Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties vėžys

QUOTE(ingriga @ 2016 09 13, 20:55)
Ar visoms skiria skanavimą  g.gif man nebuvo, gal nuo stadijos priklauso  g.gif
Editana, Turėjau tokia atmintinę išsisaugojus, tik neatsimenu kas įkėlė  blush2.gif
"Tai gi, sergant krūties vėžiu pirmus du metus kas pusmetį reikia:
kraujo tyrimo,
pilvo echoskopijos, (siūlyčiau, kas tris mėn. pirmus metus)
plaučių rentgeno,
ginekologo echoskopijos (ypač vartojant tamoksifeną), patarė prieš vartojant pasitikrinti!
krūtų echoskopijos. (siūlyčiau kas 3 mėn., pirmus metus)
Kartą per metus - mamogama; skeleto scintigrafija.
+ KAM IMFORAMTYVU, VĖŽIO ŽYMENYS, kas 3-6 mėn."

Tai scintigrafija ir yra tas kaulu skenavimas su radioktyvia medziaga:)
Man skyre po metu, kai baigiau agresyvu gydyma r pradejau gerti tamoksifena
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2016 09 13, 22:01)
Tai scintigrafija ir yra tas kaulu skenavimas su radioktyvia medziaga:)
Man skyre po metu, kai baigiau agresyvu gydyma r pradejau gerti tamoksifena

Suprantu, kad taspats, bet kai užklausiau savo onkologės, tai sakė, kad nereikia ir taip pakankamai spindulių davus ir neskyrė g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2016 09 13, 21:10)
Suprantu, kad taspats, bet kai užklausiau savo onkologės, tai sakė, kad nereikia ir taip pakankamai spindulių davus ir neskyrė  g.gif

Ten gi spinduliu negauni:)Nedidele doze radiacijos tik. Kuri is organizmo iseina per 2-3 dienas. Kamera, kuri slenka virs kuno sugeria butent radiacija.
Siaip labai informatyvys tyrimas. Man dare viena karta (pries metus) viskas buvo gerai. O kai padare dabar...atrado metastazes, nors nieko nejauciau. Tikiuosi, kad laiku atrado.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undzinka: 13 rugsėjo 2016 - 21:19
Labas

ačiū visoms atsakiusioms- žinosiu ko prašyt- jei "pamirš" ką nors 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2016 09 13, 09:50)
COCONUT stiprybes jums su mama  4u.gif

o as niekaip nesulaukiu dar atsakymo  unsure.gif  toks jausmas kad is po pasimatymo su patinkanciu vaikinu jo skambucio laukiu o tas zaraza vis neskambina  lotuliukas.gif

VITIME laikom kumscius  4u.gif

sveikos, aciu uz palaikyma.vakar operavo 6 valandas.siandien jau striksiu biggrin.gif viskas kol kas ok.jauciusi gerai.laidais kaip kosmonauas apkarstyta. Vien zo viskas super kol kas.
Atsakyti
QUOTE(ViTiMe @ 2016 09 14, 11:20)
sveikos, aciu uz palaikyma.vakar operavo 6 valandas.siandien jau striksiu biggrin.gif viskas kol kas ok.jauciusi gerai.laidais kaip kosmonauas apkarstyta. Vien zo viskas super kol kas.

Smagu uz tave kad tokiom optimistinem nuotaikom thumbup.gif

Sulaukiau biopsijos atsakymu... deja tikrai nepradziugino
Atsakyti
merginos po glebi 4u.gif 4u.gif 4u.gif laikykites
Atsakyti
Rytoj pas chemoterapiaute eisiu. Tai gal galit ir man parasyt kokia ta padeka turetu but blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2016 09 14, 13:03)
Rytoj pas chemoterapiaute eisiu. Tai gal galit ir man parasyt kokia ta padeka turetu but  blush2.gif

Is asmenines patirties galiu pasakyt,kad pakaks geliu ir sypsenos.Pinigus islesk vaistams,perukui,organizmo stiprinimui ir saves lepinimui.Pas gydytoja buk drasi,visko klausk ir atsakymus gausi nemokamai.klausimus patariu pries tai uzsirasyti.
Papildyta:
QUOTE(ingriga @ 2016 09 14, 12:54)
merginos po glebi  4u.gif  4u.gif  4u.gif laikykites

aciu labai
Papildyta:
QUOTE(vaidosius @ 2016 09 14, 11:59)
Smagu uz tave kad tokiom optimistinem nuotaikom  thumbup.gif
Sulaukiau biopsijos atsakymu... deja tikrai nepradziugino

neliudek, suprantu tave kaip niekas kitas, jei norisi paverk,bet zinok kad tai tik naujas gyvenimo etapelis.man tp buvo labai sunku,bet iskenciau biopsijas,2 operacijas,8cemijas,esu be papu ir vistiek sypsausi,nes zinau,kad viska iveiksiu.Viskas bus gerai,pasveiksim.tik nepasiduok depresijoms ir saves negrauz,koncebtruokis ligos išvyjimui.Aš su Tavim.
Atsakyti
merginos sakykit tai kas geriau ar kai tie ER, PR ir HER2 teigiami ar kai neigiami? g.gif

kur peruku kokybisku nusipirkt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2016 09 14, 16:50)
merginos sakykit tai kas geriau ar kai tie ER, PR ir HER2 teigiami ar kai neigiami?  g.gif

kur peruku kokybisku nusipirkt?  blush2.gif

O kokį gavai atsakymą? Visi atvejai blogi, nes tai vėžys... Bet visi atvejai gydomi ir pagydomi. Viskas priklauso dar ir nuo tavo nusiteikimo ir organizmo 4u.gif

Perukai Kaune Statybininkų gatvėje http://www.perukai.lt/. Pasiruošk mokėti už padorų peruką apie 150-200 Eurų.
Atsakyti
Na ka merginos:) Galiu pasakyt, kad tas paodinis portas yra geris:) Abi rankos laisvos, nebade, kol suras vena. Priejo, paeme specialia adatele, kuria reik paciai nusipirkt ir tik viens ir viskas:) Ir as sau 5 valandas sedejau su kompiuteriu ant keliu ir ziurejau nauja sezona x failu smile.gif

Beje, buvau uzlekus pas ViTiMe trumpam. Merdzyna gerai atrodo, nuotai gera. Dar mamuka jos uztikau palatoj. Sveikatytes Tau brangioji!!! Tegul viskas buna gerai!!! O papus mes pasidarysim paskui:)

Tai tiek. Dabar eisiu issikepsiu sunaus sugauta karsi ir kol dar galiu pavalgysiu, o paskui lipsiu ant sienu....Nors dabar jau pasiruosiau ir ketanovas ir Tramadlis padetas. Tikiuosi palengvins kazkiek

Ir ten kazkuri klause apie pinigeliu davima Pirmai chemikei daviau (tik nu neamenu kiek....) o dabar nefaviau. Nematau jokio skirtumo!!! Gydo vienodai. Tad jei nrit nuramintu savo sazine, ir jausites ramiau - duokit. Cia tik mano nuomone ;)

Visms sveikatos!!!
Atsakyti