Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 6 tema

QUOTE(Atisa @ 2014 09 04, 07:58)
Mes irgi is Rygos skrendam, bet viska rezervavausi pirkimo momentu  g.gif

Tep bet jus tiesiai is TA puslapio 4u.gif 4u.gif O kai kas is kitu puslapiu pirko , kad ir is tos pacios Rygos 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 09 04, 09:57)
O ORUS zada superinius , nu 2 savaites tai net iki 30 +  bigsmile.gif  Oi laukiu laukiu, as keliones laukiu  drinks_cheers.gif  bigsmile.gif

Edenuk, nu kur tu tuos gerus orus matai lotuliukas.gif Jei ziureti ateinancia savaite tai nieko, bet po to tai vesta gi sparciai bigsmile.gif Cia gal kaip su ta stikline - vieni mato ousiau pilna, kiti pusiau tuscia biggrin.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Edena @ 2014 09 04, 10:00)
Tep bet jus tiesiai is TA puslapio  4u.gif  4u.gif O kai kas is kitu puslapiu pirko , kad ir is tos pacios Rygos  4u.gif  4u.gif

Aaa, tai mums jau nieko daugiau daryt tada nebereikia? Pasiimu bilietus ir tieisiai i registracija? blush2.gif
RositaK, ačiū už namučius 4u.gif Labai šilti ir mieli, tikėkimės ir labai derlingi šį rudenį smile.gif
Papildyta:
QUOTE(magute @ 2014 09 03, 23:45)
Aysan pradejo klausineti kas per forumas ir pan., tai juokas paciai sueme kai mintyse prisiminiau, kaip mano MB sako: SM SEKTA.

Reikejo taip ir paaiskint lotuliukas.gif Ir kad jei kazka negerai padaro ligonine arba nesekmingas IVF, mes ten toj sektoj mokam uzburti ir prakeikti lotuliukas.gif Tegu pasistengia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 04 rugsėjo 2014 - 08:03
QUOTE(Atisa @ 2014 09 04, 08:03)
Edenuk, nu kur tu tuos gerus orus matai  lotuliukas.gif Jei ziureti ateinancia savaite tai nieko, bet po to tai vesta gi sparciai   bigsmile.gif  Cia gal kaip su ta stikline - vieni mato ousiau pilna, kiti pusiau tuscia  biggrin.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

Aaa, tai mums jau nieko daugiau daryt tada nebereikia? Pasiimu bilietus ir tieisiai i registracija?  blush2.gif
RositaK, ačiū už namučius  4u.gif Labai šilti ir mieli, tikėkimės ir labai derlingi šį rudenį  smile.gif

Laisvai 4u.gif nes vietas turit o bet kokiu atveju bagaza turit uzregistruot , tai online checkintis net neverta 4u.gif Atisiuk tuoj idesiu orus biggrin.gif biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
Afrodite pasidalino super nuotraukyte , na taip ir atrodo kad sedisi ten, priesais pat Blue Mosque wub.gif wub.gif Tikrai sentimentai, dabar reiks visiems rugseji ten pedint keptu kastonu ant suoliuko valgyti wub.gif smile.gif
ir as imetu dar 1 nuotraukyte , dabar net sukilus sentimentams is naujo perziurejau, cia vakarinis Stambulas, is Marmara Pera , ten virsuje yra restoranas bet labai jau toks nepigus …bet vaizdas be zodziu

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 04 rugsėjo 2014 - 08:11
QUOTE(Edena @ 2014 09 04, 10:18)

Nu pas mane tai tokie orai biggrin.gif
user posted image
Bet siaip tai ziuriu, kiek psl., tiek skirtingu prognoziu doh.gif
Edena, koooks vaizdas wub.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus mergaitės 4u.gif mes irgi iš rygos skrendam ir tiesiogiai iš TA pirkom bilietus, tai kaip ir Atisai turbūt mum nereik chekintis g.gif atsispausdinam ką atsiuntė i paštą ir skrendam g.gif tik man keista, kad niekur nereikėjo paso duomenų rasyt, nes kitur chekinantis reik surasyt, bet gal ten oro uoste viską sutvarko g.gif
Magute laikom kumstukus kad viskas būtų gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 09 04, 08:30)
Nu pas mane tai tokie orai  biggrin.gif

O ne Atisiuk, ziuri kazkokius pesimistinius oru prognozes puslapius, davai geriau ziurim maniski , atrodo geriau lotuliukas.gif Na tik striuke reikia pasiimt aisku DEL VISA KO biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(šifonyte @ 2014 09 04, 08:31)
Ačiū už atsakymus mergaitės  4u.gif  mes irgi iš rygos skrendam ir tiesiogiai iš TA pirkom bilietus, tai kaip ir Atisai turbūt mum nereik chekintis g.gif  atsispausdinam ką atsiuntė i paštą ir skrendam  g.gif  tik man keista, kad niekur nereikėjo paso duomenų rasyt, nes kitur chekinantis reik surasyt, bet gal ten oro uoste viską sutvarko  g.gif

Nereikia, pasus oro uoste duosit , nebent naudinga buna uzsicheckint namie tai del vietu pasirinkimu, arba jei registruojamo bagazo neturit 4u.gif 4u.gif
Sifonyte primink kada jus skrendat 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 04 rugsėjo 2014 - 08:38
QUOTE(Edena @ 2014 09 04, 09:36)
Nereikia, pasus oro uoste duosit , nebent naudinga buna uzsicheckint namie tai del vietu pasirinkimu, arba jei registruojamo bagazo neturit  4u.gif  4u.gif
Sifonyte primink kada jus skrendat  4u.gif

Ačiū dar kart už informaciją, mes skrendam 18d smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2014 09 04, 08:52)
Ačiū dar kart už informaciją, mes skrendam 18d  smile.gif

Kaip smagu clap.gif
Tik velnias dabar paziurejau Rugseji kokios viesb kainos sad.gif Kur gyvenom liepa tai 2 kartus net pabranges tas pats doh.gif Visgi high season gal pas juos rugseji g.gif Ir daug uzimta… Na bet kokiu atveju dar daryos neturim, bet jau noriu planuotis smile.gif) ryt gal kas nors naujesnio paaiskes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2014 09 04, 10:31)
man keista, kad niekur nereikėjo paso duomenų rasyt, nes kitur chekinantis reik surasyt, bet gal ten oro uoste viską sutvarko  g.gif

Va va, ir as butent del to ir sudvejojau, nes kiek iki siol skridom, visada pasu duomenis suvesdavom is anskto ir dar budavo parasyta, kad keliones metu turet butent ta dokumenta, kuri irasei check in metu. na, tai dar geriau tada, jei nieko nebereikia vest thumbup.gif
QUOTE(Edena @ 2014 09 04, 10:36)
davai geriau ziurim maniski , atrodo geriau  lotuliukas.gif  Na tik striuke reikia pasiimt aisku DEL VISA KO  biggrin.gif

Gerai, gal vistik taviskius ziurekim, ir man jie labiau patinka thumbup.gif
QUOTE(Edena @ 2014 09 04, 11:00)
Tik velnias dabar paziurejau Rugseji kokios viesb kainos sad.gif

O kiek dieneliu jus busit? ax.gif Jo, pas juos ten pats sezonas, nors as kai buto ieskojau, tai vieno taip prasiau nuolaidos, bandziau itikint, kad baigiasi vasara gi biggrin.gif Tai jis juokesi, sake "Don't compare Turkish and Russian weather" , nors pries tai as jam 3 kartus rasiau, kad Lithuania nera Russia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 04 rugsėjo 2014 - 09:21
QUOTE(Edena @ 2014 09 04, 08:49)

Linosiuk nesutrukdys cistos, atsimink musu varianta - turit tik butinai but 2 c.d. jeigu bus cistu tai  tikrins hormonus jei jie tvarkoj - paliks, jei ne, tai issiurbs jums jas, jeigu bus atsirade  4u.gif  Tikrai no problem  bigsmile.gif Memorial kazkaip isvis susitvarko su jom, as irgi pergvenau kad bus jos ir aisku buvo atvaziavus, bet jiems tai ne problema irnesakyk.gif

O ir noutraukyte nusiuntei Elis ?  Kad nepratekama tai IVF nera problemos tik kad kokio velnio nebutu ten, uzdegimo ar pan.  g.gif

Man naujiena jei yra cistu, kad reikia buti pas turkus butinai 2 cd. Aciu Edena tau uz sia informacija!
Atsakyti
QUOTE(linosiuke @ 2014 09 04, 09:29)
Man naujiena jei yra cistu, kad reikia buti pas turkus butinai 2 cd. Aciu Edena tau uz sia informacija!

Tai bet kokiu atveju 2 c.d. reikia buti, veliausiai 3. Bet jeigu iskiltu nenumatytu reikalu kaip cista tai geriau 2 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 09 04, 11:34)
Tai bet kokiu atveju 2 c.d. reikia buti, veliausiai 3.

Taip taip, man net kelis kartus pabreze, kad "on the second day of your cycle you must be in Turkey" drinks_cheers.gif
Atsakyti