Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

Laba, mergaites 4u.gif

Prisiduodu ir as 4u.gif Nors nieko naujo, vis tesiu nuobodu( darbas-namai-parduotuve) gyvenima blush2.gif O ir upo nelabai kam yra, kazkokia ne sava unsure.gif Nors viskas lygiai ir gerai :unsure
Ai, teises juk laikytis pradejau (geda prisipazinti, kad dar neturiu tokiam amziuj blush2.gif biggrin.gif )

Naujokei 4u.gif Papasakok apie save, jei dar beuzsuksi pas mus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(PŪKITAS @ 2015 01 17, 17:25)
Aš darban, jis namie su močiute, kai močiutė dirba, jis su manim važiuoja. Taip ir gyvenam, kaip voveriukai rate.

Tikekimes greit sugis kojyte 4u.gif Ar leidzia vaikus i darba atsivesti?
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2015 01 17, 19:45)
O ir upo nelabai kam yra, kazkokia ne sava unsure.gif Nors viskas lygiai ir gerai :unsure

Tikekimes greit sugis kojyte 4u.gif Ar leidzia vaikus i darba atsivesti?

Pas mane ta pati būsena g.gif

Nu kol kas nieko nesakė unsure.gif Matai pas mus visur uždara, yentojai į kitas patalpas neįeina, yra poilsio kambaryt, tai jis su mano bendradarbiais būna jei pas mane žmonių yra . Aš "priimamajam" dirbu. Šiaip nelabai ir sakytų, nes priešingu atveju imčiau biliotenį (o jiem tai nennaudinga). Matai mano mama pamainiu darbu dirba, tai per visą vaiko "nedarbą" man tik 1 kartą reikia jį pasiimti. O šiaip namie būna. Ir šiaip pas mus įmonėj geras požiūris į šituos reikalus smile.gif kuom esu labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
Ahoj mergaitės voveraitės smile.gif
Atsakyti
Pūkitūkui sveikatos balionas. 4u.gif

Čia irgi ritmas per savaitę pašėlęs, šis savaitglis baliais vaikų užkištas, vakar Staską išsivežė pusdieniui baliavot, tai aš ant sofos voliojausi. blush2.gif Gera buvo patingėt.

Linausiau, šaunuolė tu. Ir aš tą patį planuoju dar šiais metais padaryt. rolleyes.gif

Pūkita, ale darbas tavo koks patogus. thumbup.gif

Aš trinu savo anketas iš pažinčių puslapių, jei per metus neatsirado normalus diedas, tai jau nebetikiu, kad ir atsiras tokiam užkampy gyvenant. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2015 01 17, 19:50)
Pas mane ta pati būsena  g.gif

QUOTE(Upjora @ 2015 01 18, 21:48)
Pūkitūkui sveikatos balionas.  4u.gif

Aš trinu savo anketas iš pažinčių puslapių, jei per metus neatsirado normalus diedas, tai jau nebetikiu, kad ir atsiras tokiam užkampy gyvenant. irnesakyk.gif

Labuka visoms, Pūkiukui balioną už kančias 4u.gif .
Prisiduodu, dar gyva, tik kaip Linausius sakė, ūpo niekam nerasta. Šiaip namai, darbas, namai ir tiek. Briedžių fronte nieko naujo, tai ir aš kaip Upjora ištryniau anketą, nelemta matyt smile.gif . Tik pagaliau galų gale...išsiaiškinau kas su mano koja...pasirodo kelėno meniskas trūkęs, o aš tris metus visokius šch...papildus ir vaistus ryju...gražu kaip sakant ...tai vasario pabaigoj operacija nusimato, mėnesiuką su ramentais klibinkščiuosiu ...pencija konkreti...
Sveikatos visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sima123 @ 2015 01 19, 09:02)

Briedžių fronte nieko naujo, tai ir aš kaip Upjora ištryniau anketą, nelemta matyt  smile.gif .

Tik pagaliau galų gale...išsiaiškinau kas su mano koja...pasirodo kelėno meniskas trūkęs, o aš tris metus visokius šch...papildus ir vaistus ryju...gražu kaip sakant ...tai vasario pabaigoj operacija nusimato, mėnesiuką su ramentais klibinkščiuosiu ...pencija konkreti...
Sveikatos visoms  4u.gif

Bet tie briedžiai kokie netašyti. blink.gif blink.gif blink.gif Iš kur pas žmones tiek negatyvo? Fuj. schmoll.gif schmoll.gif

Ui, kaip skaudžiai skamba operacija. Sveikinu artėjant prie penCijos.
Atsakyti
Pūkitukams: mažajam - kalnas balionų 4u.gif ; didžiajai - sveikinu turint supratingus darbdavius thumbup.gif

Linausius: šaunuolė dėl teisių -- man irgi reikėtų susiimti šiuo klausimu clap.gif

Sima123: uf bjaurus daiktas tas meniskas - pas mane abiejų kelių meniskų degeneracija ženkli, tai irgi manau, kad ateity teks operuotis... sveikatos! wink.gif

Upjora, teisingai padarei, kad išsitrynei anketas iš tų puslapių - kam tau jaunai, gražiai ir netekėjusiai? a? smile.gif kaip egzamino rezultatai? ir prašom apie mano marčią Staską papasakoti, kaip madam laikosi?
Atsakyti
WW, nėra dar rezultatų. blink.gif Sękantis egzas ateinančią savaitę. Ką rašyt apie Lord Capulet? mastau.gif schmoll.gif

Staska gyvena puikiai, laksto per gimtadienių vakarėlius, pametė du dantis, kuom labai didžiuojasi, pasako kiekvienam sutiktam. hihihi.gif Pusė mūsų kaimo žino ir pusė Londono Hackney kvartalo. lotuliukas.gif Skaito puikiai, nors dar būna paklausia kokio žodelio, bet kai aš paskaitau, mane pataiso ir sako-mama, tu nemoki angliškai. biggrin.gif Nu, nemoku, dėl to ir einu į koledžą. Myli Finn, bet jos boyfriend yra Kamil, kurį vakar mokykloje pabučiavo. blink.gif doh.gif Į megztinį bučiavo. lotuliukas.gif Nu, ji savam stiliuj.

Anketos neištryniau iš vieno portalo, tik todėl, kad su drauge susirašinėju ten. biggrin.gif Ji irgi ieško briedžio, ir randa, bet jos situacija kitokia, jos vaikai suaugę, ji pramogoms briedžio ieško ir yra available pasimatymams.

Kaip Pankas gyvena? Aš užšaldžiau savo anketą FB, bet ir nepasiegndu, o ir laiko daugiau atsirado. O tai skaitydavau kažkokius niekalus. doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Pukita, labai thumbup.gif del darbo

Upjora, Staska kaip visada lotuliukas.gif Maniskiui tai dabar slykstejimosi visokiomis meilemis periods. .."niekada neturesiu paneles, zmonos. ...fuj. .." biggrin.gif Bet vaiku tai tures biggrin.gif

Sima, gerai kad priezastis aiski pagaliau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Wonder Woman @ 2015 01 20, 07:57)
Linausius: šaunuolė dėl teisių -- man irgi reikėtų susiimti šiuo klausimu  clap.gif 

Jau ir masina nusipirkau pirmiau laiko biggrin.gif
Papildyta:
Kazkaip apie Puupi pagalvojau, kazi kaip nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2015 01 20, 19:25)
Maniskiui tai dabar slykstejimosi visokiomis meilemis periods. .."niekada neturesiu paneles, zmonos. ...fuj. .." biggrin.gif Bet vaiku tai tures biggrin.gif

-------------

Jau ir masina nusipirkau pirmiau laiko biggrin.gif

lotuliukas.gif Įsivaikins? biggrin.gif

Kokią? bigsmile.gif

Mamai pasipasakojau apie savo planus dėl vairavimo pamokų, tai sako, kad tu vairuot nenori, kam mokytis. doh.gif biggrin.gif Vot specialiai dabar mokysiuos. Kai egzai pasibaigs.
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2015 01 20, 19:30)
lotuliukas.gif Įsivaikins?  biggrin.gif
......
Kokią?  bigsmile.gif
......
Mamai pasipasakojau apie savo planus dėl vairavimo pamokų, tai sako, kad tu vairuot nenori, kam mokytis.  doh.gif  biggrin.gif Vot specialiai dabar mokysiuos. Kai egzai pasibaigs.

Sake "bus matyt", kai paklausiau is kur gausi biggrin.gif
.........
Skoda Fabia 2005 m
.......
Kaip kainos pas jus? Aisku, kad mokytis, as palaikau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2015 01 20, 19:39)
Sake "bus matyt", kai paklausiau is kur gausi biggrin.gif
.........
Skoda Fabia 2005 m
.......
Kaip kainos pas jus? Aisku, kad mokytis, as palaikau thumbup.gif

biggrin.gif O taviškis kalba lietuviškai?
---------
Eisiu googlint. bigsmile.gif
------------
Dar nežinau, draugė sakė, kad brangu. Bet planuoju persikraustymą atidėt ir santaupas pamokoms panaudot. rolleyes.gif
Papildyta:
Linausiau, dailus ir zgrebnas mašiniukas. Kokios spalvos? Aš su savo gabaritais didesnio norėčiau, bet apsiribosiu dviračiu kaip iki šiol. laugh.gif
Atsakyti