Viską dariau kaip turkai rašė, be myliuko isvakaro, nevalgius, negerus, iki 9.30 ryte, buvo 23 ciklo diena. Gal ciklo diena įtakoja, bet tr neakcentavo dienos
Dar žinau, kad ir stresas, įtampa jį įtakoja. Man pirmąkart irgi buvo panašiai pakiles, o visus kitus kartus jau normoj. Beje, čia itin mažas nukrypimas
Aš siūlyčiau pakartot kito ciklo pradžioj
Kol nepasiduodi, esi stipresnis už likimą. E.M.Remarkas
Dar žinau, kad ir stresas, įtampa jį įtakoja. Man pirmąkart irgi buvo panašiai pakiles, o visus kitus kartus jau normoj. Beje, čia itin mažas nukrypimas
Aš siūlyčiau pakartot kito ciklo pradžioj
Buvo kilusi mintis kad nuo streso, nes darbe jo nemažai, o dar prieš atostogas na jei turkam kils įtarimų tai pakartosiu pas juos
Oi pagaliau atėjo ir mūsų eilė, jau ryt skrendam, jau naktimis įvairūs sapnai kamuoja MV sakė šiąnakt sapnavo kad ejom mano tėčiui pasakyt kad aš , nors jis sakė niekad to nesapnuoja, nei vaikų nei kad aš laukiuosi. Aš tai būna susapnuoju gal bus tiesa kad jau MV susapnavo
dabar karsta, siltu rubu nereikia, nebent kazka uzsimest vakarui, nors kol kas man neprireike bet mums sake, kad nuo rytdienos atves kazkiek kuriam laikui, tai gal reikia kazka isimesti Edeniuk, tai kur fotkes?? O jus sikart azijinej daly gyvenat ar kaip? Imetu ir as keleta
Labas rytas, Atisiuk taip , azijinej daly, sikart jau 3 kartas tai vis keiciam rajonus idomumo delei apziurejimui Nuotraukytes i LT grizus sumesiu, be kompo lekem kelioms dienelems, per plancete daugiau reikalu o Semra pirmadieni buvo:) nes kai atejom i ligonine 3 val ja matem, ir aisku sodinimus dare po to, bet matyt ryte gal jos nebuvo kad nesudalyvavo su jumis
sifonyte tikrai gal nuo streso, pas mane ir tsh buvo nuo streso soktelejes, bet jau po Ivf, cia viskas susideda ir kelione ir pan geros jums keliones ryt ir geros konsultacijos !!!
O man jokiu pojuciu aiski dar 2 Dpi bet anei tepimu nei dieguliu nieko tikiuosi pasaliniai veiksniai nesutrukde kruopytems apsistoti pilvelyje
sifonyte tikrai gal nuo streso, pas mane ir tsh buvo nuo streso soktelejes, bet jau po Ivf, cia viskas susideda ir kelione ir pan geros jums keliones ryt ir geros konsultacijos
Nedekosiu, kad sektųsi, bet palinkėjimą priimu, ir tikiuosi kai jau važiuosiu IVF , tai jau galėsi man pavirusuoti
Beje ar kuri esate susidūrusi su teigiamu raudoniukes tyrimu? Man sakė kad aš ja prasirgus, tik kažin ar tai turės įtakos IVF?
jeigu rodo, kad persirgusi, tai nėra ko nerimauti, įgavai imunitetą man rodė, kad nesirgusi, tai aš skiepijausi, labai bijojau užsikrėsti būtent tada kada pavojingiausia, bet po skiepo berods 3mėn. negali pastoti
Edenut, tai lb faina, mes daug butu ziurejom azijinej daly, buvo gerokai grazesniu ir pigesniu variantu, bet mes pabijojom. Bet ziuriu metrobus vaziuoja? Tuomet isvis super del pojuciu tai ka tu nori jausti 2 dpi viskas gerai, mergyt, dar tikrai anksti, kitos mergaites iki pat HCG nieko nejaucia ech, kaip laukiu tavo tyrimu rezultatu Magute, kaip jusu stipruoliukai? Sifonyte, saunu, palaikymo komanda laukia Stambule
Buvo kilusi mintis kad nuo streso, nes darbe jo nemažai, o dar prieš atostogas na jei turkam kils įtarimų tai pakartosiu pas juos
Oi pagaliau atėjo ir mūsų eilė, jau ryt skrendam, jau naktimis įvairūs sapnai kamuoja MV sakė šiąnakt sapnavo kad ejom mano tėčiui pasakyt kad aš , nors jis sakė niekad to nesapnuoja, nei vaikų nei kad aš laukiuosi. Aš tai būna susapnuoju gal bus tiesa kad jau MV susapnavo
Sveikutes
AHA,sapnuojasi tai saunu Zinok kai vyksit jau IVF tai visai spirgesi visa,o ir po visko sapnuosi dar grazuoli Stambula
As sianakt irgi sapnavau kad sedziu pries fonatano priesais Melynaja mcete ir taip gerti noriu o tu berniuku su vandeniu niekur nera Atsibudau su tooookiu ilgesiu Stambulo. EDENIUK, zinau kad norisi kazka jausti bet dar anksti saulele. Man po isodinimo nebuvo atrodo nieko nei implantacinio pakraujavimo.Visai jauciaus kaip nieko ir nezinau kazkur buvo 6 ar 7 dpi kai vaiksciojom su vyru po Istiklal gatve ir pajutau kad....slapia Kadangi gerai jauciaus tai maniau kad mm anksciau atsibelde. O pasirodo nea Paskui buvo kelis kartus uzejes pykinimas bet atsigerus ju limonado greit praejo ir net nemnaiau kad esu nes ir vyrui sakiau visas nestukes rytais pykina o man vos ne nakti
Taip kad tie pozymiai labai skirtingi visoms,o siaip jie tikrai turi panasumu su mm
Sekmes tau,dabar megaukis graziu oreliu ir relax ir laukiam spaudziam kumscius uz grazius HCG.
Viską dariau kaip turkai rašė, be myliuko isvakaro, nevalgius, negerus, iki 9.30 ryte, buvo 23 ciklo diena. Gal ciklo diena įtakoja, bet tr neakcentavo dienos
P.s. ačiū mergaitės už orų analize, žinosiu ką kraut i lagaminą
Siandien gavau prolaktino atsakyma, tai jis per aukstas 539,9, kai norma 102-496 kiek skaiciau tai gali but nevaisingumo priezastis tai prie visos musu "nevaisingumo puokstes" dar ir sis prisideda tik man dabar keista pasidare, kodel man sio hormono niekas niekad nesake pasidaryt, nei pries viena IVF jo neliepe daryt, o gal jis itakodavo kad nesilaiko zirniukai isodinus? zodziu dar vienas minusiukas LT klinikai
Sveikutes, prisijungiu greitam parasyti apie siandienos "nuotyki".. Turejo 9.30 paimti mus ( 11.45 skrydis) galvojam 2val 15 min su rezervu jau, 30 km iki oro uosto. Skrydis I ryga o is rygos dar papildomai buvau airbaltic nupirkus I vilniu kad jau pupo nestresuociau ir su autiku nesikratytume, greitai butume namie. Masina atvaziavo, pajudejom, ir po kokiu 10 min sakau vyrui mes nevaziuojam link Bosphorus tilto ( nemazai pravazinet jau speje, tikrai mazdaug ir kelius matau, kryptis) tai jis sako reikia service, I memorial ( kita, azijine ,memorial) kazka nuvezti, bet labia greitai. skambinu Yelenai, ji pakalbejo su juo, vel dave rageli sako greit jis atiduos kazka ir vaziuosit. Ok nesmagu jau tam parking memorial stovim, bet rezervo turim, nieko. 10.05 pajudejom is ten, apsukom rata ir uz 5 min vel stovim tame paciame memorial parking, kazkoks berniukas prisijunge. Na jau lygtai vel vaziuojame, vel matau kad Uskudar kryptis, sakau " ar I airport vaziuojame"?" tie abu bachuriukai nesupranta , ale palinksi kad taip ir toliau ramiai. Ir ka jus manot, privaziuojam dar KITA memorial, laikrodis rodo 10.30, uzsidedu navigacija, mes 40 km nuo Ataturk. As pradedu bliaut, nes nebesivaldau, vyras rekti. tada tam kitam memorial mus persodina I kita masina, ir sako dabar I airport, skambinu yelenai ji su jais ten pasikalba bet ... nu vaziuojam. Aisku ant tilto kamsciai ( visada jie budavo del to laiko rezerva isivertindavome) ir 10.50 dar jis UZSUKA I SISLI Memorial., isleisti tokia mergina kuria irgi buvome paeme. Na finale as prisibliovus prisirekus, stresa toki patyrus kad nemoku apsakyt, 11.25 bunam aerouoste, aisku musu nebepriima niekas nes 20 min iki skrydzio o min 50 minuciu turi buti, likome stoveti va taip. Yelena tai tik tiek kad galejo uzbukinti viesbuti ale , ir dar uz 140 eur, atsisedom kavinej radau pigesni, uzsibukinom, ir uz aisku nemaza mokesti pasikeitem bilietus rytojui, bet as nemoku apsakyti koki stresa patyriau del kazkokiu DEBILU, mes butume su taxi atvaizave jei jie nebutu linksejekad I oro uosta vaziuojam !!!, aciu dievui dabar apsistojom salia oro uosto, laukiame rytojaus skrydzio. Nezinau dar kur isliet ta apmauda del patirto streso PO transferio, ir del nuostoliu kurie jau toil grazu ne simtai gavosi...
Niekada, bent jau po transferio, visgi geriau nepasitiketi turkais, arba 4 valandu rezerva tikriausiai reiktu tureti. Bet kazkas juk turi but atsakingas uz viska... Nezinau nei I ka kreiptis nieko. Apsalus esu ir tikiuosi kad viskas baigsis laimingai.