Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

Puuupi, sveikinimai 4u.gif
Pasakok apie naują džiaugsmą wub.gif

Aš tai kažkaip pamasčiau, kad į temą "vaiką auginu viena" jau nebeįsipaišau ax.gif Bo mano vaiko auginti jau nebereikia, jau užaugo ir pilnametis tapo. Nu visai neblogas užaugo vaikis, skųstis negaliu smile.gif

Šiaip tai darbais užsikasusi, nelabai laiko lieka ir visokiems kitiems dalykams. Na ir čia skųstis nevisai galiu, sudalyvavau va savaitgalį darbo baliuje su nakvyne. Seniai jau tiek ilgai ir daug šokusi buvau assa.gif
Dar sportui skiriu 3 -4 vakarus per savaitę. Tiesa, džiaugsmo kaip Medėja nuo pačio sporto nejaučiu. na.... gal po sporto, kai grįžtu namo, šiek tiek pasididžiuoju savimi, kad nugalėjau tinginį hihihi.gif na ir kai suknele apsitempiu flirt.gif
Eilinį sykį anglų vėl mokausi, 2 kartus per savaitę bandau įsigilinti į gramatikos subtilybes doh.gif Tik nežinau ar kada gyvenime išmoksiu kalbėti taisyklingai doh.gif
Tai va taip ir sukuosi kaip voverė rate bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(PŪKITAS @ 2015 02 07, 12:41)
Mergos kada planuojam online?  alc.gif  Būtų laikas jau  g.gif

Tikrai būtų laikas drinks_cheers.gif
Gal šiandien? kas jungiasi? iki vakaro dar yra laiko ir atsargas pasipildyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 08 vasario 2015 - 14:26
QUOTE(Mort @ 2015 02 08, 14:18)
Tikrai būtų laikas  drinks_cheers.gif
Gal šiandien? kas jungiasi? iki vakaro dar yra laiko ir atsargas pasipildyti  mirksiukas.gif

aš galiu g.gif turiu kalėdinio vyno namie g.gif o ir gerklė ima skaudėti, būtų gerai dezinfekciją padaryti biggrin.gif
Atsakyti
Aš jau čia su vynu dirol.gif
dezinfekiojam gerkles ir smegenis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 08 vasario 2015 - 20:05
QUOTE(Mort @ 2015 02 08, 20:04)
Aš jau čia su vynu  dirol.gif
dezinfekiojam gerkles ir smegenis  biggrin.gif

aš esu, bet nežinau ar ką kalsiu unsure.gif angina pa polnai yra vietoj unsure.gif abu su Pūkiu čiulpiam nuo gerklės tabletikes...
Atsakyti
Nu ką tusas toks keistas gaunasi, viena su vynu kita su tabletkėm biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 08 vasario 2015 - 20:41
QUOTE(Mort @ 2015 02 08, 20:40)
Nu ką tusas toks keistas gaunasi, viena su vynu kita su tabletkėm  biggrin.gif

kiekvienai sava priklausomybė biggrin.gif tau "gėrimas", man "ratai" lotuliukas.gif
Atsakyti
Jaučiu didžioji mano priklausomybė ima viršu. Teks pasiduoti jai.... miegui biggrin.gif
Atsakyti
o mane pykinti pradėjo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2015 02 08, 22:31)
o mane pykinti pradėjo  unsure.gif

Du variantai arba tabletkių per daug arba laukiesi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 08 vasario 2015 - 21:38
QUOTE(Mort @ 2015 02 08, 21:38)
Du variantai arba tabletkių per daug arba laukiesi bigsmile.gif

paskaičiuokit ir žinosim, kada antra kartą metuose turėsim Kalėdas g.gif nes jei mano atmintis manęs nepaveda, tai, tam, kad atsirastų vaikai reikalingas vyras g.gif (dirbtiniam apvaisinimui finansų neturiu). Kadangi variantas su vyru netinka, vadinasi iš šventosios dvasios viskas g.gif vualia ir dar vienos kalėdos.

Tablietka tik 1 buvo...įtariu, kad nuo sukilusios anginos, nes tos jausmas, kad teniso kamuoliuka apsižiojus esu
Atsakyti
Pūkita, neįsisirkit!!!

Mort, kas čia per eiti miegoti?

aš be vyno, be vyro. eisiu panko migdyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Wonder Woman @ 2015 02 08, 21:52)
Pūkita, neįsisirkit!!!

aš be vyno, be vyro. eisiu panko migdyti  doh.gif

Nepažadu g.gif

Aš vyno turiu, bet nenoriu schmoll.gif o Pūkiukas jau po maudynių (su kosuliu ir sloga) lovoj, kadangi jokių garsų iš jo kambario nesklinda, įtariu, kad jau miega smile.gif
Atsakyti