Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties vėžys

QUOTE(mr nobody @ 2015 09 15, 21:34)
Aciu uz atsakyma,bet tuomet man nebent tik sanatorija priklausytu,nes man tiesiog dare paodine mastektomija,nesalino nei vieno limfmazgio,todel kogero niekas jokio neigalumo,kad ir metams laiko neskirtu..Radiologe  man baigus svytinima pasake dar 10 d pratesiu nedarbinguma,o paskui jei noresi dar test turi atvykt israsa is musu gauti ir tada pas seimos ja tesi,tai nlbj suprantu,keik cia laiko ta nedarbinguma dar galima bus testi..

Nedarbingumas gali būti tesiamas 120 dienu. Po to, jei dar rikalingas gydymas toliau, siunciama i komisija, kuri nusprendia ar reikalingas tesimas. As buvau toje komisijoje, ten praktiskai tik formalumas. Po agesyvaus gydymo nedarbinguma tesia seimos gydytoja. Pasiimkit visus israsus ir pas seimos gydytoja.
Kaip idomiai, man visa gydyma nedarbinguma tese seimos gydytoja. Vazinejau pas ja, kaip pas geriausia drauge , kas 10 dienu visa pusmeti beveik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2015 09 16, 01:44)
Nedarbingumas gali būti tesiamas 120 dienu. Po to, jei dar rikalingas gydymas toliau, siunciama i komisija, kuri nusprendia ar reikalingas tesimas. As buvau toje komisijoje, ten praktiskai tik formalumas. Po agesyvaus gydymo nedarbinguma tesia seimos gydytoja. Pasiimkit visus israsus ir pas seimos gydytoja.
Kaip idomiai, man visa gydyma nedarbinguma tese seimos gydytoja. Vazinejau pas ja, kaip pas geriausia drauge , kas 10 dienu visa pusmeti beveik smile.gif

o kuria cia grupe jus gaunate 3,kad 40% nedarbingumas?Manes seimos gydytoja paklause ar forminsime invaliduma,as atsakiau nezinau ir dbr apsvarsciau,kad jei galima gauti,tai kdl nepasinauduojus tuom,sake kad 3 grupe duot galetu,aisku lengvatu jokiu nebutu,dar kazka minejo 50% tai nlbj supratau,gal nedarbingumas..Bet po mano nezinau ar forminti,ji kazkaip ranka numojo,sako aj tipo pratempsiu tuos pora men ir be jo..Bet kita syk,kai eisiu test vel nedarbinhumo,pasakysiu,kad noreciau jo.
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2015 09 22, 19:49)
o kuria cia grupe jus gaunate 3,kad 40% nedarbingumas?Manes seimos gydytoja paklause ar forminsime invaliduma,as atsakiau nezinau ir dbr apsvarsciau,kad jei galima gauti,tai kdl nepasinauduojus tuom,sake kad 3 grupe duot galetu,aisku lengvatu jokiu nebutu,dar kazka minejo 50% tai nlbj supratau,gal nedarbingumas..Bet po mano nezinau ar forminti,ji kazkaip ranka numojo,sako aj tipo pratempsiu tuos pora men ir be jo..Bet kita syk,kai eisiu test vel nedarbinhumo,pasakysiu,kad noreciau jo.

Merginos, nebera dabar invalidumo ir invalidumo grupiu. Dabar yra darbingumo lygiai. Pas mane yra darbingumo lygis 45%.Netektas darbingumas 65%. Esu is dalies darbinga. Paskyre dviems metams. Pagrindine liga yra irasytas kruties vezys, toliau irasyta kelio artroze. Gaunu netekto darbingumo pensija kiekviena menesi.
Zinoma, jei nenorit galit neforminti ir po gydymo eiti i darba ir dirbti pilnu tempu. Taciau, kodel nepasinaudot valstybes Tau teikiama lengvata? Kodel nenusistatyt darbingumo lygio? Kodel darbe negaut siokiu tokiu lengvatu? Kodel negauti papildomu pinigeliu, kuriuos galima isleisti vaistams ir papildams? Ir kodel porai menesiu? As gavau 2 metams. Pazystama gavo 2 metams. Labai svarbu, kad seimos gydytoja viska teisingai surasytu. Manau, Jus nieko neprarasit, jei eisit nustatyt darbingumo lygio. Gal tik islosit kazkiek finansiskai.
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2015 09 22, 20:49)

Gydytoja galėtų paaiškinti plačiau, o ne klausti.
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2015 09 23, 06:30)
Gydytoja galėtų paaiškinti plačiau, o ne klausti.

Zinoma galetu:) Ir sanatorija galetu visom siulyt, bet deja realybe kitokia.
Atsakyti
Sveikos, dėl nedarbingumo komisijos norėjau paklausti. Gal kas neseniai buvo, nes skaičiau, kad nuo liepos mėn. pasikeitė vertinimo kriterijai. Ir kitas klausimas, mačiau, kad galima užsiregistruoti internetu kokią dieną nori į tą komisiją patekti, o kaip su dokumentais, juos jau anksčiau turi pristatyti ar tą pačią dieną viską atsinešti
Atsakyti
Sveikos merginos, esu naujoke sioje temoje. Man 2 stadija kruties vezio,isoperuota, buvo 8 chemoterapijos, db sia savaite laukiu jau spinduliai prasides.. norejau pasiteirauti, ar kas buvote pas Ruolia, ar koki kita gyd galetumete pasiulyti. Norisi susitvarkyti mityba, pasitarti, atstatyti organizma po chemoterapiju ar viska derinate tik su chemoterapeute?? 4u.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir aš prie Jūsų 4u.gif 2013 man pašalinta 50% krūtinės, taip pat ir limfmazgiai.I-stadija. Praėjau švitinimo kursą. Jaučiuosi gerai. Tik va bėda man su tuo tamoksifenu: išvešėja gimdos gleivinė, polipą jau šalino. Praėjo 3 mėnesiai po jo šalinimo ir vėl įtaria polipą. Karščio bangų nebūna, bet nuovargis, sanarius maudžia. Kiaušidės mano dirba ir nepasiduoda tamoksifenui. O paskutinius du mėnesius aš jo negeriau, tai sanariai praejo skaudėti, ir nuovargis dingo.
Ginekologė po menesio pakartotinai darys echoskopija ir jei pasitvirtins, rekomenduoja šalinti gimdą, kiaušides palieka.
Gerti man tą brudą ar ne? verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Virginija4747 @ 2015 10 20, 16:55)
Gerti man tą brudą ar ne?  verysad.gif

console.gif o kas tau ka gali patarti g.gif negersi, atsinaujins (neduog Dieve) ka kaltinsi mirksiukas.gif Stiprybes Tau 4u.gif
Atsakyti
As tamoksifena tik pusmeti geriu, bet po paskutines chemo jau metai, o kiausides mano turbut kaip uzmigo biggrin.gif , taip ir tebemiega, nebesergu ir karstis pila verysad.gif Ginekologo klausiau, jeigu jau taip, tai gal ir saugotis nebereikia ax.gif , pagalvojau nors vienas teigiamas dalykas butu biggrin.gif , bet ,deja, pasake, kad nezinia kada gali 'pabusti'. Tai va galvoju ar cia gerai, kad taip, ar blogai g.gif Ir plaukai ant galvos ziauriai neauga...
Atsakyti
Labas. Geriu Tamoxifena, bet gydytoja nori bent 2 metams isviso sustabdyti kiausidziu veikla. Gal yra kam panasi situacija? Labai bijau to priverstinio klimakso...
Atsakyti
QUOTE(christy @ 2015 10 21, 11:16)
Labas. Geriu Tamoxifena, bet gydytoja nori bent 2 metams isviso sustabdyti kiausidziu veikla. Gal yra kam panasi situacija? Labai bijau to priverstinio klimakso...

Kalbi apie Zofrano leidima i pilva g.gif
Bijojau ir as jo labai, labai, bet atsinaujinimo labiau bijau doh.gif
Atsakyti