Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 6 tema

QUOTE(_Toffifee_ @ 2014 09 15, 08:02)
sveikutes, seku temute, labai dziaugiuos uz puikius rezultatus  nestuke.gif
mano sirdis ir krypsta link turku, nors turiu didele baime skraidyt lektuvais, cia vos ne didziausias stabdis man...
turiu klausimuka, ar turkai siulo gerti vaistus, jei tsh yra 2,39
maniskiai aiskina, kad persileidimai ankstyvi del to ivyko

Labas rytas, neskiria, nei su tsh 2,5 nei su didesniu, svarbu kad butu normoje, pas mane irgi jis aukstesnis, tai memorial neleido vartot jokiu.. tai tik papildais del saves, bandziau truputi mustis..

Linkejimai ir nuo musu, is Stambulo 4u.gif 4u.gif

laukiam transfer laiko, neaisku kiek laukti reikes , gaila su Atisa greiciausiai ligoninej prasilenksim, nes itariu mus tik po pietu issikvies g.gif
Kazkoks stresas puola siandien nuo paryciu nemiegojau , jaudulys nerealus tiek per ivf cikla nesijaudinau kiek pasiimdama kruopyte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 09 15, 10:04)
Linkejimai ir nuo musu, is Stambulo  4u.gif  4u.gif 

Kazkoks stresas puola siandien nuo paryciu nemiegojau , jaudulys nerealus tiek per ivf cikla nesijaudinau kiek pasiimdama kruopyte  biggrin.gif

Įsivaizduoju, kad jaudulys begalinis..! Laikykitės!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 09 15, 09:04)
Kazkoks stresas puola siandien nuo paryciu nemiegojau , jaudulys nerealus tiek per ivf cikla nesijaudinau kiek pasiimdama kruopyte  biggrin.gif

Visa širdimi su jumis, laikom kumštukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

laukiam transfer laiko, neaisku kiek laukti reikes  , gaila su Atisa greiciausiai ligoninej prasilenksim, nes itariu mus tik po pietu issikvies g.gif

Edena, kumsciai suspausti uz jus!!!
Del jaudulio suprantama, bet net neabejoju kad viskas bus gerai ir grisit su mazuliuku/ar mazuliukais:)
Atsakyti
Edena, lai snaigutės pražysta gražiausiais raštais wub.gif

Marmara, gal kartojai HCG? ax.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos po gražaus savaitgalio 4u.gif
QUOTE(_Toffifee_ @ 2014 09 15, 09:02)
turiu klausimuka, ar turkai siulo gerti vaistus, jei tsh yra 2,39
maniskiai aiskina, kad persileidimai ankstyvi del to ivyko

jau rašiau neseniai, kad turkai neakcentuoja TTH. jei jis normoj - viskas gerai. mirksiukas.gif

nu kas gi čia dabar blink.gif tiek jau ištvėrus, liko malonioji dalis, tai ko čia jaudintis biggrin.gif ramiai, viskas bus gerai. o paskui visos išsižioję lauksim teigiamų HCG skaičiukų mirksiukas.gif
Atsakyti
Ką tik gavau iš Endemik atsakymą, kad "AHM tyrimo atlikimui naudojami II generacijos ELISA AMH reagentai Beckman Coulter".
Vadinasi darant TR AMH jis nevirs artėjančiu prie nulio? blush2.gif doh.gif

Raketos-torpedos mes su jumis ir už jus wub.gif Pasikartojam Pelargonijos parašą ir pirmyn lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comma: 15 rugsėjo 2014 - 10:23
QUOTE(RositaK @ 2014 09 14, 20:32)
Taip, apie 22c.d. prasideda jų vartojimas  4u.gif

Na va kokie skirtingi gydymai. Man VK sakė, kad su mažėjančiu rezervu nebegalima skirti ilgos schemos, nes galima iššaukti galutinį klimaksą g.gif

Prisipažinkit, kuri "turkaitė" lankėsi pas Zabulienę, ir po daugelio nepavykusių IVF pagaliau pavyko pas turkus? biggrin.gif
Šiuo pavyzdžiu šįryt Zabulienė mano optimizmą kėlė rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 15 rugsėjo 2014 - 10:46
Mergaitės.laikykitės!!! 4u.gif Už sėkmingą punkciją ir už snaigiukus laikom kumštukus! drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Dar gal galit man paaiškint, "Endo scratch" daromas 21 c.d.AR 7 dienos iki mm? Suprantu, kad kai ciklas 28 d., tai tas pats. O jeigu ciklas ne 28 dienos? Tai daroma savaiti likus iki mm, ar būtinai 21 ciklo dieną? g.gif Misliju ar įsipaišysiu į Spalį, ar teks dar mėnesiui atidėt... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lalabamba: 15 rugsėjo 2014 - 10:32
QUOTE(Pelargonija @ 2014 09 15, 11:28)
Na va kokie skirtingi gydymai. Man VK sakė, kad su mažėjančiu rezervu nebegalima skirti ilgos schemso, nes galima iššaukti galutinį klimaksą  g.gif

Prisipažinkit, kuri "turkaitė" lankėsi pas Zabulienę, ir po daugelio nepavykusių IVF pagaliau pavyko pas turkus?  biggrin.gif
Šiuo pavyzdžiu šįryt Zabulienė mano optimizmą kėlė  rolleyes.gif

Sveikutes 4u.gif
Tikriausiai as busiu biggrin.gif Dabar mes su Zabuliene labai bendraujame,as papasakojau apie Memorial ir visa kita.nezinau kam bet jie abu su kazkokiu profesorium Utkum susidomejo mano atveju ir praso kad atvesciau visus darytus tyrimus ir israsus. Puse nuveziau,kitu dar tik siusiu.
Kas del TTH,man turkai stebejo ir dare net TTH tyrima,kuris kainavo man rodos 108litus. Bet as jiems sakiau kad pas mane autoimuninis tiroiditas ir kad geriu tiroksina bei turiu padidejusi prolaktina tai man tikrai stebejo. 4u.gif
EDENA IR ATISIUK,siunciu jums stipruoli melyna virusiuka 4u.gif 4u.gif Laukiu griztant su nestuke.gif nestuke.gif wub.gif Ir laikau kumscius uz labai grazius HCG skaiciukus,tad APSCY APCY APCY mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2014 09 15, 11:28)
Na va kokie skirtingi gydymai. Man VK sakė, kad su mažėjančiu rezervu nebegalima skirti ilgos schemso, nes galima iššaukti galutinį klimaksą  g.gif

Prisipažinkit, kuri "turkaitė" lankėsi pas Zabulienę, ir po daugelio nepavykusių IVF pagaliau pavyko pas turkus?  biggrin.gif
Šiuo pavyzdžiu šįryt Zabulienė mano optimizmą kėlė  rolleyes.gif

Jei neklystu afrodite gal g.gif
Atsakyti
RositaK, gal vertėtų įdėti į pirmą puslapį prie info apie Madicaną?
http://www.ivfcost.n...eat-information
Atsakyti