Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiški vaikučiai

QUOTE(Jurlin @ 2007 02 21, 11:08)
Mano mazius buvo siaubingai alergiskas viskam kas su karves pienu  doh.gif , net sausainuko veliau negaledavo suvalgyti. Sojos pieno negere visai-nepatiko, ir antialerginiai nepadejo nei vienas-visus isbandziau. Kraujas visada rodydavo tai didziule alergija, tai mazesne, veidas kaip vejaraupiu nusetas buvo  doh.gif
Pradejau pirkti maximoj ozkos piena buteliukuose po 0.5 litro ir viskas susitvarke, kraujas alergenu neberode, veliau radau moteriske kuri ozka laike-tai is jos emem. dienai reikedavo iki 2 litru. Po pirmojo gimtadienio alergijos nebeturejom-issaugom.  thumbup.gif
Jei dar kas domina klausk, nes visus kryziaus kelius jau esu praejusi  biggrin.gif

Labas Jurlin 4u.gif

O iki metuku kaip savo maziuka maitinai,kokias virei koseles ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Anna-Mariab @ 2007 02 25, 02:00)
Labas Jurlin 4u.gif

O iki metuku kaip savo maziuka maitinai,kokias virei koseles ir t.t.

Viska dariau kaip ir daryciau eiliniam vaikui, stengiausi net ir kiausinio nenaudoti. Nors kitur jo neidavo isvengti. nors cia ir ne karves produktas, bet turintis alergenu unsure.gif Koseles dariau su ozkos pienu viska, jei ne pati virdavau, tai pirkau vaikiskas kurios neturi pieno sudety ir vel ozkos pienu skiesdavau doh.gif
Budavo, kad surauginu per para ji ir pakaitinu iki uzvirimo, kad varskyte gautusi. Ja vel naudojau ivairiai ir visur kaip fantazija leido. Dabar jau ir jogurtu ziuriu atsirado. Ant ju ozkytes nupaisytos biggrin.gif
Piena namini skiesdavau truputi, kad nebutu be galo riebus. Nuo metuku, kai pabandziau ivesti jau ir karves-viskas jau buvo susitvarke ir kraujas buvo "ramus"
Kartais gali issaugti ir tik 2 metu sulaukes.
Daug terliones su tuo ozkos pienu, nes visi kiti valge ir gere su karves doh.gif ir kiekvienam tekdavo gaminti atskirai biggrin.gif
Pries tai su daug mediku konsultavausi, nes skirtingos nuomones del to, bet dauguma ju sake, kad geriau vaiko nekankinti ir naudoti tai kas tiks. Radau daug mamyciu tokioje situacijoje kaip ir mes buvom, tai labai dziaugesi, o as irgi buvau nustebinta, kaip pasikeite mazylis pakeitus antialerginius misinelius i ozkos pienuka smile.gif
Dar maximoj buna ir grikiu misineliu buteliukuose is ozkos pieno thumbup.gif
Mums netiko UAT pienas ozkos, berods lenkiskas, kur popieriniuose pokose schmoll.gif jei imanoma pirkit namini ir pasterizuokit mirksiukas.gif
Vienintelis minusas-labai brangu doh.gif , bet antialerginiai misiniai manau panasiai kainuoja 4u.gif
Jei ka dar, klausk drinks_cheers.gif
Atsakyti
musu pupuliukugi buvo irgi alergija karves pienuj,ber kol ja nustate praejo 2 men. 2 menesius visas veidukas buvo isbertas poto atsirado sasai.labai mes prisikankinom neks nepadedavo gydancio misinio jis negere. pradejau dometis ka galima valgyt kad mazo nebertu. apie 2 men valgiau mesa duona ir darzoves.alergija isniko.poto pobiski po kasneli pradejau valgyti surelius po gurksneli pienuka ir kas savaite vis daugiau ir daugiau smile.gif ir mano nuostaba jokios alergijo dabar mums jau 10 men. labai megsta varske geria pienuka, kartais sokolado,tinka visi misinuka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo j/net: 25 vasario 2007 - 12:10
Mano mergaitė buvo alergiška pienui, tai pirkdavau mišinukus, kurių sudėtyje nėra pieno ir darydavau su vandeniu, o košes virdavau ant vandens ir jokio sviesto nedėjau. Ir taip iki 1,5metų, ji negavo jokio pieniško produkto. Tik nuo kokių 1,5 metų pradėjau duoti jogurtus, kas trečia dieną. O dabar jai jau 2,3 mėn. ir ji pieniškų produktų visiškai nevalgo, tik į sriubą grietinės įdedu ir viskas. Dabar net jogurtų nenori.
Gydytoja sakė jei gauna pakankamai mėsos, dar Ca tai pienas nėra labai jau būtinas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sssaule: 25 vasario 2007 - 17:30
Aciu visoms uz atssakymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Reiks Anglijoje paieskoti ozkos pieno...Nors nemanau ,kad rasiu g.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,

musu mazyle irgi alergiska, jetau kaip blogai tiek jai tiek mum verysad.gif
taip gaila kai niezti odele, kaktyte nusikaso, rankytes niesti, kojytes... taip dziaugiames kai pagereja, bet kai uzeina, tai nezinom net ko griebtis unsure.gif

dukrytei 1.5 m. kazkaip tikejomes, kad iki metuku praeis, bet oj dar ne verysad.gif
buvom ir alergologijos centre, sake labai zuviai alergiska, tai isvis net neduodu. paskui dar pas kelis alergologus, tai israso tepala gaminama ir buna zymiai geriau...

as dar kad ramiau mazylei butu duodu aerius sirupuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anna-Mariab @ 2007 02 25, 18:42)
Aciu visoms uz atssakymus 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Reiks Anglijoje paieskoti ozkos pieno...Nors nemanau ,kad rasiu  g.gif

Tikrai rasi, bent jau UAT drinks_cheers.gif
Atsakyti
mano mazylei daktare irgi nustate alergija pieno produktams....pakeiciau misini i hipp Ha,bet nieko - beria ir tiek.....pati bvalgiau tik mesa ir juoda duona, bet vis tiek nubere...tai dabar jau nezinau,galvoju,kad gal duot normalu misinuka.....niekaip nesuprantu,kaip alergologe gali is karto pasakyt, kad alergiska pieno produktams be jokio tyrimo,nes imuno globulino e tyrimas daromas tik nuo 3 metu.....gal vaika beria nuo vandens ar nuo kokiu milteliu....ir dar , sake,kad pirmoji kose tures buti neste sinlac (su soja...)
Atsakyti
QUOTE(lukne1 @ 2007 02 26, 20:55)
mano mazylei daktare irgi nustate alergija pieno produktams....pakeiciau misini i hipp Ha,bet nieko - beria ir tiek.....pati bvalgiau tik mesa ir juoda duona, bet vis tiek nubere...tai dabar jau nezinau,galvoju,kad gal duot normalu misinuka.....niekaip nesuprantu,kaip alergologe gali is karto pasakyt, kad alergiska pieno produktams be jokio tyrimo,nes imuno globulino e tyrimas daromas tik nuo 3 metu.....gal vaika beria nuo vandens ar nuo kokiu milteliu....ir dar , sake,kad pirmoji kose tures buti neste sinlac (su soja...)

Mums irgi jokiu tyrimu nieks nedare...Kadangi lelius viduriavo kraujukais,tai ir pasake ,kad yra alergiskas karves pienui... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lukne1 @ 2007 02 26, 20:55)

Daug kam gali būti alergiška, bet pienas didelis alergenas todėl pirmiausia turūt sako, kad alergiška pienui, nes tokiam mažam vaikui dar nelabai viską duodi valgyti.
Mano vieną mergaitę buvo išbėrę, nuėjom pas alergologę prisakė ko nevalgyti, kam gali būti alergiška, sąžiningai laikiausi, bet nelabai padėjo, vasarą bėrimas praėjo, pradėjo viską valgyti. Prasidedant žiemai vėl atsinaujino, tik tada man daėjo kad ji alergiška šalčiui. O alergologė apie tai net neužsiminė.
Ištikrųjų labai sunku nustatyti ir su tais tyrimais tą alergiją, pavyzdžiui: gali ištirti kad morkom nealergiška, bet suvalgys morką ir ją išbers, ne nuo morkos o nuo chemikalų kuriais nupurkšta morka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sssaule: 27 vasario 2007 - 17:41
smile.gif labutis,

na taip as nuo pat gimino turejau tokia problemka,alergija pienui.Bet niekur neveziau ir netyriau,nes buvo nedidele.Paprasciausiai gal stengemes apsiriboti tokiais produktais.Pirmajai dukrytei visai netiko karves pienuka,tai skyre soju misinuka,tai ir vartojom,o antrai mergaitei irgi buvo siek tiek,tai nebenorejau tu misinuku vartoti,man kazkaip per daug sintetika pasirode.Tai tada darydavau taip,paprasciausiai reikejo ta pienuka praskiesti virintu vandeniuku,nes karves pienelis budavo riebokas ,uztai ir bere.Po skiedimo,pranyko visi berimo pozymiai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurlin @ 2007 02 26, 12:11)
Tikrai rasi, bent jau UAT  drinks_cheers.gif

Radau! thumbup.gif anglisko 4u.gif
Atsakyti