Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 6 tema

QUOTE(magute @ 2014 09 12, 17:08)
gaudau viska ka tik siunciat  wub.gif
beje atisa su edena ar jus is rygos skrendat? gal kartais rytoj?

Oij lauksim lauksim naujienu is "raketu" smile.gif
Kaip sakoma, "fingers crossed" smile.gif

Rosita, na, Tu labai daug zinai blush2.gif Klausyk, kaip manai, ar man su tokiu AMH taikys trumpa ar ilga protokola? Nesupr, kas daryt, rasiau ELis tris laiskus, sakiau, kad "perku" bilietus ir man reikia zinoti, ar mano protokolas bus trumpas, ar ilgas. Konsultacijos metu sake, kad trumpas. Elis sake, tai juk vis tiek visos turi atvykti 2 c.d. Sakau, bet kai kurioms stimuliuoja nuo 21 c.d. Zodziu, nzn, kas daryti. Nes nelab suprantu, ar, jei AMH zemas, jei taiko ilga protokola ir bando taip kuo daugiau isspausti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 09 12, 18:17)
Oij lauksim lauksim naujienu is "raketu" smile.gif
Kaip sakoma, "fingers crossed" smile.gif

Rosita, na, Tu labai daug zinai blush2.gif Klausyk, kaip manai, ar man su tokiu AMH taikys trumpa ar ilga protokola? Nesupr, kas daryt, rasiau ELis tris laiskus, sakiau, kad "perku" bilietus ir man reikia zinoti, ar mano protokolas bus trumpas, ar ilgas. Konsultacijos metu sake, kad trumpas. Elis sake, tai juk vis tiek visos turi atvykti 2 c.d. Sakau, bet kai kurioms stimuliuoja nuo 21 c.d. Zodziu, nzn, kas daryti.  Nes nelab suprantu, ar, jei AMH zemas, jei taiko ilga protokola ir bando taip kuo daugiau isspausti?  g.gif

Ilgas protokolas negali buti nes vyksti 2c.d. ir tada jei viskas ok prades stimuliacija.Tik neaisku kiek tau reikes dienu stimuliuotis. Bet su ilga schema tai visos cia Lietuvoje jau pradejo vaistukus naudoti.
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 09 12, 19:17)
Ilgas protokolas negali buti nes vyksti 2c.d. ir tada jei viskas ok prades stimuliacija.Tik neaisku kiek tau reikes dienu stimuliuotis. Bet su ilga schema tai visos cia Lietuvoje jau pradejo vaistukus naudoti.

4u.gif Tai va..kad jie del tos 2cd sake dar tada, kai ziurejo i mano LT daryta AMH.. g.gif Pameni, Kitty pradzioje sake, kad ilgas protokolas, o po to, padare AMH TR, pasake, kad bus trumpas protokolas, nes pas ja AMH aukstas..taigi..Na, aisku, nieko nesuprantu tuose "protokoluose", bet man kazkaip atrode, kad, jei AMH zemas, tai daugiau vartoji vaistu (ilgas protokolas), kad gautusi tu kiausialasciu, ar kazka nusisneku? blush2.gif Skubu, nes jei reikia kazka vartoti, o as gi jokiu vaistu neturiu, paprasyciau, kad "raketos" parveztu..Nesinori atvaziuoti 2.c.d. o tada paaiskeja, kad reikejo atvaziuoti 21c.d. verysad.gif TINO, O KAIP PAS TAVE BUVO?
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 09 12, 19:53)
4u.gif Tai va..kad jie del tos 2cd sake dar tada, kai ziurejo i mano LT daryta AMH.. g.gif Pameni, Kitty pradzioje sake, kad ilgas protokolas, o po to, padare AMH TR, pasake, kad bus trumpas protokolas, nes pas ja AMH aukstas..taigi..Na, aisku, nieko nesuprantu tuose "protokoluose", bet man kazkaip atrode, kad, jei AMH zemas, tai daugiau vartoji vaistu (ilgas protokolas), kad gautusi tu kiausialasciu, ar kazka nusisneku? blush2.gif Skubu, nes jei reikia kazka vartoti, o as gi jokiu vaistu neturiu, paprasyciau, kad "raketos" parveztu..Nesinori atvaziuoti 2.c.d. o tada paaiskeja, kad reikejo atvaziuoti 21c.d.  verysad.gif TINO, O KAIP PAS TAVE BUVO?

Aiskutis.Man tai per pirma konsultacija iskart pasake del vaistuku ir ilgos schemos,tai mes turejom per keliolika minuciu nuspresti su vyru.ir nuo 21 c.d. pradejau vartoti lukrin man rodos taip vadinosi tie vaistukai.
Tai rasyk gal kuriai nors is gydytoju? ar dar karta paklausk Elis kad suzinotu ar tau su tuo AMH taikytu trumpa schema,jei ne tai klaust kokius vaistus prades vartot kad galetum atvykt pas juos.
Jo idomi situacija g.gif Sekmes aiskinantis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 09 12, 18:53)
4u.gif Tai va..kad jie del tos 2cd sake dar tada, kai ziurejo i mano LT daryta AMH.. g.gif Pameni, Kitty pradzioje sake, kad ilgas protokolas, o po to, padare AMH TR, pasake, kad bus trumpas protokolas, nes pas ja AMH aukstas..taigi..Na, aisku, nieko nesuprantu tuose "protokoluose", bet man kazkaip atrode, kad, jei AMH zemas, tai daugiau vartoji vaistu (ilgas protokolas), kad gautusi tu kiausialasciu, ar kazka nusisneku? blush2.gif Skubu, nes jei reikia kazka vartoti, o as gi jokiu vaistu neturiu, paprasyciau, kad "raketos" parveztu..Nesinori atvaziuoti 2.c.d. o tada paaiskeja, kad reikejo atvaziuoti 21c.d.  verysad.gif TINO, O KAIP PAS TAVE BUVO?

Isiterpsiu truputi, nebutinai jeigu zemas AMH taiko ilga, ir jeigu aukstas taiko trumpa.. Ne vien nuo to priklauso 4u.gif Be to pas tave Nica79, pagal viska AMH yra arciau vidutinio, tuo labiau jeigu per echo mate daug foliu. Aisku pasitikslinti gali ar nepasikeite planai, bet panikai dar ne laikas manau mirksiukas.gif
4u.gif

Ei raketos, sekmes jum abiem. Atisele ir Edena, suspausti ne tik kumsciai bet ir 'bulkutes' biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 12 rugsėjo 2014 - 19:25
Nika, Afrodite jau atsake mirksiukas.gif jei ir nuspręstų taikyti ilgą, tai nereikia važiuot pas juos 21c.d., o čia namie susileisti reikiamus vaistus ir važiuoti tik 1-3c.d 4u.gif
Kada kokią taiko labai individualu 4u.gif vyresnėms ir su mažesniu rezervu gal labiau taiko ilgą g.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 09 12, 19:32)

Kada kokią taiko labai individualu 4u.gif vyresnėms ir su mažesniu rezervu gal labiau  taiko ilgą g.gif

jo, tu ilgu ir trumpu protokolu dar yra visa ivairove
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 09 12, 19:53)
TINO, O KAIP PAS TAVE BUVO?

QUOTE(RositaK @ 2014 09 12, )
vyresnėms ir su mažesniu rezervu gal labiau  taiko ilgą g.gif

Na man - senai ir su mažu amh tiek LT, tiek TR taikė trumpą protokolą. Turkijoj sakyčiau netgi super trumpą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 09 12, 20:32)
Nika, Afrodite jau atsake  mirksiukas.gif jei ir nuspręstų taikyti ilgą, tai nereikia važiuot pas juos 21c.d., o čia namie susileisti reikiamus vaistus ir važiuoti tik 1-3c.d 4u.gif
Kada kokią taiko labai individualu 4u.gif vyresnėms ir su mažesniu rezervu gal labiau  taiko ilgą g.gif

Aciu, merginos 4u.gif Atsiprasau,kad cia taip del visko panikuoju blush2.gif Suprantu, Rositele, kad juos vartoja is namu.tai ir pergyvenu, nes as neturiu nei vieno vaisto smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tino @ 2014 09 12, 20:46)
Na man - senai ir su mažu amh tiek LT, tiek  TR taikė trumpą protokolą. Turkijoj sakyčiau netgi super trumpą lotuliukas.gif

g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Nica79 ramiai smile.gif. AMH pagal turkus 1, taikė trumpą protokolą, rezultatui rytoj sueina mėnuo wink.gif

Sėkmės visoms startuojančioms 4u.gif taip greit prišnekat, kad jau nebesuseku smile.gif
Atsakyti
Tino, o tai Selmano zmona ne ten pat medicanoje dirba ? Bliamba negi jis nedirba? verysad.gif
L.satyra ar jau gavai is medicanos atsakyma? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comma: 12 rugsėjo 2014 - 21:22
QUOTE(Comma @ 2014 09 12, 22:19)
Tino, o tai Selmano zmona ne ten pat medicanoje dirba ? Bliamba negi jis nedirba? verysad.gif
L.satyra ar jau gavai is medicanos atsakyma? g.gif

Dirba žmona ten. Na bet emailus atsakinėja tai tik jis. Palaukit, nesinervuokit, gal jis kokioj komandiruotėj, gal paskaitos univere prasidėjo, gal šiaip reikalai. Jei neatsakys iki pirmadienio, užklausiu. Gerai, sutariam mirksiukas.gif
Atsakyti