QUOTE(puuupi @ 2015 01 21, 08:49)
Itariu,kad labiau bendravimo su zmonem pasiilgau, nei pacio darbo Koki karta i savaite galeciau nueit, bet ne kasdien. Dabar, kai namie tupiu, nepersidirbu tai ir savijauta zymiai geresne. Manes vis klausineja, ar nepavargau. Bet, kad ner nuo ko pavargt Buna, kad vakare jau sonus maudzia nuo gulejimo ant sofkutes...
Ilsėkis, juk tam skirtos atostogos.

Pramankštinsi nugulėtus šonus kai mažiuku rūpinsies.
QUOTE(linausius @ 2015 01 23, 17:35)
Labuka
Ne visa, koki menesi gal Galbut ir paciai pasiseks ilgiau LT pabut Nebutu lengva, aisku, bet norisi ir seneliams dziaugsmo suteikti (cia jie sios idejos iniciatoriai )
..........
As galvoju, jei su kokiais 2500 euru prasisukciau but baisiai gerai
.
Mama irgi siūli Staską pasiimt vasarai. Bet aš nepasitikiu.
----------------
Oho.
Tiesą pasakius, aš net nesidomėjau kiek tiksliai kainuoja, priklauso nuo pamokų kiekio.
QUOTE(Wonder Woman @ 2015 01 23, 19:11)
Brangiosios, nevairuoju!

mokėti tai kažkiek moku

duodavo ir man pavairuoti iki kokio autoserviso ar netokiais judriais keliais, bet teisių neturiu

aš, matote, nuo vyno priklausoma, o tai nelabai suderinama su vairavimu
Aš nuo real ale priklausoma savaitgaliais, bet keisiu priklausomybę į laisvę.

Kada nors, kai pajėgi mašiną, tą didelę, išlaikyt būsiu.
QUOTE(linausius @ 2015 01 24, 20:09)
As niekaip neprisiruosdavau, bet spyri siknon gavau pradejus naujoj vietoj dirbti, ten vairuotojo pazymejimas labai reikalingas, tai spaudimas yra, o ir darbas uzmiestyje, tai su autobusu nuvaziavus dar apie 15 min pestute kulniuot reikia

O dar vakarais ir savaitgaliais reciau vazineja

Tai, zodziu,palengvetu gyvenymelis

Apsieisiu be vyno kuri laika
Taip, gyvent lengviau bus. Tik pas mus išlaikymas brangus, kuras sąlyginai pigus, bet visi draudimai.
Kaip mergiotės laikotės? Aš vėl visą dieną namie.Su dulkėm kariavau.

Iš kur jų tiek daug?????????