Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(Upjora @ 2015 01 20, 19:48)
biggrin.gif O taviškis kalba lietuviškai?

------------
Dar nežinau, draugė sakė, kad brangu. Bet planuoju persikraustymą atidėt ir santaupas pamokoms panaudot.  rolleyes.gif
Papildyta:
Linausiau, dailus ir zgrebnas mašiniukas. Kokios spalvos? Aš su savo gabaritais didesnio norėčiau, bet apsiribosiu dviračiu kaip iki šiol.  laugh.gif

Nelabai doh.gif Kai brolis buvo kelis menesius pas mus, tai buvo persilauzes, nes zinojo, kad anas tik lietuviškai moka biggrin.gif Galvoju gal vasara LT palikti g.gif
Kaip Staskai su kalba?
.............
Pas mus tai nemazu investiciju reikalauja doh.gif
.............
As tai maziuko norejau, galvoju, kad lengviau vairuot g.gif Spalva -tamsiai pilka
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2015 01 20, 20:11)
Nelabai doh.gif Kai brolis buvo kelis menesius pas mus, tai buvo persilauzes, nes zinojo, kad anas tik lietuviškai moka biggrin.gif Galvoju gal vasara LT palikti  g.gif
Kaip Staskai su kalba?
.............
Pas mus tai nemazu investiciju reikalauja doh.gif
.............
As tai maziuko norejau, galvoju, kad lengviau vairuot g.gif Spalva -tamsiai pilka

Kalba, bet įmaišo angliškų žodžių, akcentas labai ryškus. Bet aš su ja tik lietuviškai. Na, kai būnam angliakalbėj aplinkoj, tai frazes pasakau ir angliškai, kartais nepatogiai jaučiuos vien lietuviškai varydama. Pagerėja kalba, kai pabūna lietuviškoj kompanijoj. Bet su draugais lietuviais tarpusavyje vien angliškai kalba. Ir žaisdama angliškai. Pasakiau, kad angliškų knygų nebeskaitysiu jai, tai skaito pati, kad tik aš lietuviškų neskaityčiau jai.

O kaip tu be jo būsi visą vasarą?

Staska baliavojo visą šeštadienį, tai jau vakarop norėjau jos namuose, nejauku ir tuščia buvo. Nežinau, ar ilgai išbūčiau be jos. blush2.gif
----------------
Manau, kad ir čia be kokio tūkstančio neapsieisiu, tuo labiau, kad prie vairo sėdėjau prieš 19 metų. Kaimo keliukais a a tėvas leisdavo paraliuot. biggrin.gif
--------------
O man didelės noris, kad visi iš tolo matytų. lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas labas 4u.gif O stai ir as biggrin.gif

Vis dar 2in1, bet jau nedaug liko laukt, kokios 2-3 savaites (labai tikiuosi,kad ne ilgiau).
Tases jau seniai suruostos, taip kad manes nereiks ragint niekam biggrin.gif

Man va irgi kilo mintis,kad teisiu reik. Bet nezinau ar jau atejo tas laikas, kai as tikrai pasiruosus... biggrin.gif Masinos tai mazos noreciau, pvz., tokios kaip VW Up. Svajoniu masiniukas butu MINI senobinis, bet kad automatu nelabai ju buna biggrin.gif

Vaikas mano kalba lietuviskai iterpdamas angliskus kelis zodelius,jei nezino kaip issireikst, arb atiesiog uzsimirses. Is tv ar knyguciu prisirenka nauju zodziu. Arba, kartais kai susneka, tai nezinai ne ka sakyt biggrin.gif

Kas cia dar pas mus idomaus g.gif turbut nieko... Va,jau darbo pasiilgau doh.gif lotuliukas.gif negalvojau,kad taip gali but
Atsakyti
Labas rytas

Puuupi, tu esi pirmūnė. didis.gif

Darbo pasiilgai??? Juk neseniai atostogauji. Nieko, tuoj būsi taip užsiėmus, kad nebepasiilgsi darbo. Kaip jautiesi?

Papildyta:
Aš visada buvau įsitikinus, kad WW vairuoja. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2015 01 21, 08:01)

Darbo pasiilgai??? Juk neseniai  atostogauji. Nieko, tuoj būsi taip užsiėmus, kad nebepasiilgsi darbo. Kaip jautiesi?

Itariu,kad labiau bendravimo su zmonem pasiilgau, nei pacio darbo biggrin.gif Koki karta i savaite galeciau nueit, bet ne kasdien. Dabar, kai namie tupiu, nepersidirbu tai ir savijauta zymiai geresne. Manes vis klausineja, ar nepavargau. Bet, kad ner nuo ko pavargt biggrin.gif Buna, kad vakare jau sonus maudzia nuo gulejimo ant sofkutes...
Atsakyti
Labuka 4u.gif
QUOTE(Upjora @ 2015 01 20, 20:21)
O kaip tu be jo būsi visą vasarą?
----------------
Manau, kad ir čia be kokio tūkstančio neapsieisiu, tuo labiau, kad prie vairo sėdėjau prieš 19  metų. Kaimo keliukais a a tėvas leisdavo paraliuot.  biggrin.gif
--------------
O man didelės noris, kad visi iš tolo matytų.  lotuliukas.gif

Ne visa, koki menesi gal g.gif Galbut ir paciai pasiseks ilgiau LT pabut rolleyes.gif Nebutu lengva, aisku, bet norisi ir seneliams dziaugsmo suteikti ax.gif (cia jie sios idejos iniciatoriai biggrin.gif )
..........
As galvoju, jei su kokiais 2500 euru prasisukciau but baisiai gerai doh.gif
...........
lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(puuupi @ 2015 01 20, 23:24)
Labas labas 4u.gif O stai ir as  biggrin.gif

Vis dar 2in1, bet jau nedaug liko laukt, kokios 2-3 savaites (labai tikiuosi,kad ne ilgiau).

Gero lukstenimosi tau 4u.gif
Kaip su B, nesusiradot bendro busto dar?
Papildyta:
QUOTE(Upjora @ 2015 01 21, 08:01)
Aš visada buvau įsitikinus, kad WW vairuoja. mastau.gif

Nezinau kodel, bet ir as taip galvojau g.gif
Atsakyti
Brangiosios, nevairuoju! smile.gif mokėti tai kažkiek moku smile.gif duodavo ir man pavairuoti iki kokio autoserviso ar netokiais judriais keliais, bet teisių neturiu smile.gif aš, matote, nuo vyno priklausoma, o tai nelabai suderinama su vairavimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wonder Woman @ 2015 01 23, 19:11)
Brangiosios, nevairuoju! smile.gif mokėti tai kažkiek moku smile.gif duodavo ir man pavairuoti iki kokio autoserviso ar netokiais judriais keliais, bet teisių neturiu smile.gif aš, matote, nuo vyno priklausoma, o tai nelabai suderinama su vairavimu smile.gif

As niekaip neprisiruosdavau, bet spyri siknon gavau pradejus naujoj vietoj dirbti, ten vairuotojo pazymejimas labai reikalingas, tai spaudimas yra, o ir darbas uzmiestyje, tai su autobusu nuvaziavus dar apie 15 min pestute kulniuot reikia doh.gif O dar vakarais ir savaitgaliais reciau vazineja doh.gif Tai, zodziu,palengvetu gyvenymelis biggrin.gif Apsieisiu be vyno kuri laika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2015 01 21, 08:49)
Itariu,kad labiau bendravimo su zmonem pasiilgau, nei pacio darbo  Koki karta i savaite galeciau nueit, bet ne kasdien. Dabar, kai namie tupiu, nepersidirbu tai ir savijauta zymiai geresne. Manes vis klausineja, ar nepavargau. Bet, kad ner nuo ko pavargt Buna, kad vakare jau sonus maudzia nuo gulejimo ant sofkutes...

Ilsėkis, juk tam skirtos atostogos. wub.gif Pramankštinsi nugulėtus šonus kai mažiuku rūpinsies.

QUOTE(linausius @ 2015 01 23, 17:35)
Labuka 4u.gif

Ne visa, koki menesi gal  Galbut ir paciai pasiseks ilgiau LT pabut  Nebutu lengva, aisku, bet norisi ir seneliams dziaugsmo suteikti (cia jie sios idejos iniciatoriai  )
..........
As galvoju, jei su kokiais 2500 euru prasisukciau but baisiai gerai
.

Mama irgi siūli Staską pasiimt vasarai. Bet aš nepasitikiu. blush2.gif
----------------
Oho. blink.gif
Tiesą pasakius, aš net nesidomėjau kiek tiksliai kainuoja, priklauso nuo pamokų kiekio. rolleyes.gif

QUOTE(Wonder Woman @ 2015 01 23, 19:11)

Aš nuo real ale priklausoma savaitgaliais, bet keisiu priklausomybę į laisvę. hihihi.gif Kada nors, kai pajėgi mašiną, tą didelę, išlaikyt būsiu. laugh.gif

QUOTE(linausius @ 2015 01 24, 20:09)
As niekaip neprisiruosdavau, bet spyri siknon gavau pradejus naujoj vietoj dirbti, ten vairuotojo pazymejimas labai reikalingas, tai spaudimas yra, o ir darbas  uzmiestyje, tai su autobusu nuvaziavus dar apie 15 min pestute kulniuot reikia doh.gif O dar vakarais ir savaitgaliais reciau vazineja doh.gif Tai, zodziu,palengvetu gyvenymelis biggrin.gif Apsieisiu be vyno kuri laika biggrin.gif

Taip, gyvent lengviau bus. Tik pas mus išlaikymas brangus, kuras sąlyginai pigus, bet visi draudimai. doh.gif

Kaip mergiotės laikotės? Aš vėl visą dieną namie.Su dulkėm kariavau. mad.gif Iš kur jų tiek daug????????? mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upjora: 24 sausio 2015 - 23:22
Sveikos,sakot papasakot apie save,o ka tai ir nepasaket biggrin.gif siuo metu dirbu,auginu maziuke,ji lanko darziuka,viskas su tuom tvarkoj,bet labai liudna kartais kad ner su kuom papliurpt prie kavos puodelio,ar kartu papramogaut kur su vaikuciais ax.gif o tai buna ir neiseinam is namu nes pagalvoji,o kur cia eit vienai,neidomu g.gif tai galvoju,gal rasiu cia kokia podruzke sau i kompanija biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2015 01 24, 23:09)
As niekaip neprisiruosdavau, bet spyri siknon gavau pradejus naujoj vietoj dirbti, ten vairuotojo pazymejimas labai reikalingas, tai spaudimas yra, o ir darbas  uzmiestyje, tai su autobusu nuvaziavus dar apie 15 min pestute kulniuot reikia doh.gif O dar vakarais ir savaitgaliais reciau vazineja doh.gif Tai, zodziu,palengvetu gyvenymelis biggrin.gif Apsieisiu be vyno kuri laika biggrin.gif

Nu jo, tokioj situacijoj tai būtina darosi... smile.gif

QUOTE(Upjora @ 2015 01 25, 00:22)
Ilsėkis, juk tam skirtos atostogos.  Pramankštinsi nugulėtus šonus kai mažiuku rūpinsies.
Mama  irgi siūli Staską pasiimt vasarai. Bet aš nepasitikiu. 
----------------
Oho. 
Tiesą pasakius, aš net nesidomėjau kiek tiksliai kainuoja, priklauso nuo pamokų kiekio. 
Aš nuo real ale priklausoma savaitgaliais, bet keisiu priklausomybę į laisvę.  Kada nors, kai pajėgi mašiną, tą didelę, išlaikyt būsiu. 
Taip, gyvent lengviau bus. Tik pas mus išlaikymas brangus, kuras sąlyginai pigus, bet visi draudimai.  doh.gif

Kaip mergiotės laikotės? Aš vėl visą dieną namie.Su dulkėm kariavau.  Iš kur jų tiek daug?????????

mama nepasitiki? smile.gif

o dulkės tai maniau, kad beveik visos turėtų mano namuose būti - net nežinau iš kur pas tave jų atsiranda...

QUOTE(Aushrita @ 2015 01 25, 01:24)
Sveikos,sakot papasakot apie save,o ka tai ir nepasaket  biggrin.gif siuo metu dirbu,auginu maziuke,ji lanko darziuka,viskas su tuom tvarkoj,bet labai liudna kartais kad ner su kuom papliurpt prie kavos puodelio,ar kartu papramogaut kur su vaikuciais  ax.gif o tai buna ir neiseinam is namu nes pagalvoji,o kur cia eit vienai,neidomu  g.gif tai galvoju,gal rasiu cia kokia podruzke sau i kompanija  biggrin.gif  blush2.gif

o su vaiku išeiti neįdomu? smile.gif eikit į vaikiškus spektaklius, kiną, parkus, baseinus smile.gif Klaipėdoj esate, tai ten ir delfinus turite ir jūrą!!!! mirksiukas.gif kam tie draugai?! yra pajūry gyvenančių merginų, tik dabar žiauriai apmirusi tema, tai prašom prisidėti prie jos atgaivinimo! o paskui gal ir su mergaitėm susibendrausi smile.gif

mes sveiki gyvi smile.gif viskas pas mus gerai smile.gif noriu vasaros!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2015 01 24, 22:24)
Sveikos,sakot papasakot apie save,o ka tai ir nepasaket  biggrin.gif siuo metu dirbu,auginu maziuke,ji lanko darziuka,viskas su tuom tvarkoj,bet labai liudna kartais kad ner su kuom papliurpt prie kavos puodelio,ar kartu papramogaut kur su vaikuciais  ax.gif o tai buna ir neiseinam is namu nes pagalvoji,o kur cia eit vienai,neidomu  g.gif tai galvoju,gal rasiu cia kokia podruzke sau i kompanija  biggrin.gif  blush2.gif

O kaip su exu, vaiko tevu? Del ko skyretes, ar domisi mergaite, lanko? Yra mamyciu is Klaipedos, bet kaip WW sake, apmirus temele verysad.gif O senais gerais laikais budavo ir online neblogu tusu surengdavom biggrin.gif
Papildyta:
[quote=Upjora,2015 01 24, 21:22]
Ilsėkis, juk tam skirtos atostogos.
Mama irgi siūli Staską pasiimt vasarai. Bet aš nepasitikiu. blush2.gif

[/quo
cia del sveikatos mamos? g.gif
Atsakyti