Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiški vaikučiai

sveikos mamytes,
mano mazyliui labai paraude ir pasiurpe zandukai, nezinau ar tai alergija, ar dermatitas, ar dar kas nors. patarkite, kuo galeciau patepti, kad greiciau sugytu. gal zinote kokiu geru liaudiskos medicinos budu, o gal gera tepaliuka?
Atsakyti
O GAL TAI NUSALIMAS?NE IRGI BUNA PARAUDE SIURKSTUS ZANDUKAI.ZIEMOS METAS IR TAI VISAI NATURALU.
Atsakyti
Gal geriau pasirodykit daktarui pries experimentuodami su tepalais? O siaip siukstuma turetu nuimt vaikiskas aliejukas.
Atsakyti
va va mums tas pats... as tepiau ir su bepanten ir su ramunelem svelniai pavalydavau.. dabar nusipirkau krema essex.. ziuresiu... nes pas gydytoja eisim tik 5 dieni...
Atsakyti
Man tai panašu į alergiją...
Atsakyti
QUOTE (Ramuneg @ 2004 11 30, 12:53)
Man tai panašu į alergiją...

Man irgi..
Atsakyti
Atidžiai stebėk kada parausta. Jeigu po lauko - reiškia kaltas žvarbus oras (patepk valanda prieš einant į lauką riebiu kremu, kurio sudėtyje nėra vandens; pvz. Essex, kur tik parafinas ir vazelinas sudėtyje). Jeigu parausta po valgio - alergija greičiausiai. Stebėk ką valgai, atsisakyk visų alergizuojančių (šokoladas, citrusiniai, riešutai, kakava...) ir atsisakyk pieniškų produktų.
Maniškiui irgi rausta. Bet po valgio. Taigi, daktarė sakė, kad alergija. Dabar bandau maistą. Valgiau svarainių sirupą, o pasirodo svarainis - citrusinis vaisius blink.gif Tai dabar jau jo nevalgysiu ir žiūrėsiu ar gerėja.
Bet kokiu atveju pasikonsultuok su gydytoja!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo musmere: 30 lapkričio 2004 - 13:59
QUOTE (Meka @ 2004 11 30, 12:50)
as tepiau ir su bepanten ir su ramunelem svelniai pavalydavau..

Jei neklystu ramuneles sausina odele, o jei ji ir taip sausa, siurksti gal nelabai gerai?
Atsakyti
Jei paraudimas su paserpetojimu, didele tikimybe, kad alergija. Pabandyk atsisakyti produktu is kvieciu, grikiu, morku, zuvies, gali buti kiausinis, pienas. Paziurek ar nesutampa su vilnone apranga. Cia bent pas mus taip buvo, o padedavo labiausiai aliejukas ir apribojimai. O i lauka einant vis tiek reikia patepti, labai dar tu maziu odyte jautri.
Atsakyti
maniskiam tai tikrai alergija as ta zinau .. as jo ssavo pienu jau nebemaitinu... mus isbere pries savaite nuo pieno misiniu... tik kad isemus ta maista berimas nepraeina o oda tapo dar siurkstesne.. nieko neduodu su laktoze .. nes pagalvojau kad gali but ir nuo jos .. o vaiko zandai vis tiek raudoni.. ziuresim ka gydytojas sakys
Atsakyti
va diena praejo kaip naudoju essex.. na alergija savaime suprantama nedingo bet zanduku siurkstumo nebera clap.gif zandukai svelnus svelnus
Atsakyti
Meka, jei buvai pas gydytoja, gal gali pasidalinti, ka jis pasake? Maniskio irgi paraude bei pasiurpe zandukai. Cia gydytojas is vis nekreipe i juos demesio, o seseles paaiskino, kad tai gali buti nuo oro permainu, del to kad odele tiesiog sausa arba kalasi dantys.
Atsakyti