QUOTE(Comma @ 2014 09 12, 11:56)
Pas mane irgi normos nurodytos nuo 1 iki 8, tai kaip ir viskas čiki. Bet kaip supratu, kad TR rezultatai nuo LT darytų skiriasi būtent dėl reagentų, kurie naudojami tyrimo metu. Vat ir įdomu ar TR ir mano atliktas AMH bus atlikti su skirtingais reagentais
Taigi..Ech, na, nėra ko čia skųstis..vis tiek viskas bus gerai, ania

Žinai, man tik apmaudu, ir dėl to tokį jaučių kažkokį viduje "minusiuką" ant TR..Kad pati Semra mane apžiūrėjo, ir, nerašiau čia tų detalių į SM, bet rodė ir man, ir toms kitoms gydytojoms, sako, žiūrėkite - kaip gerai atrodo "k-idės", sakė, neįtikėtina, kaip "ten viskas iš vidaus atrodo", jokių pertvarų ir t.t., sako, oho, kokį folių rezervą turite..RODĖ MAN TUOS FOLIUS, įsivaziduok..mačiau juos ekrane..jie net juos skaičiavo, bet dabar nebeatsimenu, kiek suskaičiavo..tai kaip čia gaunasi? Viskas melas? Arba tas AMH melas

Arba jie man ten "būrė", kad pas mane "viskas iš vidaus gerai"..Na, bet čia tik šiaip..

Nes visa iš jaudulio drebėjau, tai gal norėjo nuraminti..Kaip sako, Rosita, neiko čia nepadarysi, vienos gimsta su didesniu, kitos, su mažesniu folių kiekiu..nors net pas mano Mamą jų dar yra..pas mane žiūrėk, jau tuoj gali baigtis

Na, reikia tikėtis, kad, nors jų mažai, jos bet jau gal kokybiškos..

Parašiau kelis laiškus Elis klausdama, ar kas keičiasi, ar man netaikys kitą protokolą, visa sako, kad "eis pasitarti su daktaru", bet nieko neatsako antrą dieną
p.s. Lalabamba - niekaip ten neižiūrau tų skaičių..

AIj, dar pagalvojau, reikia, matyt, atsiminti: "We had so many patients with much lower AMH and they are pregnant now. For IVF is more than enough!Please don't worry and don't panic! "