nieko biggrin.gif Krypuoju palengva. Pripratinau save daugiau vaiksciot, tai nebepavargstu taip greitai.
Dar pora savaiteliu atidirbu ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2014 12 06, 20:42)
Ai, visai nieko  biggrin.gif Krypuoju palengva. Pripratinau save daugiau vaiksciot, tai nebepavargstu taip greitai.
Dar pora savaiteliu atidirbu ir viskas  thumbup.gif

Pripratinai hihihi.gif Liuks, kad tiik dvi liko. Galėtum ir nuotrauką kokią įmest. Ar FB eit ieškot?
Atsakyti
Tai kad nelabai turiu as tu nuotrauku g.gif nebent pilvuzo tiktai biggrin.gif kazkaip paskutiniu metu ner ikvepimo fotkintis. Buvo sese atsivezus mandra fotika, norejo fotosesija padaryt, o as nuo lovos pasikelt jegu neturejau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2014 12 06, 20:56)
Tai kad nelabai turiu as tu nuotrauku  g.gif nebent pilvuzo tiktai  biggrin.gif kazkaip paskutiniu metu ner ikvepimo fotkintis. Buvo sese atsivezus mandra fotika, norejo fotosesija padaryt, o as nuo lovos pasikelt jegu neturejau  doh.gif  blush2.gif

Tai duok pilvūzą apžiūrėt.
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2014 12 06, 21:07)
Tai duok pilvūzą apžiūrėt.

imeciau i Fotki smile.gif

Susimasciau dabar,kad neturesiu nei vienos nestuke.gif nuotraukos atsiminimui g.gif reik susiimt...
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2014 12 06, 21:17)
imeciau i Fotki smile.gif

Susimasciau dabar,kad neturesiu nei vienos  nestuke.gif nuotraukos atsiminimui  g.gif reik susiimt...

Susiimk nono.gif

Dailus pilvukas. wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2014 12 06, 22:47)
Dailus pilvukas.  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aciu ax.gif Sakyciau toks pats kaip ir pirma karta, tik kad zyyymiai zemiau biggrin.gif

Kaip judviem sekas? Vis dar laiko niekam nelieka?

Beje, merginos, kaip su Kaledinem nuotaikom? as saviske kazkur siemet pametus doh.gif absoliuciai neturiu jokio ikvepimo ruostis, puostis ir t.t. Net su dovanom nelabai kaip einas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2014 12 06, 23:09)
Kaip judviem sekas? Vis dar laiko niekam nelieka?

Beje, merginos, kaip su Kaledinem nuotaikom? as saviske kazkur siemet pametus  doh.gif absoliuciai neturiu jokio ikvepimo ruostis, puostis ir t.t. Net su dovanom nelabai kaip einas  doh.gif

Mes gerai, buvom diskotekoj penktadienį-Staska pirmą kartą, aš po 6 metų pertraukos. didis.gif
Šiaip, mokslai, darbas, namai. doh.gif Dar visi kalėdiniai renginiai šį mėnesį. Dar kaip specialiai visokie plaukų tvarkymai ir pešimai išpuolė šį mėnesį. Dar egzaminas. doh.gif Viskas į gruodį, ir dar dvi kelionės prie to pačio. Nu, kad mažai nepasirodytų. hihihi.gif

Kalėdinė nuotaika vietoj, eglę labai anksti papuošėm-gruodžio 1. Bet negi laikysi tokį grožį dėžėj. wub.gif Dovanos nupirktos, nedaug jų ir planavau, tiesą pasakius-Staskai, tėvams ir draugams, kurie išsikraustė iš JK. Atvirukų nesiųsiu vėl šiemet, už tą sumą išpildžiau vaikiuko svajonę, nupirkau ir išsiunčiau žieminius batus. rolleyes.gif Atvirukai faina, bet vaikiukui žieminiai batai dar fainiau. Pas išpindėjusią Staską 3 poros. blush2.gif Nu, bandau įpiršti ir draugams tokią gražią įdėją dėl dovanų... blush2.gif Nepasiduoda. Bet aš jau nebematau prasmės keistis praktiškom ar nepraktiškom dovanom, kai galim sau daug ką leisti. Juk tikrai yra už mus prasčiau gyvenančių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upjora: 07 gruodžio 2014 - 03:07
Ahoj ahoj smile.gif esu užsikasus kai reikalas doh.gif ir dirbu ir ūpo kartais nebelieka... doh.gif nebesėju, kur dingsta laikas???? g.gif Su Klasta susrašėm, bet tuo metu nebuvo kaip atrašyt ir užmiršau unsure.gif kokia gėda...

QUOTE(Klasta @ 2014 11 20, 23:46)
blink.gif  g.gif , ej, kur visos dingote  g.gif ....

Džigitė dabar svaigsta, kad norėtų į Londono šalį nuskristi..., mat ten yra muziejus, kuriame galima dinozauro griaučius pamatyti ... Štai tokios mano vaiko svajonės  blink.gif ...

esu, bet kompo nejungiu nėr kada schmoll.gif

Mes jau išsipildėm šitą svajonę bigsmile.gif

QUOTE(Mort @ 2014 11 29, 17:21)
Pūkitui balionas už pasiekimus darbe  4u.gif
Koks tas gyvenimas nenuspėjamas, a ne? Va atsimenu kaip darbo ieškojai, o dabar atrodo ir išsprendė tas klausimas  thumbup.gif

aha, dabar per darbą laiko nebelieka lotuliukas.gif

QUOTE(Upjora @ 2014 11 29, 21:40)
Aha, o Pūkita mus keikė, kai sakydovom, akd ateis laikas ir bus darbas.  rolleyes.gif

Aha lotuliukas.gif tik va kaip viena taip viena lotuliukas.gif nesipildo jokios pranašystės lotuliukas.gif O naujausia ta, kad turiu pakeisti plaukų spalvą lotuliukas.gif galvju gal blondine patapt, kad "pranašautojai" užsikištų g.gif
Atsakyti