Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 6 tema

QUOTE(RositaK @ 2014 09 17, 19:37)
Atisa? kaip tau sekasi?  4u.gif gal jau skaičiavot pradinį derlių? ar darė vyrui kokius tyrimus dėl erkės?
Ar kuri skridot su Ukrainos avialinijom?

Ryt ryte paskirtas vizitas, tai ziuresim, kas ten su tuo derlium. Ne, jokiu tyrimu nedare MV, isvis jie net nesureiksmino to fakto schmoll.gif
Rositele, mes skridom pirma karta su Ukrainos oro linijom, taip taip, atrodo bagazo svoris, kaip ir parasei. laukti reikia transfer zonoje, bet nors pas mus buvo parasyta 1:30 h persedimas, realiai beveik nelaukem, islipom, nuejom i WC, ir vel jau laipino. 4u.gif
QUOTE(Edena @ 2014 09 17, 19:46)
Kaip jusu derlius ??? del skirting foliu galvojau... bet tai jie juk  dar near dideli??? zinok taip ir bus manau, paskui gal kiek apvienodes, bet pas mane net pries punkcija buvo nuo 16 mm iki 22 mm...

Tai gal tikrai mudvi abi sumaise thumbup.gif beje, toje byloje moteris mano bendravarde, tik SM viesinti negaliu ax.gif Zodziu kaip mums visi turkai panasus, taip ir mes jiems lotuliukas.gif
Del foliu tai buvo vieni 7.5mm, kiti 8.5 mm ir t.t. Tai gal dar suvienodes, as tikiuosi, bet Aylin nepatiko, todel ir nusprendziau, kad nelabai gerai schmoll.gif
Taip, tikrai, lyja, bet visai grazu wub.gif Einu ieskot vaisiu wub.gif
Edeniuk, na ir groziu prikelei wub.gif toks nestambuliskas vaizdas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 09 17, 18:03)
Edeniuk, na ir groziu  prikelei  wub.gif toks nestambuliskas vaizdas  wub.gif

Daugiau bandau kelt bet kaip tycia kazkas stringa g.gif Ten super krantine yra, jei keltas salia tai tikrai vien del krantines verta paplaukt iki Kadikoy, kaip europinej daly taip neprieeini grazios krantines, tai cia super ir suoliukai ir takai ir parkai thumbup.gif Verta nuplaukt pasivaiksciot 4 liros berods tas keltas zmogui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 17 rugsėjo 2014 - 18:15
QUOTE(Nica79 @ 2014 09 17, 15:11)
p.s. vis noriu paklausti, bet nedrįstu  ax.gif  blush2.gif Na, dėl "įsodinimo". Niekaip nesuprantu, kaip surasti tą viduriuką, kaip ten atskiria, kad "jau galima sodinti"? Na, tiesiai šviesiai, kaip neapsisiusioti iki "to"?  g.gif

Aš kadangi pati myžnė biggrin.gif tai prieš įsodinimą išvažiuodama iš namų pasiusiodavau, pasiimdavau 0,5 l buteliuką vandens, ir belaukdama išgeriu. Kai jau reikia ant lėktuvo, būdavo pats tas, ir po visko dar įmanoma pabūti be WC.
Jeigu išvažiuočiau iš namų pilna pūsle, tai tikriausiai būtų balutė foje... lotuliukas.gif
Atsakyti
Keliu dar Azijines Stambulo puses nuotraukyciu smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
O cia - egzotika Azijines dallies biggrin.gif biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 17 rugsėjo 2014 - 19:52
QUOTE(RositaK @ 2014 09 17, 17:02)
Edena, klausyk, o tai šykart už nieką nereikėjo mokėti, taip?

rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 09 17, 16:37)
Ar kuri skridot su Ukrainos avialinijom? žiūriu daug pigiau nei turkų  bigsmile.gif  Tik kad ukrainiečių su persėdimu Kijeve - tą persėdimą ( ar valandas) reik praleisti transferio zonoj? ir dar kaip ten su bagažu jei patys pigiausi bilietai - tik rankinis 7kg ar registruotas 23 kg? 4u.gif

Neskridau, bet lyg ir 8 kg rankinio bagažo ir 20 kg registruoto... ax.gif

Magute, kur pradingus? Kiap sekasi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comma: 17 rugsėjo 2014 - 21:03
Edena 4u.gif
Kiek tau teko isgyvent siandien, dabar ilsekis, saugok maziukus wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 09 17, 20:56)

visai visai uz nieka nereikejo moket 4u.gif Netgi saldymas nemokamas gavosi pirmiems metams, kitu metu rugsejo 15 reiks tik kasmetini 200$ mokesti sumoketi 4u.gif aisku jei neoanaudosim visu snaiguciu per metus
QUOTE(misheliina2 @ 2014 09 17, 21:55)
Edena 4u.gif
Kiek tau teko isgyvent siandien, dabar ilsekis, saugok maziukus wub.gif  wub.gif

4u.gif taip saldziai kritau i patalus, maudimas tik toks kaip pries mm buvo uzejes, bet skaiciau ju duotame lape, kad 1-2 d. po transfer normalu yra "premenstrual period pain" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2014 09 17, 17:39)
Pasodino mane ant tos kėdės, kurią galima reguliuot. Tai pasodino ir nureguliavo žemyn galva...  blink.gif  Labai bijojau, kad nesigautų "šikšnosparnio efekto"...  lotuliukas.gif  kad pati savęs neapsysiočiau...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Labas rytas visoms!

Lalabamba, žinok, vakar visa kelią namo važiuodama juokiausi..vis buvo tas "šikšnosparnio" vaizdelis priešais... lotuliukas.gif Kolegė vežė namo, tai vis klausė, kas taip man linksma, tik negalėjau pasakyti lotuliukas.gif

Edena, Rosita, įsidėjau "siusiojimo instrukcijas" prie atmintinės vykimui į TR biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 09 18, 09:45)
Edena, Rosita, įsidėjau  "siusiojimo instrukcijas" prie atmintinės vykimui į TR biggrin.gif  lotuliukas.gif

Merginos, žinokit turkai labai atidūs pacienčių atžvilgiu, tikrai reaguoja į mūsų pastabas, tad drąsiai viską jiems sakykit kas nepatogu ar panašiai-greit patvarkys 4u.gifaš suprantu, mums sunku po gydymo tėvynėj, kai, nors ir mokam pinigus, esam įbaugintos nesiskųsti ar nesigilinti doh.gif juk tarp eilučių ne viena turbūt įskaitėt "pačios kaltos", tai kaip gali paskui jaustis....
O turkų požiūris kitoks-kaip pacientes, siekiančias didžiausio stebuklo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 09 18, 09:56)
Merginos, žinokit turkai labai atidūs pacienčių atžvilgiu, tikrai reaguoja į mūsų pastabas, tad drąsiai viską jiems sakykit kas nepatogu ar panašiai-greit patvarkys 4u.gifaš suprantu, mums sunku po gydymo tėvynėj, kai, nors ir mokam pinigus, esam įbaugintos nesiskųsti ar nesigilinti doh.gif juk tarp eilučių ne viena turbūt įskaitėt "pačios kaltos", tai kaip gali paskui jaustis....

Taip, Rosita..jų požiūris tikrai kitoks..šiaip, man labai patiko ta pagarba žmogui..ben buvo keletas juokingų nutikimų..Pradžioje Elis nesuprato, kai aš jos klausiau, ar MV gali likti "už durų", nes jis labai pavydus ir nemanau, kad gerai, jei jis dalyvaus..Ta man sko, ne ne, apžiūra turi vykti kartu, čia bendras reikalas, bla bla bla..sakau, nu suprantant, nemanau, kad tai gerai, tas "kartu"..Tai kaip jinai juokėsi, nemoku papasakot, sako, "taigi jie nieko nemato"..O dar vienas nutikimas buvo su paklode - tada tai jau ir Semra juokėsi..nes aš nesupratau, ką su ja daryti, tai apsivyniojau aplinkui ir atsisėdau į kėdę.. lotuliukas.gif Tai po to Elis manęs klausė, kaip pas mus LT apžiūros vyksta..bet išvengiau atsakymo.. blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 09 18, 07:56)

Kaip gera skaityti tokias "ant bangos" keliančias eilutes... wub.gif
Atsakyti