Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(Klasta @ 2015 02 05, 18:19)
hah.gif silpnu nervu daraisi smile.gif

O tu nesusirūpinai savo likimu?user posted image
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2015 02 05, 21:38)
O tu nesusirūpinai savo likimu?user posted image

liezuvis.gif aš į sąrašą nebuvau įtraukta biggrin.gif
-----
o tu ką, vaikų mušt negalima, tai ant suaugusių pereini g.gif
Atsakyti
QUOTE(Klasta @ 2015 02 05, 19:06)
liezuvis.gif aš į sąrašą nebuvau įtraukta  biggrin.gif
-----
o tu ką, vaikų mušt negalima, tai ant suaugusių pereini  g.gif

O tu ką? Norvegijos barnevernet praneši jei tave lupsiu? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2015 02 05, 22:45)
O tu ką? Norvegijos barnevernet praneši jei tave lupsiu? laugh.gif

blush2.gif , jei suaugusi -suagusią lupa tai čia jau orientacija biggrin.gif blush2.gif ...arba alkoholizmas... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Klasta @ 2015 02 05, 19:52)
blush2.gif , jei suaugusi -suagusią lupa tai čia jau orientacija  biggrin.gif  blush2.gif ...arba alkoholizmas...  mirksiukas.gif

Nu, kam tiek diagnozių. doh.gif biggrin.gif Baisu net skaityt. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2015 02 05, 22:55)
Nu, kam tiek diagnozių.  doh.gif  biggrin.gif Baisu net skaityt.  unsure.gif

.. wub.gif arba tiesiog meilė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klasta @ 2015 02 05, 19:57)
.. wub.gif arba tiesiog meilė smile.gif

Pagaliau atspėjai. bigsmile.gif

Tai pasakok, kaip gyvenat. Ką Džigitė iškrėtė naujo?
Atsakyti
Džigite šiuo gyvenimo trapsniu yra apsisprendusi ištekėti ir išvažiuoti gyventi į Turkiją (turbūt, planuoja prie baseino gyventi, aš labai nesigininau...) blush2.gif ...Džiugu, kad apsiprendusi mama kviestis į svečius biggrin.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Klasta @ 2015 02 05, 20:03)
Džigite šiuo gyvenimo trapsniu yra apsisprendusi ištekėti ir išvažiuoti gyventi į Turkiją (turbūt, planuoja prie baseino gyventi, aš labai nesigininau...) blush2.gif ...Džiugu, kad apsiprendusi mama kviestis į svečius  biggrin.gif ...

Vo čia tai protinga panelė auga. Ir internetinės mamos draugės atvažiuos į svečius. Dažnai. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Klasta @ 2015 02 05, 20:19)
hah.gif silpnu nervu daraisi smile.gif

aha g.gif atspėjai g.gif paskutiniu metu savę "neberandu" g.gif

Smagus dialogas tarp Upjoros ir Klastos biggrin.gif atsigavo dūšia skaitant biggrin.gif

Mergos kada planuojam online? alc.gif Būtų laikas jau g.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2015 02 07, 09:41)
aha  g.gif  atspėjai  g.gif  paskutiniu metu savę "neberandu"  g.gif
--------------------------------
Mergos kada planuojam online?  alc.gif  Būtų laikas jau  g.gif

Pervargai?
------------
Aš kiekvieną savaitgąlį tyliai alc.gif , Skype su savo mergom. Vakar po ilgos pertraukos konjaką vartojau. Pagalvojau, kad užteks tą alų maukt kaip piemenei, reikia prie tauriųjų gėrimų pereit, tuo labiau, kad svečiai palikę nemenką kiekį man. Nu ir ką. Neskauda šiandien. thumbup.gif Kartosiu. biggrin.gif

Kur Puuupi, noriu apie leliukėlį išgirst. wub.gif

Papildyta:
Staska išprašė ją į kino teatrą nuvest pažiūrėt "Avieną Šoną". mastau.gif O, aš ar noriu tai žiūrėt? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2015 02 07, 12:51)
Pervargai?
------------
Staska išprašė ją į kino teatrą nuvest pažiūrėt "Avieną Šoną". mastau.gif O, aš ar noriu tai žiūrėt? hihihi.gif

greičiausiai g.gif vėl "ta" stadija užplaukus...reik išsivalyti smegenukus... g.gif

Pas mus mačiau irgi jau reklamuoja. Nežinau ar eisim. Jei Pūkiukas labai jau norės, gal nušliaušim. Pas mus tai nuo 23 vasario g.gif lyg ir g.gif

Važiuosim į miestą su drauge susitikt. Prieš tai į vieną parduotuvę reikia. Paklodė mano nusibaigė doh.gif

Pūkiuks be pietų, tingiu gaminti (nėra ūpo), gal kokiu nesveiku maistu prišert g.gif
Atsakyti