Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiški vaikučiai

Sveikutes, gal galetumete patarti del paberimu ant naujagimio veiduko? Mums 3 sav. gydytoja minejo, kad gali buti alergija, bet kaip zinoti kokie maisto produktai netinka ar kitos priezastys gali buti?
Gal kas esate susidure su tokia problema?Pabertas visas veidukas baltais spuogeliais ir tose vietose paraude, ka galetumet rekomenduoti?
Dabar geriame Tavegyl tabletes
Aciu g.gif
Atsakyti
na cia ne mano reikalas, is kur jus iskapstet gydytoja, kuri 3 savaiciu mazyliui priraso tavegilo? Jusu ziniai visus vaikucius beria siuo periodu, jie valosi, ir nieko su tuo daryti nereikia. Mano subjektyvia nuomone, sis vaistas tikrai neskirtas 3 savaiciu kudikiui, jei mama maitina, tegul paseka, ka valgo, nes ir pats nekalciausias produktas gali alergizuoti mazyli...As kaip alergike su stazu pati vengiu tavigilo, o cia 3 sav. kudikiui...
Atsakyti
Na nezinau, mes pasiskambinome bendrosios praktikos gydytojai, o ji atejusi pasake, kad alergija, jau nuo pirmadienio veidukas ir smakriukas smarkiai paberti, o mes antra diena geriame po 1/4 tabletes 2 k. dienoje ir nelabai padeda kiek pastebiu:(
O tos tabletes labai kenksmingos ir geriau ju neduoti?Kaip geriau elgtis tokioje situacijoje, nes esu visiskai pasimetusi dabar sad.gif
Atsakyti
matai duociua savo gydytojos is centro poliklinikos tel., bet jos siuo metu nera...tikrai, gal pabandykite dar su kuo nors pasitarti, gal tai tiesiog butent tas vaikuciu valymas, kai juos isberia, gal pabandyk savo raziona pakareguoti, jei maitini, labiau laikyk vaikuti nuoga, kad oda kvepuotu....palaukiam, gal kam is mamu taip jau stipriai buvo, gal ka patartu...
Papildyta @ [mergetime]1092414786[/mergetime]
nes matai tavigilas yra antibiotikas vis del to, ar jam padeda tas tavigilas, ir kodel ji pradejot duoti, kiek laikesi ta alergija, ar ji stipreja, ar kaip, ar verkia labai vaikutis?
Atsakyti
Aciu uz patarimus, pabandysiu palaukti, gal tikrai dar kas parasys kam panasi situacija buvo g.gif
O gal galetum parasyti tos gydytojos is centro poliklinikos pavarde, ten turiu pazistamu pasiklausciau unsure.gif
Mes tai is Pilaites turime gydytoja, pasirode labai simpatiska, bet ir man kilo siokiu tokiu itarimu del vaistu tokiame amziuje, na nieko paziuresim kaip toliau tie spuogiukai tvarkysis..nes labai jau negraziai jie atrodo, tuo labiau, kad ant kunelio nera nei vieno
Atsakyti
Mums jau 3 men. o pas mus ant veiduko dar yra spuogu. Tokiu su baltom virsunelem, o kai kur ir paraude. Mums gydytojas sake, kad tai ne alergija. Tokie spuogai gali buti iki puses metu, kad tai valosi organizmas.
Siulyciau tau pries duodant Tavegyl tikrai dar su kokiu pediatru (pediatru, o ne seimos gydytoju) pasikonsultuoti.
Atsakyti
nes matai tavigilas yra antibiotikas vis del to, ar jam padeda tas tavigilas, ir kodel ji pradejot duoti, kiek laikesi ta alergija, ar ji stipreja, ar kaip, ar verkia labai vaikutis?

Tavegilas tikrai nera antibiotikas wink.gif , o pirmos kartos antihistamininis priesalerginis vaistas, bet pries duodant tikrai pasikonsultuociau su vaiku dermatologu ar alergologu
Atsakyti
As tai tikrai neduociau vaistu nuo alergijos. Mano dukryte irgi kuri laika bere, bet bere ir mane...gydytoja irgi aiskino, kad ziureciau maista, bet tikriausiai tada valesi ir mano ir dukrytes organizmas, tai ir bere...jau pora savaiciu, nors maisto ir nekeiciau, nebeberia nei manes, nei dukrytes.
Jei spuogiukai raudoni ir su baltom virsunelem, tai ziurek kad jie neplistu, pavalyk kuom nors, bet labai lengvai.
Atsakyti
QUOTE (marieana @ 2004 08 13, 18:32)

Tavegilis ne joks ne antibiotikas. Jis priesalerginis vaistas. Jei nuo jo nepraeina, tai gal tai tikrai ne alerginis berimukas.
Papildyta @ [mergetime]1092481858[/mergetime]
Mums gyd. liepe spirituku pavalyti.
Atsakyti
mums buvo (yra) alergija: kazkur nuo 1 men iki 2.5 men kaip uzejo taip ir nepraejo berimas (veidas, smakras). oda pasidare tokia grynai "dermatitine". vaistu jokiu nedavem, tik tepem, kas nuo sausumo padeda (pvz., exopial).
itariu, kad kalti buvo mano vitaminai materna (bet kai pradejo veidas taisytis, tai jau ir nebebandziau patikrinti).
dabar vel esam truputi paberti - itarui "spalvotus" ledus.

taigi, jei tai alergija, reikia knistis savo maisto racione (aisku, jei pati maitini), bet padaryti tai tikrai sudetinga...

tiesa, dar uzsiregistravom pas alergologa. bet ten eiles tokios turbo: uzsiregistravom budami 2 men., nueisim - 4 men.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo san: 14 rugpjūčio 2004 - 14:04
Mums toks berimas ,baltomis virsunelemis pradzioje taip pat pasirodydavo,tai gydytoja liepe uzdeginti(pavalyti)spiritu,geriau 70% kur bambutei naudojamas.Bet ne slapiai patepti o tarkime nugreztu krapstuku,siek tiek ,kad dregnas butu.Dalrjei nematomoje vietoje su brilijantine zaluma,bet as tai jos nenaudojau.O cia tavegilio g.gif nera gi jis gerai vaika daro apatiska,mieguistesni...Ir aplamai siulyciau kuo maziau naudoti tikru vaistu,jei yra butinybe rinkimes homeopatiniu...
Atsakyti
Siandien jau zymiai geriau ir ko gero po truputi praeina biggrin.gif ta vadinama alergija, perkraciusi savo maisto raciona supratau, kad greiciausiai gali buti nuo medaus taip kad ziurekit mamytes, atsargiai ir aciu uz patarimus thumbup.gif
Atsakyti