QUOTE(Tino @ 2014 09 11, 16:16)
o čia turkiškas tyrimas ar LT? jei turkiškas tai sakyčiau labai geras, nes LT jis būtų didesnis. o kas čia blogo ? juk ne 0, ne beviltiška. matai, kaip man su 0,6 gavosi.
P.S. ar matot mano liniuotę, ar aš jos nemoku įsidėt?
Tino, aš tai jau nieko nebematau žinok..
Čia turkiškas tyrimas. Aš specialiai ir prieš važiuojant pasidariau LT, LT gavosi 3 (norma 1-8), o TR gavosi 0.92 (norma 0.5-7.30). Nu bet, supranti - nebesuprantu, ar "sveikas gyvenimo" būdas ir ta genetika dar ką reiškia? Tu neįsivaizduoji, kiek valgau visokių vitaminų (aišku, gal ir įsivaizduoji

), daug būnu gamtoje, sako, E kenkia - tai valgau be E, ta prasme, saikingai valgau bet kokios "nenatūralios" produkcijos..supranti..Aš tiesiog supranti..jaučiu, kaip gyvenimas iš manęs šaiposi..Ech, neturiu teisės čia skųstis. BEt Tino - juk Tu turėjusi stimuliacijų? Va, ir Afrodite, ir Kittym pavyzdžiui (atsiprašau, kad kalbu už nugaros), tiek stimuliacijo turėjo, tiek prisikankino su tais medikamentais - ir pas jas tas AMH geresnis. Žiauri panika ima, ar pavyks, ar ką. O Tavo atvejis man visada buvo kaip stebuklas..nžn, ar antras toks galimas
P.S.LINIUOTĖS NĖRA
Papildyta:
QUOTE(Lock @ 2014 09 11, 16:14)
Nica79, man būnant 30 metų nustatė AMH 0,90 (norma 1-8)

. Irgi jaučiausi tragiškai. Nors vaizdelis, pasak gydytojos, kiaušidžių neblogas. Man gydytoja (LT) negalėjo paaiškinti, kodėl toks mažas, bet sakė, tikrai yra dar ką daryti. Ir kad nieks nežino, gali ir sumažėti, gal ir padidėti. Nors ir aš atliūdėjau savo, kad jau matyt klimaksas alsuoja į nugarą.
Na yra kaip yra, tikiu, kad turkai tau padės!
Ech, ačiū už palaikymą..Ar dabar kada matavaisi?..įdomu, ar padidėjo/sumažėjo?..
p.s.BEt tai kaip suprasti - ta prof. Semra labai jau ten sakė, kad viskas "incredible", sakė, kad "extremelly well", sakė, TURIU DAUG FOLIŲ IR RODĖ JUOS MAN SU ECHOSKOPU..NIEKO NEBESUPRANTU