TINO
TINO
Na ir priplepėjot
Tino, stebuklas, ne kitaip
Linkiu, kad ABI pūslytės pradėtų plakti TUK TUK
Edena, tau 2c.d. matė tuos mažuosius foliukus 5 ar 6. Jau kalbėjom apie tai
ar įsiveržė koks į priekį?
Tino, stebuklas, ne kitaip
Edena, tau 2c.d. matė tuos mažuosius foliukus 5 ar 6. Jau kalbėjom apie tai
QUOTE(RositaK @ 2014 09 04, 20:53)
tai kad jau abi ir plakė, Rositėl
QUOTE(Tino @ 2014 09 04, 20:54)
Aa, jau plakė
QUOTE(Edena @ 2014 09 04, 14:46)
Aha, arba 2 val 30 min arba 5 val 30 min, cia priklauso kaip rase kai pirkot bilietus, turejo matytis laikas, jei 5.30 tai per Talina
a nu aisku tada
pradejau ziurinet bilietus ir nesupratau, kaip cia taip ilgai iki stambulo, net 5 val su trupuciu.
Papildyta:
TINO
Du uz vieno kaina
NUO STA BU
QUOTE(Irėnė @ 2014 09 04, 20:06)
a nu aisku tada 
pradejau ziurinet bilietus ir nesupratau, kaip cia taip ilgai iki stambulo, net 5 val su trupuciu.
antradieniais ketvirtadieniais ir dar kazkuria diena skrenda is vilniaus tiesiai i stambula, pirmadieni, treciadieni ir sestadieni (jei neklystu) skrenda vilnius-talinas-stambulas
QUOTE(Irėnė @ 2014 09 04, 21:06)
aha, all inclusive atostogos ir du leliai už dvylika štukių - papigiai
QUOTE(magute @ 2014 09 04, 21:12)
antradieniais ketvirtadieniais ir dar kazkuria diena skrenda is vilniaus tiesiai i stambula, pirmadieni, treciadieni ir sestadieni (jei neklystu) skrenda vilnius-talinas-stambulas
aciu, supratau
girdejau, kad lyg nuo spalio nebus skrydziu i stambula, tik per ryga. idomu ar cia tiesa
QUOTE(Irėnė @ 2014 09 04, 20:17)
aciu, supratau
girdejau, kad lyg nuo spalio nebus skrydziu i stambula, tik per ryga. idomu ar cia tiesa
kad kazkas buvo imete ispardavima spalio men, dabar irgi patikrinau, kaip ir yra po 2,5 val tiesioginiai
QUOTE(magute @ 2014 09 04, 21:36)
kad kazkas buvo imete ispardavima spalio men, dabar irgi patikrinau, kaip ir yra po 2,5 val tiesioginiai
na reiskia tik kalbos
QUOTE(Tino @ 2014 09 04, 19:36)
ačiū
vajėj
kas man galėtų paaiškint, kaip jis čia pasidalino
nenustatė, nu bet pasakė, ką žino apie tokius atvejus, kaip būna ar kaip ištirta yra - tikimybės. taip anksti niekas nieko nenustatys man
kas man galėtų paaiškint, kaip jis čia pasidalino
nenustatė, nu bet pasakė, ką žino apie tokius atvejus, kaip būna ar kaip ištirta yra - tikimybės. taip anksti niekas nieko nenustatys man
Tai ir galvojau, kad lyg dar negirdėjau jog taip anksti nustatytų lyti
TINO, su stebuklu!!!!!

Papildyta:
Magute, ar aš praleidau, ar tu nerašei kur gyveni? Toli iki klinikos? Nes aš tai juos spaudžiu, kad kainą duotų su butu, bet jeigu yra galimybė išsinuomot, tai gal ir aš jį "perimčiau"
Jeigu jau rašei, tai tik pasakyk, nebesikartok, aš iš naujo skaitysiu...
Papildyta:
QUOTE(magute @ 2014 09 04, 12:24)
p.s. nzn man Aysan nelabai, gal nesutampa bio laukai ar mes nesusikalbam, nes ji man ilgai neatraso ir pan.
Magute, ar aš praleidau, ar tu nerašei kur gyveni? Toli iki klinikos? Nes aš tai juos spaudžiu, kad kainą duotų su butu, bet jeigu yra galimybė išsinuomot, tai gal ir aš jį "perimčiau"