Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 6 tema

QUOTE(Nica79 @ 2014 09 17, 16:11)
kaip surasti tą viduriuką, kaip ten atskiria, kad "jau galima sodinti"? Na, tiesiai šviesiai, kaip neapsisiusioti iki "to"?  g.gif Atsiprašau iš anksto už tokį klausimą..

žinok yra taip: tu jau ateini į įsodinimą su pilna pūsle, paskui dar duoda atsigert. tada jau pasikviečia sesutė ir pažiūri echo kokia pūslės būklė - jei mažai pilna, liepia dar įkalt kelias stiklinėles, o jei per daug - duoda stiklinytę ir pasako kiek nusysiot rolleyes.gif man, pamenu, reikėjo dvi nusysiot ax.gif tada vėl po kurio laiko echo
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 09 17, 14:38)
žinok yra taip: tu jau ateini į įsodinimą su pilna pūsle, paskui dar duoda atsigert. tada jau pasikviečia sesutė ir pažiūri echo kokia pūslės būklė - jei mažai pilna, liepia dar įkalt kelias stiklinėles, o jei per daug - duoda stiklinytę ir pasako kiek nusysiot  rolleyes.gif man, pamenu, reikėjo dvi nusysiot  ax.gif tada vėl po kurio laiko echo

O tai kaip tada "nusisiojus" užtvenkti tą tėkmę, kuri jau net akis bando lietis? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comma: 17 rugsėjo 2014 - 15:40
QUOTE(RositaK @ 2014 09 17, 16:38)
žinok yra taip: tu jau ateini į įsodinimą su pilna pūsle, paskui dar duoda atsigert. tada jau pasikviečia sesutė ir pažiūri echo kokia pūslės būklė - jei mažai pilna, liepia dar įkalt kelias stiklinėles, o jei per daug - duoda stiklinytę ir pasako kiek nusysiot  rolleyes.gif man, pamenu, reikėjo dvi nusysiot  ax.gif tada vėl po kurio laiko echo

g.gif karsta.gif Ačiū už paaiškinimą, Rosita..na, bet ir įdomiai..ir dar po to į WC negali eiti kažkiek laiko karsta.gif Aišku, visos ten turbūt susitvarko, bet jau pūsle pas mane nelaiko tai shakės..Nu bet jei visos susitvarko..
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 09 17, 16:39)
O tai kaip tada "nusisiojus" užtvenkti tą tėkmę, kuri jau net akis bando lietis? blink.gif

gi sakau, kad apžiūri ir leidžia nusysioti stiklinaitę ar dvi mirksiukas.gif

Edena, klausyk, o tai šykart už nieką nereikėjo mokėti, taip?
dar gal gali įmesti šio viešbučio prie Ataturko (ar Sabiha jūs čia?) oro uosto viešbučio nuorodą ax.gif patogu gal apsistoji, jei kitądien tarkim skrydis labai ankstyvas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 17 rugsėjo 2014 - 16:05
QUOTE(RositaK @ 2014 09 17, 15:02)
gi sakau, kad apžiūri ir leidžia nusysioti stiklinaitę ar dvi  mirksiukas.gif

gi supratau, kad leidžia nusisioti, bet kaip susitvarkyti su ta srove kai užtvanka atidaryta? Kaip ją uždaryti, kad puslė neliktų tuščia po leidimo nuleisti stiklinaitę ar dvi lotuliukas.gif Kentėti ya viena, o va tik biškiuką padaryti tai jau iššūkis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 09 17, 15:53)
Susiradau ligonines direktoriaus ir vyr vadybininko email, ir ka manot  cool.gif  per 30 min gavau atsakyma kad isspres visa musu problema,

Edena ... karsta.gif karsta.gif karsta.gif Po šito posto jau ir aš apsižliumbiau. Oi, kiek čia tau adrenalino buvo.... Kažkur buvau skaičiusi, kad stresas padeda implantacijai. Tikėkim tuo thumbup.gif Dabar visiškas relaksas.... Gal ką sau gražaus nusipirk? Ir čekį pateik moralinei kompensacijai....? lotuliukas.gif

QUOTE(Nica79 @ 2014 09 17, 16:11)
Na, tiesiai šviesiai, kaip neapsisiusioti iki "to"?  g.gif

Kažkada teko skaityti, kad tiesdavo palutes ir leisdavo sysioti begulint, kad jau visai nesprogt ir neišsitaškyt... biggrin.gif Viskas bus gerai, nepergyvenavok taip 4u.gif Aš pamenu pirmą kartą LV irgi stresavau labai. Pasodino mane ant tos kėdės, kurią galima reguliuot. Tai pasodino ir nureguliavo žemyn galva... blink.gif Labai bijojau, kad nesigautų "šikšnosparnio efekto"... lotuliukas.gif kad pati savęs neapsysiočiau... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2014 09 17, 15:39)
Labai bijojau, kad nesigautų "šikšnosparnio efekto"...  lotuliukas.gif 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Edena, eina sau blink.gif blink.gif As nusprogciau is pykcio turbut, jei taip atsitiktu doh.gif Tai aciu D dar kad kompensuos viska, tai vistiek maziau nervu. Laikykis, brangioji, viskas vyksta taip, kaip turi vykti. Reiskia taip turejo buti 4u.gif Kartais mums atrodo, kad atsitiko kazkas baisaus, bet is tiesu tai geriausia, kas galejo atsitikti, ir as tuo tikiu. Tavo mazuliukams tikrai nepakenke, juk kai naturaliai moterys pastoja, net nezino, kad pastojo, tai ir netokiu stresu patiria. Viskas bus gerai 4u.gif

As irgi kazkada jau rasiau, kad musu per pirma vizita kai grizinejom namo isvis vairuotojas neatvaziavo doh.gif Tai laime, kad gavom taksi ir nulekem. Kai pagalvoji, tai geriau jau isvis neatvaziuoja, negu sitaip doh.gif

Turkai lieka turkais, pas juos makliu visur pilna doh.gif Mane pirmadieni apziurejo, surase tyrimu rezultatus, surase info apie folius, gleivine ir t.t., sako nera SG jusu, sakau tikrai darem anakart. Patylejo. Tada klausia, kieno vaikas, sakau mano, sako - parasyta, kad vaiku neturit, sakau blogai uzsiraset gal. Irgi nieko nesake, pabaige pildyt, padave MV pasirasyt, o tas sako, kad ne musu cia nuotraukos blink.gif Pasirodo kitu lietuviu byla atnese doh.gif Kaip ir nieko tokio, bet butu labai malonu, kad laboratorijoj embrionu nesumaisytu blink.gif doh.gif

O aks del transferio, tai man is praeito IVF tai buvo baisiausia dalis, baisesne uz punkcija, nes skaudejo ir buvo labai nemalonu sad.gif unsure.gif aisku, ko neiskesi vardan to svento tikslo ax.gif

Edena, dar karta tau balioniukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 09 17, 17:35)
gi supratau, kad leidžia nusisioti, bet kaip susitvarkyti su ta srove kai užtvanka atidaryta?

aa, nu čia tai jau sudėtinga cool.gif taip gera, taip gera, kad sunku sustot lotuliukas.gif

Atisa? kaip tau sekasi? 4u.gif gal jau skaičiavot pradinį derlių? ar darė vyrui kokius tyrimus dėl erkės?

Ar kuri skridot su Ukrainos avialinijom? žiūriu daug pigiau nei turkų bigsmile.gif Tik kad ukrainiečių su persėdimu Kijeve - tą persėdimą ( ar valandas) reik praleisti transferio zonoj? ir dar kaip ten su bagažu jei patys pigiausi bilietai - tik rankinis 7kg ar registruotas 23 kg? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 17 rugsėjo 2014 - 17:39
QUOTE(Comma @ 2014 09 17, 15:36)
Valiooooo, reikalai juda į gerąją pusę thumbup.gif Bet vistiek, visą šitą košę palikčiau srėbti vyrui..... blush2.gif  Tu juk turi kuom rūpintis wub.gif

Oi nu pas mus tai del ko ir pykdavomes, as vadas sitame reikale niekaip jo neisspiriu I prieki rupintis, gerai kad yra tokie vyrai kaip Maniakas, o pas mus seimoj man visame kame tenka visa organizacija doh.gif Na bet stengiuos negalvot, ir neastrint padeties smile.gif

Lalabamba kaip gerai butu tikrai jei stresas padetu implantacijai thumbup.gif jau butu tikrai implantavesi biggrin.gif O del to grazaus tai tikrai, labia kvepalu vienu norejau tai reiketu gal juos prideti I islaidas patirtas kaip moralinei kompensacijai thumbup.gif

Rosituk imetu viesbuti http://www.gorrion.com/ Gorrion, bet jis cia superinis, mums uz 70 eur gavos bet visi kiti kurie salia tai apie 120- 140 blink.gif O cia net 5* su pusryciais tai kaina super duper gavosi, as aisku iskart ir apmokejau per booking (no refund) tai tas buna pigiau... Cia extra atvejams ir energetiskai geras ir raminantis viesbutukas, sake net baseinas yra vidinis.

Atisiuk aciu uz balioniuka wub.gif jo zinok, jau po transfer arba uzsimeskit kelias valandas su tuo vairuotoju, arba taxi turbut geriau lekt jei jau laiko maziau lieka , kad nesigautu taip kaip mums , cia sakau musu pavyzdys bus kaip negalima jais pasitiketi..
O del transferio - cia tikrai neskauda net nieko nesijaucia ! Ir perspejo kad tikrai neskaudes, tai nieko nepajauciau ir viskas truko iki minutes !
Kaip jusu derlius ??? del skirting foliu galvojau... bet tai jie juk dar near dideli??? zinok taip ir bus manau, paskui gal kiek apvienodes, bet pas mane net pries punkcija buvo nuo 16 mm iki 22 mm... skyresi visi... bet paskui kai pristabdo su Cetrotide tai toks vaizdas pabresta ir tie mazesni
Del bylu sumaisymo blink.gif blink.gif Oho tai gal musu byla atnese biggrin.gif Nes Elis krykstavo kad kad mes labai panasios lotuliukas.gif

O pas mus lija jau, taip jauku viesbutuky knyga sau skaitau wub.gif Patinka kartais man toks oras, jaukus rolleyes.gif

O Nica79 apie ta siusiojima... vienintelis receptas biski "uztempt", visada spesi pripildyt ta pusle, as tempiau laika, reikejo 17 val pripildyt tai as tik 4.45 pradejau vandeni gerti ir seseles pradejo burbuliuot kad tuscia pusle ( tikrino echo) bet paskui viskas labia stabilizavosi, uzsinorejau I wc jau 5.30 kazkur kai buvo planuojamas transferis, tai dar valanda dar isejo pakest, o kitos tai sakes, prakaitavo ir visa kita, isivaizduoju juk jos turbot dar ilgiau kentejo, man tik liepe vaiksciot ir net kava gert liepe, bet turejau itarima kad semra taip laiku neateis ( is Sevda buvo sakius kad labia daug zmoniu dar IVF skyriuje). Ir dar geriausia dalis- paskui pagulde jau I kede 18.30 galvojau numirsiu nes pusle uzpaude viska , o ji paziurejo jau sako per daug - nueik stikline padaryk ir ateik, tai tiek pastangu turejau sutelkt kad tiek kentejus krana uzsukciau lotuliukas.gif
Papildyta:
Vaizdas nuo Camlica hill ( Camlica kalno, parko)

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 17 rugsėjo 2014 - 17:44
QUOTE(Edena @ 2014 09 17, 18:46)
Rosituk imetu viesbuti http://www.gorrion.com/ Gorrion, bet jis cia superinis, mums uz 70 eur gavos bet visi kiti kurie salia tai apie 120- 140  blink.gif [

klausyk, o nuo jo oro uostas pėstute pasiekiamas?
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 09 17, 17:51)
klausyk, o nuo jo oro uostas pėstute pasiekiamas?

Nu jeigu nebutu tu tvoru ir autostradiniai keliai tai praktiskai taip biggrin.gif Atrodo ranka pasiekiamas, bet kokie 2 km yra, bet mes pavaziavom visgi su taxi , 10 liru nuo oro uosto , bet jie siulo nemokama Airport shuttle , tai ryt jau juo naudosimes :4u:Vaziuoja tas ju autobusiukas kas 2 val. Bet norint tai galima nueit iki oro uosto. Ypac jei bagazas nedidelis
Artimiausias ( 1 km ) tai va tas kur Yelena siule WOW hotel vadinasi, bet 145 eur blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 17 rugsėjo 2014 - 18:01