QUOTE(ingriga @ 2015 08 25, 19:01)
Sveikatos mamai
Dėl tyrimų tai pirmiausiai turi išsitirti mama, siuntimą paimti iš gyd. tik ten eilės

jei nustatys paveldimą tai tada reikės tirtis ir jums.
Tai sitiek as suprantu,kad pirma turi tirtis mama ir jei paveldimuma rastu,tada tik as. As ir noriu suzinot,kur mama galiu registruot,nes zinau kad eiles ilgos.
QUOTE(Undzinka @ 2015 08 25, 20:36)
Atsiprasau uz neetiska pasisakyma....Nenorejau nieko iskaudint
Taip. Jei vezys nustatomas iki 50 metu daromas nemokamas genetinis tyrimas. Man dare. O kas man israse siuntima...as dabar nepamenu...O uzsirasyt pas genetika reikia labai is anksto, nes as laukiau eileje gal 3 menesiu, tada atsakymo laukiau dar menesi. Nes mano mamai operuotas auglis, man pasalinta visa krutis. Yra dar sesuo. Bet aciu dievui, netuiu as to geno, kuris lemia vezio atsiradima. Sveikatytes mamai. Sanatorija labai padeda. Atsigaus, sustipres.
Viskas gerai,as irgi nepiktai,tiesiog tu serganciu tikrai yra, tik turbut daugumai ne SM galvoj..
vat as zinau ,kad priklauso mamai,kad ilgai trunka,kol prieis,istirs,todel ir domiuos-kur skambint,kad butu galima uztegistruot. Siuntima tikrai gaus. Esu ne tik as,auginu dukra,noriu zinot ar yra tikimybe paveldet.
aciu uz linkejimus mamai

dziaugiuosi,kad iskart po operacijos gavo sanatorija,pailses,sustipres,atsigaus
Dar klausimas- ar pasalinus visa kruti su limfmazgiais yra mazesne tikimybe vel susirgti veziu,ar tai itakos neturi?