QUOTE(Nica79 @ 2014 09 11, 16:34)
Tino, aš tai jau nieko nebematau žinok..
Čia turkiškas tyrimas. Aš specialiai ir prieš važiuojant pasidariau LT, LT gavosi 3 (norma 1-8), o TR gavosi 0.92 (norma 0.5-7.30). Nu bet, supranti - nebesuprantu, ar "sveikas gyvenimo" būdas ir ta genetika dar ką reiškia? Tu neįsivaizduoji, kiek valgau visokių vitaminų (aišku, gal ir įsivaizduoji

), daug būnu gamtoje, sako, E kenkia - tai valgau be E, ta prasme, saikingai valgau bet kokios "nenatūralios" produkcijos..supranti..Aš tiesiog supranti..jaučiu, kaip gyvenimas iš manęs šaiposi..Ech, neturiu teisės čia skųstis. BEt Tino - juk Tu turėjusi stimuliacijų? Va, ir Afrodite, ir Kittym pavyzdžiui (atsiprašau, kad kalbu už nugaros), tiek stimuliacijo turėjo, tiek prisikankino su tais medikamentais - ir pas jas tas AMH geresnis. Žiauri panika ima, ar pavyks, ar ką. O Tavo atvejis man visada buvo kaip stebuklas..nžn, ar antras toks galimas
P.S.LINIUOTĖS NĖRA
Papildyta:
Ech, ačiū už palaikymą..Ar dabar kada matavaisi?..įdomu, ar padidėjo/sumažėjo?..
Tyriaus AMH prieš pusmetį. Man tada buvo praėję kokie 4 mėnesiai po ivf, kuris baigės nesivystančiu nėštumu. To ivf metu 5 kiaušialąstes išpuntavo. Taigi, ir su nefontanais, visai neblogai sakyčiau. Tas ivf buvo mano pirmoji procedūra/stimuliacija.
O daugiau AMH nekartojau. Nusprendžiau nesigadinti nervų. Na ir kas, galvoju, jei pamatyčiau, kad auga arba mažėja. Visvien jo niekaip negaliu pakeist. Darysim ivf, kada esam suplanavę, o kaip bus, taip bus. Turkija ir mūsų planuose, kol ten nenuvažiuosim, nesakysim, kad padarėm viską.
Bet ta žinia buvo labai nemaloni, kai ją sužinojau, todėl labai gerai tave suprantu. Bet kaip gali matyti, kartais žmonėms su tikrai gerais tyrimų rezultatais nepasiseka, o kartais tiems, kuriems tai tas, tai anas blogai arba labai blogai, ima ir pasiseka. Sėkmės

laikysiu kumčius
P.S. mano gydytoja sakė, kad jai kiaušidžių vaizdelis gali suteikti daugiau informacijos nei tas AMH rezultatas. Tad jei tavo kiaušidės atrodo gražiai, tai manau tikrai viskas gerai klostysis. Man prieš ivf sakė ateiti pasirodyt, kaip atrodo kaiušidės ir jei jos atrodys gražiai, tai skirs net ilgą protokolą.
Aš jūsų prisikaičius turbūt turėčiau irgi imt panikuot, kad jei LT man nustatė 0,9, tai matyt turkai nustatytų 0. Na bet kažkaip tikiuos geriausio