Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 6 tema

Susibalamutinau... blush2.gif Kokia valiuta pas juos geriausia atsiskaitinėti? Vienoms kainas nurodo savo valiuta, kitoms doleriais, aš atsakymą gavau eurais doh.gif Čia rinktis reikia ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2014 09 04, 11:14)

o man merginos help.gif , rytoj bus 6 savaitės, bet šiandien ant crinono pamačiau kraujo, į wc nuėjus vos keli kraujo krešuliukai irgi liko ant popieriaus, kaklelis kažkoks prasiplėtęs. čia jau man kažkur ieškot skubiai gydytojos ar nieko nedaryt ? išsigandau. verysad.gif

Tino, gali buti hematoma. Bet tada reikalingas visiskai gulimas rezimas. Man dar buvo skirtas ovitrelis mazim dozem. O askorutino ir dabar gali isgert ar bent vit c kur daug mg. Bet geriausia kad paziuretu gydytojas, jau matysis sirdute tokiu laiku.

Vis paskaitau jusu temute, kai tik pripuolu, nors tyliai, bet tikrai visoms labai linkiu sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 09 04, 12:11)
Susibalamutinau... blush2.gif Kokia valiuta pas juos geriausia atsiskaitinėti? Vienoms kainas nurodo savo valiuta, kitoms doleriais, aš atsakymą gavau eurais doh.gif Čia rinktis reikia ar kaip?

is tikruju tai gaunasi panasiai ir TL ir USD ir EUR, mes atsiskaitinejom USD mums palankiausiai gavosi, eme kursa 2,10 TL - 1 USD, o Eur net nezinau
Atsakyti
ačiū visoms atsakiusioms 4u.gif
QUOTE(Comma @ 2014 09 04, 12:58)
Tino, aš čia pagalvojau... Gal turkams vertėtų duoti žinią? Gal kokį patarimą ar bent nuraminimą išgirstum? blush2.gif

susisiekiau su Aysan. ji paklausė gydytojos. liepė nutraukt aspiriną. ir daugiau ilsėtis. jei bus daugiau, tada duot žinot. bet ne mano būdui čia tiek laukt. parašiau, gal nueit ultragarsui ir atsakė nueit. taigi skubiai susiskambinau su gine ir 16val. einu. tiesą pasakius, tai labai jau čia man mažai to kraujo buvo, tik baimės gavosi labai daug blush2.gif bet nėr to blogo kas neišeitų į gerą - užtat atnaujinau santykius su gydytoja ir man atrodo, kad aš pas ją lankysiuos per nėštumą, ji labai faina. tik gimdymui reiks ieškot kito, tas trūkumas.

QUOTE(egk @ 2014 09 04, 13:33)
Tino, gali buti hematoma. Bet tada reikalingas visiskai gulimas rezimas. Man dar buvo skirtas ovitrelis mazim dozem. O askorutino ir dabar gali isgert ar bent vit c kur daug mg. Bet geriausia kad paziuretu gydytojas, jau matysis sirdute tokiu laiku.

na jau gydytoja pasakys gal dėl vitamino. tai ir pasiskyriau sau gulimą režimą kokiom trim dienom laisvai mirksiukas.gif aš nežinau ką man su darbais daryt, užtat ir nervai per dideli. galima sakyt, kad dirbu tris darbus, du iš jų malonūs, ramūs ir galėčiu dirbt be jokių problemų, o va trečias irgi malonus, bet bet koks pasijudinimas jame man kelia stresą verysad.gif pasiimsiu biuletenį, tai nereiks eit į visus - irgi blogai man, tai ir mėtausi...
kaip norėčiau šiandien pamatyt širdutę - juk rytoj bus lygiai šešios savaitės, net vyrą kartu tempiuosi, kad pamatytų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2014 09 04, 15:13)
ačiū visoms atsakiusioms  4u.gif

Tino, tikrai nuostabus jausmas wub.gif Smagaus jums siandien vizito ir susitikimo, tikiu, kad viskas bus gerai 4u.gif Ir man atrodo geriau jau perdeta baime, nei po to kad gailetis tektu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 09 04, 14:22)
Tino, tikrai nuostabus jausmas  wub.gif Smagaus jums siandien vizito ir susitikimo, tikiu, kad viskas bus gerai  4u.gif  Ir man atrodo geriau jau perdeta baime, nei po to kad gailetis tektu  4u.gif

Sutinku su Atisiuku drinks_cheers.gif Man irgi buvo neramu nes maude labai pilvuka apacia ir nugara skaudejo,momentais tikrai rimtai tai nuejau pas gine anksciau net neklaususi turku.Ji paziurejo kad puslyte gimdoje ir atsilieka viena diena man rodos. Pasveikino,paklause ka vartoju sake vartoti ta pati ir liepe ateiti po savaites.Kai nuejau po savaites man jau buvo 6sav ir 2 dienos.Maziukas buvo netgi i prieki issiverzes nes lenke keliom dienoms ir jau plake sirdele thumbup.gif
Sekmes tau pas gydytoja ir labai svarbu kad suradai gydytoja kuria pasitiki. 4u.gif lauksim ziniu 4u.gif
Atsakyti
merginos, o kiek laiko skrenda turku avialinijos iki stambulo?
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2014 09 04, 14:33)

Apie 2val 40 min 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 09 04, 14:38)
Apie 2val 40 min 4u.gif

o jei per Taliną, tai šešias valandas
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2014 09 04, 13:33)

Aha, arba 2 val 30 min arba 5 val 30 min, cia priklauso kaip rase kai pirkot bilietus, turejo matytis laikas, jei 5.30 tai per Talina
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2014 09 04, 14:13)
ačiū visoms atsakiusioms  4u.gif

susisiekiau su Aysan. ji paklausė gydytojos. liepė nutraukt aspiriną.
na jau gydytoja pasakys gal dėl vitamino. tai ir pasiskyriau sau gulimą režimą kokiom trim dienom laisvai  mirksiukas.gif aš nežinau ką man su darbais daryt, užtat ir nervai per dideli. galima sakyt, kad dirbu tris darbus, du iš jų malonūs, ramūs ir galėčiu dirbt be jokių problemų, o va trečias irgi malonus, bet bet koks pasijudinimas jame man kelia stresą  verysad.gif pasiimsiu biuletenį, tai nereiks eit į visus - irgi blogai man, tai ir mėtausi...
kaip norėčiau šiandien pamatyt širdutę - juk rytoj bus lygiai šešios savaitės, net vyrą kartu tempiuosi, kad pamatytų wub.gif

Gal uzteks tau ir to, kad nutrauksi aspirina. Na gydytoja tikrai pasakys kas ir kaip. Sekmes 4u.gif
Tik 3 dienu gulimo rezimo tikriausiai neuzteks lotuliukas.gif bet nieko viska susirikiuosi tik is pradziu atrodo neiseina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2014 09 04, 12:13)

Visi pirmieji pasimatymai labai jaudina, bet šis matyt neprilygs nei vienam anksčiau patirtam jauduliui wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comma: 04 rugsėjo 2014 - 14:40