Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 6 tema

QUOTE(Lalabamba @ 2014 09 13, 09:52)
Oi laukiam laukiam reikalų pajudėjimo!!!  thumbup.gif  drinks_cheers.gif
O man neatrašo ...  g.gif  Pirmadienį reiks mandagiai priminti apie save...  ax.gif

pasiklausinejau Aysan, tai dabar sako, kad zmonos tevas serga ir jie isvyke ir galbut tik kita savaite tebus. sakiau, kad nemazai mergaiciu laukia atsakymo, tai sako kas man rase as atrasiau, kad parasysiu pasitarusi su gydytoju kita savaite. dar klause kokiu vardu mergaite negavo atsakymo, tai sakau nelabai zinau koks kurios vardas blush2.gif

QUOTE(Atisa @ 2014 09 13, 23:24)
Sveiki visi, linkejimai is siltojo Stambulo!
Taip, mes skridom is Rygos. Turku oro linijos-nerealios! 
Edenute, gero tau skrydzio!
Magute, jau sveikinti tave gal???? Ar as cia kazka praleidau... Truputi naujienu seka pametusi buvau..
Papildyta:
Burbuliacija, Tino, Nica79 ir kitos, aciu uz kumstukus  thumbup.gif  magute, viskas bus gerai, saunu, kad gavai bilietus uz puse velnio kaina. Tai jau punkcija pirmadieni? wub.gif

sveika atvykusi i Stambula. megaukites saule ir siluma.

taip, siandien dar eisiu krauja priduoti, o pirmadieni jau punkcija.
penktadieni vis tik gydytojas prakalbo apie antra foli, bet sako jis tik 12mm, tai sako nelabai mes ji ir skaiciuojam, nes per mazas.

beje gal butu norinciu nepradarytos pakuotes Gonal 450ml? labai noreciau parduoti. ketvirtadieni primigynai liepe nusipirkti, o penktadieni sako sorry nebereikia, jei nori gali mums atsiduoti. tai truputuka susinervinau, nes nu ne kapeikas kainuoja verysad.gif
beje vaistineje niekaip nesuprantu kainu, viena diena cetrotide pirkau uz 60 lyru, kita diena jau 65 lyros. tas pats su gonal ir svarbiausia jokio cekiukio kiek kuris vaistas kainuoja neduoda, tik banko korteles cekiuka.
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 09 12, 19:32)
...Kada kokią taiko labai individualu 4u.gif vyresnėms ir su mažesniu rezervu gal labiau  taiko ilgą g.gif

Ilga schema - tai su slopinančiais iš pradžių? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 09 13, 23:24)
wub.gif

Sėkmės Jums kuo didžiausios, laikom kumštukus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(magute @ 2014 09 14, 06:50)
pasiklausinejau Aysan, tai dabar sako, kad zmonos tevas serga ir jie isvyke ir galbut tik kita savaite tebus. sakiau, kad nemazai mergaiciu laukia atsakymo, tai sako kas man rase as atrasiau, kad parasysiu pasitarusi su gydytoju kita savaite. dar klause kokiu vardu mergaite negavo atsakymo, tai sakau nelabai zinau koks kurios vardas  blush2.gif

Dėkui už informaciją, Kantriai lauksiu
Atsakyti
QUOTE(l_satyra @ 2014 09 14, 09:34)
Sėkmės Jums kuo didžiausios, laikom kumštukus  4u.gif
Papildyta:

Dėkui už informaciją, Kantriai lauksiu

as tai jei rasydavau vienu email, ilgai laukdavau atsakymo, jei rasydavau aysan ir selman, tai greitai.
ikeliu visus 3 email:
Aysan Candaş <acandas@medicana.com.tr>;
Selman Lacin <info@turkey-ivf.com>;
Aysan Candaş <acandas@turkey-ivf.com>;
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2014 09 14, 07:50)

penktadieni vis tik gydytojas prakalbo apie antra foli, bet sako jis tik 12mm, tai sako nelabai mes ji ir skaiciuojam, nes per mazas.

Magute spaudziam kumscius toliau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 09 14, 00:24)

O mes bilietus nusipirkom net labai laikui, nes man kaip tik sndn prasidejo mmm  ax.gif vakar susileidau paskutinie Cetrotide doze ir ant rytojaus atejo mmm, nors turejo ateiti po 3 dienu kazkur. Va, Edeniukui po 4 tik prasidejo, o man ant rytojaus, kaip nevienodai  unsure.gif tai konsultacija paskyre 3c.d., pirmadieni, tai ryt turesim laiko kelia iki klinikos susirasti  ax.gif
Butas puikus, atrodo viskas gerai, dar pavargus po darbu jauciuosi, nes ariau

sekmingo starto 59.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2014 09 14, 08:46)
Selman Lacin <info@turkey-ivf.com>;

Šitu emailu labai operatyviai atsako Selmanas thumbup.gif

Magute, laikom kumštukus, stipriai, stipriai, kad tik viskas pasisektų nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2014 09 14, 09:28)
Ilga schema - tai su slopinančiais iš pradžių?  blush2.gif

Taip, apie 22c.d. prasideda jų vartojimas 4u.gif

Turkaitės thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Na ką, turkaites, laikom kumščiukus - pati svarbiausia diena jau tuoj išauš mirksiukas.gif

p.s. Su Master kortele atsiskaitymas be problemų ar reiktų pasikeisti į geresnę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 09 14, 21:44)
Na ką, turkaites, laikom kumščiukus - pati svarbiausia diena jau tuoj išauš mirksiukas.gif

p.s. Su Master kortele atsiskaitymas be problemų ar reiktų pasikeisti į geresnę? g.gif

as su debetine visa electron atsiskaitau. siaip nera problemu, visur lipdukai visa, master, maestro
Atsakyti
sveikutes, seku temute, labai dziaugiuos uz puikius rezultatus nestuke.gif
mano sirdis ir krypsta link turku, nors turiu didele baime skraidyt lektuvais, cia vos ne didziausias stabdis man...
turiu klausimuka, ar turkai siulo gerti vaistus, jei tsh yra 2,39
maniskiai aiskina, kad persileidimai ankstyvi del to ivyko
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2014 09 14, 07:50)

Sekmes didziausios wub.gif 4u.gif

O man labai idomus dalykas nutiko.. 1-as menuo kai geriu Ovaboost'a ir Fertil Aid, tai nemanau, kad tai gali buti ju nuopelnas, bet o gal? g.gif Mano O visada budavo labai labai skausmingos, visa diena prasikankindavau, o si karta (t.y. vakar) praziopsojau, jei nematuociau BT, galvociau, kad be O bigsmile.gif Cia gal i gera? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Atisa @ 2014 09 14, 00:24)

Linkiu sekmes didziausios wub.gif 4u.gif
Atsakyti