QUOTE(Comma @ 2014 09 17, 15:36)
Valiooooo, reikalai juda į gerąją pusę

Bet vistiek, visą šitą košę palikčiau srėbti vyrui.....

Tu juk turi kuom rūpintis
Oi nu pas mus tai del ko ir pykdavomes, as vadas sitame reikale niekaip jo neisspiriu I prieki rupintis, gerai kad yra tokie vyrai kaip Maniakas, o pas mus seimoj man visame kame tenka visa organizacija

Na bet stengiuos negalvot, ir neastrint padeties
Lalabamba kaip gerai butu tikrai jei stresas padetu implantacijai

jau butu tikrai implantavesi

O del to grazaus tai tikrai, labia kvepalu vienu norejau tai reiketu gal juos prideti I islaidas patirtas kaip moralinei kompensacijai
Rosituk imetu viesbuti
http://www.gorrion.com/ Gorrion, bet jis cia superinis, mums uz 70 eur gavos bet visi kiti kurie salia tai apie 120- 140

O cia net 5* su pusryciais tai kaina super duper gavosi, as aisku iskart ir apmokejau per booking (no refund) tai tas buna pigiau... Cia extra atvejams ir energetiskai geras ir raminantis viesbutukas, sake net baseinas yra vidinis.
Atisiuk aciu uz balioniuka

jo zinok, jau po transfer arba uzsimeskit kelias valandas su tuo vairuotoju, arba taxi turbut geriau lekt jei jau laiko maziau lieka , kad nesigautu taip kaip mums , cia sakau musu pavyzdys bus kaip negalima jais pasitiketi..
O del transferio - cia tikrai neskauda net nieko nesijaucia ! Ir perspejo kad tikrai neskaudes, tai nieko nepajauciau ir viskas truko iki minutes !
Kaip jusu derlius ??? del skirting foliu galvojau... bet tai jie juk dar near dideli??? zinok taip ir bus manau, paskui gal kiek apvienodes, bet pas mane net pries punkcija buvo nuo 16 mm iki 22 mm... skyresi visi... bet paskui kai pristabdo su Cetrotide tai toks vaizdas pabresta ir tie mazesni
Del bylu sumaisymo

Oho tai gal musu byla atnese

Nes Elis krykstavo kad kad mes labai panasios
O pas mus lija jau, taip jauku viesbutuky knyga sau skaitau

Patinka kartais man toks oras, jaukus
O
Nica79 apie ta siusiojima... vienintelis receptas biski "uztempt", visada spesi pripildyt ta pusle, as tempiau laika, reikejo 17 val pripildyt tai as tik 4.45 pradejau vandeni gerti ir seseles pradejo burbuliuot kad tuscia pusle ( tikrino echo) bet paskui viskas labia stabilizavosi, uzsinorejau I wc jau 5.30 kazkur kai buvo planuojamas transferis, tai dar valanda dar isejo pakest, o kitos tai sakes, prakaitavo ir visa kita, isivaizduoju juk jos turbot dar ilgiau kentejo, man tik liepe vaiksciot ir net kava gert liepe, bet turejau itarima kad semra taip laiku neateis ( is Sevda buvo sakius kad labia daug zmoniu dar IVF skyriuje). Ir dar geriausia dalis- paskui pagulde jau I kede 18.30 galvojau numirsiu nes pusle uzpaude viska , o ji paziurejo jau sako per daug - nueik stikline padaryk ir ateik, tai tiek pastangu turejau sutelkt kad tiek kentejus krana uzsukciau
Papildyta:
Vaizdas nuo Camlica hill ( Camlica kalno, parko)