Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 6 tema

QUOTE(Nica79 @ 2014 09 12, 09:32)
Aį dariausi VK - bet jie irg isiunčia į Vokietiją. Man sakė, kad niekas Lietuvoje nedaro, visi siunčia į užsienį..

Okis. Pažiūrėsim ką jie atsakys - žadėjo per šiandien ir ryt atsakyti mirksiukas.gif Nepergyvenk, juk TR nepasakė, kad viskas - tavo traukinys nuvažiavo. Turi nors mažą viltį ir kibkis į ją. Be tikėjimo sunku gyventi... doh.gif Labai gerai, kad yra supermama, kad yra ši tema, kad yra kas dalinasi savo patirtimi - pražūtume savo apmąstymuose doh.gif O visko apie viską žinoti neįmanoma, o ir nereikia ax.gif Tas tavo 0,9 gal dar dešimtmetį laikysis, o kitos, kurios žymiai aukštesnis gal po keletos metų bus mažesnis nei tavo. Taip, kad čia dar ne dingstis liūdėti mirksiukas.gif
Mums gi dar krepšinio čempionatas nesibaigė, ne taip kaip ispanams lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (o jie tikiu žiauriai liūdi drinks_cheers.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comma: 12 rugsėjo 2014 - 10:42
Mergaitės, dar truputuką info dėl AMH, gal kam bus naudinga 4u.gif Aš dariausi Lietuvoj, gavau tokį rezultatą:
user posted image
Nors puikiai pati supratau, kad nebus maniškiai skaičiai superiniai, bet kad jau esu "po menopauzės" - nesitikėjau.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif Skambinausi į laboratoriją, ilgai aiškinau kas ir kaip. Šiaip ne taip buvau suprasta. Pradėjo aiškintis. Pasirodo, kad Vokiečių laboratorija pakeitė normas. O mūsiškiai kaip varė, taip ir varė blankus su senom normom... doh.gif Pataisytas atsakymas :
user posted image

Keistai... g.gif Man ir PC ir čia normalaus dydžio rodo.... Nu vienu žodžiu mintis tokia, kad jeigu kas darysitės LT, tikrinkit normas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lalabamba: 12 rugsėjo 2014 - 11:19
QUOTE(Lalabamba @ 2014 09 12, 09:52)
Mergaitės, dar truputuką info dėl AMH, gal kam bus naudinga  4u.gif Aš dariausi Lietuvoj, gavau tokį rezultatą:

Pas mane irgi normos nurodytos nuo 1 iki 8, tai kaip ir viskas čiki. Bet kaip supratu, kad TR rezultatai nuo LT darytų skiriasi būtent dėl reagentų, kurie naudojami tyrimo metu. Vat ir įdomu ar TR ir mano atliktas AMH bus atlikti su skirtingais reagentais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 09 12, 11:56)
Pas mane irgi normos nurodytos nuo 1 iki 8, tai kaip ir viskas čiki. Bet kaip supratu, kad TR rezultatai nuo LT darytų skiriasi būtent dėl reagentų, kurie naudojami tyrimo metu. Vat ir įdomu ar TR ir mano atliktas AMH bus atlikti su skirtingais reagentais g.gif

Taigi..Ech, na, nėra ko čia skųstis..vis tiek viskas bus gerai, ania 4u.gif lotuliukas.gif Žinai, man tik apmaudu, ir dėl to tokį jaučių kažkokį viduje "minusiuką" ant TR..Kad pati Semra mane apžiūrėjo, ir, nerašiau čia tų detalių į SM, bet rodė ir man, ir toms kitoms gydytojoms, sako, žiūrėkite - kaip gerai atrodo "k-idės", sakė, neįtikėtina, kaip "ten viskas iš vidaus atrodo", jokių pertvarų ir t.t., sako, oho, kokį folių rezervą turite..RODĖ MAN TUOS FOLIUS, įsivaziduok..mačiau juos ekrane..jie net juos skaičiavo, bet dabar nebeatsimenu, kiek suskaičiavo..tai kaip čia gaunasi? Viskas melas? Arba tas AMH melas smile.gif Arba jie man ten "būrė", kad pas mane "viskas iš vidaus gerai"..Na, bet čia tik šiaip.. verysad.gif Nes visa iš jaudulio drebėjau, tai gal norėjo nuraminti..Kaip sako, Rosita, neiko čia nepadarysi, vienos gimsta su didesniu, kitos, su mažesniu folių kiekiu..nors net pas mano Mamą jų dar yra..pas mane žiūrėk, jau tuoj gali baigtis lotuliukas.gif Na, reikia tikėtis, kad, nors jų mažai, jos bet jau gal kokybiškos..g.gif Parašiau kelis laiškus Elis klausdama, ar kas keičiasi, ar man netaikys kitą protokolą, visa sako, kad "eis pasitarti su daktaru", bet nieko neatsako antrą dieną sad.gif

p.s. Lalabamba - niekaip ten neižiūrau tų skaičių.. lotuliukas.gif
AIj, dar pagalvojau, reikia, matyt, atsiminti: "We had so many patients with much lower AMH and they are pregnant now. For IVF is more than enough!Please don't worry and don't panic! " smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nica79: 12 rugsėjo 2014 - 11:28
QUOTE(Nica79 @ 2014 09 12, 12:14)
Taigi..Ech
p.s. Lalabamba - niekaip ten neižiūrau tų skaičių.. lotuliukas.gif

Labambos skaičiukus, gali pažiūrėti pasididinus foto, paspausk ant jos

bet Tau nereikia čia taip pergyventi 4u.gif , juk nėra jis blogas, Tavo AMH
o dėl vaizdo kiaušidžių, juk jau kažkas minėjo, kad svarbiau vaizdas, ne tyrimų skaičiai, taigi nusiramink 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 09 12, 10:14)
AIj, dar pagalvojau, reikia, matyt, atsiminti: "We had so many patients with much lower AMH and they are pregnant now. For IVF is more than enough!Please don't worry and don't panic! " smile.gif  4u.gif

Čia žinai kaip yra: visada gi galvoju, kad stebūklai nutikta tik kitiems, o va tau tai jau tikrai nepasiseks... blush2.gif Betgi turi PASISEKTI wub.gif

O aš dabar esu didelėje analizėje: Endemik informavo, kad AMH atliekamas Elize metodu, bet va man vistiek neaišku koks buvo naudotas reagentas... O gal aš ką nors ne taip suprantu ir Karmensitos nuorodoje esančio straipsnio g.gif Gal kas galėtų pagelbėti... blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Siandien drasiai jau siunciu visoms visoms esancioms ten ir vykstancioms musu Edeniukui ir Atisiukui STIPRU SVEIKA IR MELYNA virusiuka wub.gif wub.gif APCY APCY APCY-kad griztumet tik nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 09 12, 10:33)
Sveikutes 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Siandien drasiai jau siunciu visoms visoms esancioms ten ir vykstancioms musu Edeniukui ir Atisiukui STIPRU SVEIKA IR MELYNA virusiuka wub.gif  wub.gif APCY APCY APCY-kad griztumet tik nestuke.gif  wub.gif

Gaudau wub.gif 4u.gif

P.S. O kodėl mėlyną? Berniukas? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comma: 12 rugsėjo 2014 - 11:37
QUOTE(Comma @ 2014 09 12, 12:31)
Čia žinai kaip yra: visada gi galvoju, kad stebūklai nutikta tik kitiems, o va tau tai jau tikrai nepasiseks... blush2.gif Betgi turi PASISEKTI wub.gif

O aš dabar esu didelėje analizėje: Endemik informavo, kad AMH atliekamas Elize metodu, bet va man vistiek neaišku koks buvo naudotas reagentas... O gal aš ką nors ne taip suprantu ir Karmensitos nuorodoje esančio straipsnio g.gif Gal kas galėtų pagelbėti... blush2.gif

Lietuvos siunčiami AMH tyrimai atliekami naudojant Elisa II Beckman Coulter, Memorial Elisa II Dynex Technologies.
na gal ne visų laboratorijų, bet Karmensita rašė, kad medicina practika tikrai
o dar gali būti naudojamas I kartos eliza reagentas

QUOTE(Afrodite69 @ 2014 09 12, 12:33)
Sveikutes 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Siandien drasiai jau siunciu visoms visoms esancioms ten ir vykstancioms musu Edeniukui ir Atisiukui STIPRU SVEIKA IR MELYNA virusiuka wub.gif  wub.gif APCY APCY APCY-kad griztumet tik nestuke.gif  wub.gif

gaudau wub.gif ačiū wub.gif

sveikinu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif berniukas, valio thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ailima: 12 rugsėjo 2014 - 11:42
QUOTE(Comma @ 2014 09 12, 12:36)
Gaudau wub.gif  4u.gif

P.S. O kodėl mėlyną? Berniukas? blush2.gif

drinks_cheers.gif Aš tą patį pagalvojau..gaudom gaudom..dar ir rožinį pasiųskit prašom lotuliukas.gif Afrodite - berniukas? 4u.gif
Atsakyti
Aha,as dariausi brangius genetinius tyrimus NATERA kuriuos siuncia i JAV. ten pasako ne tik del genetiniu ligu bet ir lyti. Teisingumas 99 proc. Genetikas irgi sake kad dabar ramiai galiu dziaugtis nestumu ir taip,pasake kad turesiu sunu.Taip kad dazausi melynai biggrin.gif
Tiesiog nuojautos jokios neturejau del lyties blush2.gif O cia stai kaip gavosi.Stebuklingai is tikruju nes mano giminej berniuku nera blush2.gif Tai mano tetis devyntam danguj kad pagaliau bus patentuotas senelis, dukryte irgi norejo broliuko. Vyras sake kad irgi gal labiau sunaus nori. Vyro tetis turi viena anuke,tai manau apsidziaugs kad tures anuka mirksiukas.gif
VIRUSUOJUUUUUU STIPRIAI VISAS nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2014 09 12, 10:39)
Lietuvos siunčiami AMH tyrimai atliekami naudojant Elisa II Beckman Coulter, Memorial Elisa II Dynex Technologies.
na gal ne visų laboratorijų, bet Karmensita rašė, kad medicina practika tikrai
o dar gali būti naudojamas I kartos eliza reagentas

Supratau, kad šansų be išsiaiškinti ar TR AMH rezultatas bus toks pat. Na ir nereikia irnesakyk.gif Bala jo nematę mirksiukas.gif

Afrodite69 dideliausi sveikinimai wub.gif
Atsakyti