Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

Sveikos, mergaitės. Vis rečiau užsuku, nes turiu papildomą darbą po darbo, pradėjau sportuoti, grįštu vakare 10, tai prieš tai dieną dar valgyt turiu prisiruošti, kad dviem dienom būtų.
Vakar buvom Kėdainiuose, Lietuvos moksleivių karate čempionate, vaikis mano po metų pertraukos dalyvavo varžybose, tai su pakankamai rimtom traumom iškovojo trečią vietą. Laba smagu. Visi džiaugiasi, kad turi kovotojo dvasią. O aš kaip pūslė iš paskos visų vaikų-tai vienam riešą pabintuot, kitam nosį sukruvino, medikai yra, bet nuosava turbūt geriau:)
Daugiau mano gyvenime kaip ir nieko naujo. Niekur nespėju, bet spjoviau į kartais nenuvalomas dulkes ar neplautas grindis-deleguoju darbus vaikiui smile.gif
Linkėjimai visoms 4u.gif
Atsakyti
Labas, mergaites 4u.gif

Naujokei 4u.gif Papasakok daugiau apie save mirksiukas.gif

Mort,pavydziu mergaitiskos keliones blush2.gif

Medeja, na ir energijos pas tave, nepervark mirksiukas.gif Ka sportuoji? Pala, ar ne tu buvai itin nemegstanti sportuoti ax.gif biggrin.gif

Pas mane nieko naujo, tvarkymuisi laiko ir jegu nelieka blush2.gif biggrin.gif laipsniu jau kuris laikas visai nevartoju(neismesit gal is AA biggrin.gif ), tiesa, svoris pamazu judet is vietos pradejo (mazejancia linkme biggrin.gif ) tik kazin ar ilgam, nes mama kita savaite su letuviskom gerybem atvyksta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2014 11 30, 09:07)
Sveikos mamos  4u.gif
Esu 9 mėnėsių sūnelio mama blush2.gif
Augam,bet tevelio (ir pylveli be tevelio augom)
Iš tėvelio dabar bandome prisiteisti alimentus (kitoje tėmoje rašiau )
Padėda sėnelė  smile.gif
Priimsite i savo gretas?  4u.gif

Junkis drasiai 4u.gif

As vietoj laipsniu atradau smagu gerima biggrin.gif Alaus skyriui parduoda, bet ten toks limonadas su 0% alkoholio. Sese paragavo, tai sake kazkokia nesamone, o man taip skaniai geriasi rolleyes.gif Labai tinka prie kepintos duonos, del kurios paskutiniu metu pasiruosus viska atiduot
Atsakyti
sveikos, grazoooles 4u.gif bigsmile.gif

sitiek ilgai nebuvau o tik 5 puslapiai prirasyti? netvarka...

pas mane viskas po senovei, ieskau darbo, tiksliau visur kur man tinka cv jau sunesioti, sake jei bus laisva vieta duos zinot doh.gif

vaikai apysveikiai, vt mete darba, lygtai pas vokiecius isvaziuoja, na... ilgesis mano vaikai tu 130-160lt per menesi lotuliukas.gif

as cia kryzkeleje stoviu... ar visiska as sterva, jei man vyrukas su sex'u be isipareigojimu atrodo pats tas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2014 11 30, 13:16)
Pala, ar ne tu buvai itin nemegstanti sportuoti ax.gif  biggrin.gif

Aš aš blush2.gif niekada nemėgau, bet pabandžiau nueiti į thai-bo. Čia toks alia karate šokio ritmu. Patiko. Labai fainas treneris. Labai. Tai į pirmas treniruotes dėl jo tik ėjau lotuliukas.gif Vakar treneris jau diržą siūlė laikytis, nes per mėnesį padariau didesnę pažangą, nei kitos per metus. tongue.gif O dar vaikis man sako, kad reikia kūna sustangrint, nors ir esu graži mama, bet būsiu dar gražesnė ax.gif
---------------
Julioške, aš naudočiausi, tik nėra akiraty nė vieno lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medėja25: 30 lapkričio 2014 - 16:11
Visai linksma cia pas jus blush2.gif
Net nezinau ka papasakoti.. rolleyes.gif
Apie save net nezinau unsure.gif noreciau eit dirbti mylima darba,tik klausimas kur toki surasti ? rolleyes.gif
Baigiau mokykla,siokius tokius mokslus,truputeli padirbau.
Sutikau "iskirtini" zmogu pameciau akys.. doh.gif
Tiksliau gal silumos zmogiskosios buavu pasiilgus (nevyriskos o siaip zmogiskos) pagyvenom..begyvendama pamaciau zmogaus gyvenimo buda..tiksliau alkohlio gerimo periodu...paskui isidejau akys keliai isiskyre,kiek dabar zinau zmogus yra visiskai degradaves moraliniu atzvilgiu tai va teip smile.gif
Atsakyti
[quote=puuupi,2014 11 30, 10:35]As vietoj laipsniu atradau smagu gerima  biggrin.gif Alaus skyriui parduoda, bet ten toks limonadas su 0% alkoholio. Sese paragavo, tai sake kazkokia nesamone, o man taip skaniai geriasi  rolleyes.gif Labai tinka prie kepintos duonos, del kurios paskutiniu metu pasiruosus viska atiduot
[/quote]
Man tai nelabai tie "bealkoholiniai alkoholiai" biggrin.gif Kaip vienam anekdote sako"kaip seksas be orgazmo ":D Tai tikslus palyginimas lotuliukas.gif
Papildyta:
[quote=julioske,2014 11 30, 11:15]as cia kryzkeleje stoviu... ar visiska as sterva, jei man vyrukas su sex'u be isipareigojimu atrodo pats tas? ax.gif
[/quote]
Variantas tinkamas, jei nera polinkio per greit isimylet biggrin.gif
Papildyta:
[quote=Medėja25,2014 11 30, 14:10]Aš aš blush2.gif niekada nemėgau, bet pabandžiau nueiti į thai-bo. Čia toks alia karate šokio ritmu. Patiko. Labai fainas treneris. Labai. Tai į pirmas treniruotes dėl jo tik ėjau  lotuliukas.gif Vakar treneris jau diržą siūlė laikytis, nes per mėnesį padariau didesnę pažangą, nei kitos per metus.  tongue.gif O dar vaikis man sako, kad reikia kūna sustangrint, nors ir esu graži mama, bet bū
[/quote]
Super mamka thumbup.gif vaikinas tavo irgi thumbup.gif
Papildyta:
[quote=Mylinti_mamyte,2014 11 30, 20:32]Visai linksma cia pas jus  blush2.gif
Net nezinau ka papasakoti.. rolleyes.gif
[/quote]
Dziaukis, kad nebera tokio zmogaus salia 4u.gif O koks tas svajoniu darbas?
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linausius: 30 lapkričio 2014 - 23:11
Linausiau, bealkoholinio alkoholio ir as nemegstu siaip. O ten toks citrininis limonadas galima sakyt. Nors uzmusk, negaliu prisimint pavadinimo dabar doh.gif biggrin.gif

Pradejom su vaiku Hari Poteri skaityt... angliskai doh.gif Nuo tu visu vardu ir pavadinimu liezuvis man atkris... Geriausia buvo,kai nebeistariau zodzio "beard" normaliai... jau tiek juoko vaikui... Sake "mama, kai bus tas zodis, tai tu man sakyk,as ji perskaitysiu" biggrin.gif Nusivyliau savo anglu kalba visiskai...

Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2014 11 30, 13:15)

as cia kryzkeleje stoviu... ar visiska as sterva, jei man vyrukas su sex'u be isipareigojimu atrodo pats tas? ax.gif

Normali moteris 4u.gif tikrai mirksiukas.gif

Mažai tų vyrų, kurie tinka kažkam daugiau.
Vieną tesutikau per 3 metus smile.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti,koks jums sunkiausias vaiko auginimo amzius buvo,kai vienom teko auginti ?Nuo gimimo iki metu ar nuo pvz metu iki 3?
Atsakyti
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2014 12 06, 17:27)
Norėjau paklausti,koks jums sunkiausias vaiko auginimo amzius buvo,kai vienom teko auginti ?Nuo gimimo iki metu ar nuo pvz metu iki 3?

Čia jau nuo vaiko ir pačios tavęs priklauso. Mano vaikui 6-eri, tai kūdikystę dabar jau idealizuoju. Nėra lengva tuos vaikus augint nei vienom, nei pilnoje šemoje. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2014 12 06, 17:27)

Man turbut sunkiausia buvo, kai pradejus eit darzelin prasidejo begalinis sirgimas g.gif As ka tik isidarbinus, o vos ne karta per savaite tekdavo bent porai dienu atsiprasyt doh.gif Vaiko palikt nera kur, jei del kazkokios priezasties reik kur nors eit, serganti tempiesi su savim, darbe valdzia irgi susiraukus ziuri i toki darbuotoja doh.gif Kazkaip labai moraliskai gniuzde tokia situacija. Buciau LT, kur tevai, draugai salia, butu buve zymiai lengviau. Gal tada galeciau koki amziaus perioda isskirt g.gif
Yra sakoma mazi vaikai - mazi vargai biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Upjora @ 2014 12 06, 17:44)
Čia jau nuo vaiko ir pačios tavęs priklauso. Mano vaikui 6-eri, tai kūdikystę dabar jau idealizuoju. Nėra lengva tuos vaikus augint nei vienom, nei pilnoje šemoje. irnesakyk.gif

drinks_cheers.gif

Kiekvienas amziaus periodas turi savo pliusu ir minusu rolleyes.gif
Atsakyti