Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 6 tema

QUOTE(Nica79 @ 2014 09 11, 16:43)
Rodo liniuotę  4u.gif  lotuliukas.gif

PAGALIAU - kiek aš su ja prasikankinau, vos ne savaitę bandau įdėti, o nesimato lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir tai su kažkokiom šiukšlėm doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 11 rugsėjo 2014 - 15:53
Nica79, ramiai cool.gif normalus tas tavo AMH, dar gimdyt o gimyt 4u.gif
čia gi ne tragedija, o tik parodo senkantį rezervą, bet jis NĖRA išsekęs!
o kas tai lemia nesužinosi, nes dar pilve esant mergaitės jau turi numatytą visą jos gyvenimo folikulų skaičių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 09 11, 16:34)
Tino, aš tai jau nieko nebematau žinok..
Čia turkiškas tyrimas. Aš specialiai ir prieš važiuojant pasidariau LT, LT gavosi 3 (norma 1-8), o TR gavosi 0.92 (norma 0.5-7.30). Nu bet, supranti - nebesuprantu, ar "sveikas gyvenimo" būdas ir ta genetika dar ką reiškia? Tu neįsivaizduoji, kiek valgau visokių vitaminų (aišku, gal ir įsivaizduoji 4u.gif ), daug būnu gamtoje, sako, E kenkia - tai valgau be E, ta prasme, saikingai valgau bet kokios "nenatūralios" produkcijos..supranti..Aš tiesiog supranti..jaučiu, kaip gyvenimas iš manęs šaiposi..Ech, neturiu teisės čia skųstis. BEt Tino - juk Tu turėjusi stimuliacijų? Va, ir Afrodite, ir Kittym pavyzdžiui (atsiprašau, kad kalbu už nugaros), tiek stimuliacijo turėjo, tiek prisikankino su tais medikamentais - ir pas jas tas AMH geresnis. Žiauri panika ima, ar pavyks, ar ką. O Tavo atvejis man visada buvo kaip stebuklas..nžn, ar antras toks galimas

P.S.LINIUOTĖS NĖRA 4u.gif
Papildyta:
Ech, ačiū už palaikymą..Ar dabar kada matavaisi?..įdomu, ar padidėjo/sumažėjo?..

Tyriaus AMH prieš pusmetį. Man tada buvo praėję kokie 4 mėnesiai po ivf, kuris baigės nesivystančiu nėštumu. To ivf metu 5 kiaušialąstes išpuntavo. Taigi, ir su nefontanais, visai neblogai sakyčiau. Tas ivf buvo mano pirmoji procedūra/stimuliacija.
O daugiau AMH nekartojau. Nusprendžiau nesigadinti nervų. Na ir kas, galvoju, jei pamatyčiau, kad auga arba mažėja. Visvien jo niekaip negaliu pakeist. Darysim ivf, kada esam suplanavę, o kaip bus, taip bus. Turkija ir mūsų planuose, kol ten nenuvažiuosim, nesakysim, kad padarėm viską.
Bet ta žinia buvo labai nemaloni, kai ją sužinojau, todėl labai gerai tave suprantu. Bet kaip gali matyti, kartais žmonėms su tikrai gerais tyrimų rezultatais nepasiseka, o kartais tiems, kuriems tai tas, tai anas blogai arba labai blogai, ima ir pasiseka. Sėkmės 4u.gif laikysiu kumčius wink.gif

P.S. mano gydytoja sakė, kad jai kiaušidžių vaizdelis gali suteikti daugiau informacijos nei tas AMH rezultatas. Tad jei tavo kiaušidės atrodo gražiai, tai manau tikrai viskas gerai klostysis. Man prieš ivf sakė ateiti pasirodyt, kaip atrodo kaiušidės ir jei jos atrodys gražiai, tai skirs net ilgą protokolą.

Aš jūsų prisikaičius turbūt turėčiau irgi imt panikuot, kad jei LT man nustatė 0,9, tai matyt turkai nustatytų 0. Na bet kažkaip tikiuos geriausio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lock: 11 rugsėjo 2014 - 15:58
QUOTE(RositaK @ 2014 09 11, 16:47)
Nica79, ramiai  cool.gif normalus tas tavo AMH, dar gimdyt o gimyt  4u.gif
čia gi ne tragedija, o tik parodo senkantį rezervą, bet jis NĖRA išsekęs!
o kas tai lemia nesužinosi, nes dar pilve esant mergaitės jau turi numatytą visą jos gyvenimo folikulų skaičių  4u.gif

4u.gif Ech..stengiuosi nepanikuoti, bet kažko nesigauna verysad.gif Nu, atsiprašau..bet guodžiausi, kad, jei nepavyks, tai nors "snaigučių" turėsim..o dabar..supranti, ir pas MV "ne kažkas", dar ta azoospermija verysad.gif Aš tik džiaugiuosi, kad mane kažkokia begalinė jėga sustabdė nuo LV ir Treijs, esu tikra, kad su tokiais MV "kareivukais" ir mano AMH nieko nebūtų gavęsi..Beje, surašiau liūdesio kupiną laišką Elis atgal, tai ta atsakė, kad pas juos pilna besilauliančių klienčių, kur AMH 0.1 ..(gal kam aktualu bus žinoti).
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 09 11, 15:52)
4u.gif Ech..stengiuosi nepanikuoti, bet kažko nesigauna verysad.gif Nu, atsiprašau..bet guodžiausi, kad, jei nepavyks, tai nors "snaigučių" turėsim..o dabar..supranti, ir pas MV "ne kažkas", dar ta azoospermija verysad.gif Aš tik džiaugiuosi, kad mane kažkokia begalinė jėga sustabdė nuo LV ir Treijs, esu tikra, kad su tokiais MV "kareivukais" ir mano AMH nieko nebūtų gavęsi..Beje, surašiau liūdesio kupiną laišką Elis atgal, tai ta atsakė, kad pas juos pilna besilauliančių klienčių, kur AMH 0.1 ..(gal kam aktualu bus žinoti).

Nica79, Turkijos Memorial man dr.Aylin sakė, kad jų nuomone, AMH rezultatas apie 1 yra visiškai normalu ir gerai. Čia vertinant pagal jų laboratoriją, žinoma.
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 09 11, 16:52)
ta atsakė, kad pas juos pilna besilauliančių klienčių, kur AMH 0.1 ..(gal kam aktualu bus žinoti).

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kaip mums tokių žinių reikia biggrin.gif
tikrai neliūdėk mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Nica79,2014 09 11, 15:00]
Merginos..
dabar jau turbūt man galas, jaučiuosi baisiai.
Gavau AMH.Rezultatas 0.92 (norma 0.5-7.30)

Nepergyvenk, viskas bus gerai 4u.gif
aš su savo AMH <0,2 darturiu vilties nestuke.gif .O kaip norėčiau kad man būtų kaip tavo...
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 09 11, 09:36)
Edena,

Mes irgi laukiam nesulaukiam visų naujienų  4u.gif

Magutė kažko tyli.. g.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2014 09 11, 10:56)

Magute tikrai kokia tyli ax.gif
Papildyta:

O mums kai reikejo greit labai skristi atgal tai pigiausi bilietai buvo 2040 lt. i abi puses su Turkais. Brangu bet neturejom kito pasirinkimo.

netyli, tik siandien tikriausiai sumusiau klinikoje buvimo laiko rekorda.
atvykau po 9 o isejau pries 18 val. ant visu kedziu pasedejau, visus koridorius pramyniau. MB klausia ka veikiu, tai sakau dalyvauju konkurse "kas ilgiau cia isbus" lotuliukas.gif ir tikriausiai laimejau, nes pirma atejau, paskutine isejau

turiu 2 folius - 10 ir 14 mm. veliau kai jau kalbejomes minejo tik viena, tai sakau lyg ir du, sako na tas kitas tikriausiai nespes uzaugti. bet gydytojui kazkas nepatiko, tai sako butinai turime sulaukti kraujo tyrimu, negalime vien tik parasyti kokia doze susileisti. na ir ka - laukiu. tyrimai po 1 val., paskui po 30 min, paskui po 20 min., paskui vel po 40 min. - "Sorry problem with labaratory" ir taip iki 17.30 val., kol nieko nebeliko, tik seseles ir gydytojas kalbantis tik turkiskai. tai nesupratau kas ten blogai, bet dave recepta ir liepe nueiti nusipirkti dar vaistu, tai gavau papildomai ampule i pilva ir i uzpakali. ir butinai rytoj vel turesiu atvykti, vel ims krauja. ir sestadieni vel tas pats.
taigi tikiuosi, kad isaugos man ta viena foliuka ir jis bus geros kokybes, nors kaip supratau kraujo tyrimas nieko gero nerode
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2014 09 11, 18:22)
netyli, tik siandien tikriausiai sumusiau klinikoje buvimo laiko rekorda.
atvykau po 9 o isejau pries 18 val. ant visu kedziu pasedejau, visus koridorius pramyniau. MB klausia ka veikiu, tai sakau dalyvauju konkurse "kas ilgiau cia isbus"  lotuliukas.gif ir tikriausiai laimejau, nes pirma atejau, paskutine isejau

turiu 2 folius - 10 ir 14 mm. veliau kai jau kalbejomes minejo tik viena, tai sakau lyg ir du, sako na tas kitas tikriausiai nespes uzaugti. bet gydytojui kazkas nepatiko, tai sako butinai turime sulaukti kraujo tyrimu, negalime vien tik parasyti kokia doze susileisti. na ir ka - laukiu. tyrimai po 1 val., paskui po 30 min, paskui po 20 min., paskui vel po 40 min. - "Sorry problem with labaratory" ir taip iki 17.30 val., kol nieko nebeliko, tik seseles ir gydytojas kalbantis tik turkiskai. tai nesupratau kas ten blogai, bet dave recepta ir liepe nueiti nusipirkti dar vaistu, tai gavau papildomai ampule i pilva ir i uzpakali. ir butinai rytoj vel turesiu atvykti, vel ims krauja. ir sestadieni vel tas pats.
taigi tikiuosi, kad isaugos man ta viena foliuka ir jis bus geros kokybes, nors kaip supratau kraujo tyrimas nieko gero nerode

Mes su tavim group.gif friends.gif Laikom kumščius už foliukus 4u.gif
Atsakyti
magute, manau kokie du finale bus, o kadangi jų mažai, tai labai tikėtina jų gera kokybė 4u.gif ir jų pakaks nestuke.gif
o jei net ir vienas, tai Tino atvejis parodo, kad jis ir gali būti TAS wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 09 11, 19:27)
Mes su tavim group.gif  friends.gif Laikom kumščius už foliukus 4u.gif

Prisidedu ir aš prie palaikymo komandos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 09 11, 19:27)
Mes su tavim group.gif  friends.gif Laikom kumščius už foliukus 4u.gif

QUOTE(RositaK @ 2014 09 11, 20:16)
magute, manau kokie du finale bus, o kadangi jų mažai, tai labai tikėtina jų gera kokybė  4u.gif ir jų pakaks nestuke.gif
o jei net ir vienas, tai Tino atvejis parodo, kad jis ir gali būti TAS  wub.gif

labau aciu uz palaikyma
tik jauciu, kad hormonai pradejo veikti cray.gif
na rytoj bandysiu issiaiskinti ka parode kraujo tyrimas ir kodel papildomai tu ampuliu reikejo. na ir gonal liepe nusipirkti dar, tai didins dozes

beje issisnekejau su viena turkaite, aisku ji sunkiai angliskai, bet jai IVF kainuoja 4800 lyru, tai praktiskai tas pats kas 2250 doleriu, taip kad kainos kol kas tos pacios kaip ir vietiniams drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magute: 11 rugsėjo 2014 - 20:44