Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties vėžys

Stiprybės ir sveikatos visoms 4u.gif
Mes šiandien grįžom iš Kauno, ryt vėl važiuojam. Prirašė papildomų tyrimų, paėmė kraujo, sakė tyrimus galima atlikti ir jau pradėjus chemiją, tikimės, kad rytoj jau sudėlios gydymo planą ir bent preliminariai žinosim kas, kur, kada. Po kiek laiko po konsultacijos su chemoterapeutu jums buvo pradėta lašinti pirmoji chemija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 14 rugsėjo 2016 - 19:04
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 09 14, 19:03)
Stiprybės ir sveikatos visoms 4u.gif
Mes šiandien grįžom iš Kauno, ryt vėl važiuojam. Prirašė papildomų tyrimų, paėmė kraujo, sakė tyrimus galima atlikti ir jau pradėjus chemiją, tikimės, kad rytoj jau sudėlios gydymo planą ir bent preliminariai žinosim kas, kur, kada. Po kiek laiko po konsultacijos su chemoterapeutu jums buvo pradėta lašinti pirmoji chemija?

Man paskyre lasinti po savaites. Viskas priklauso, kaip apkrautas dienos stacionaras, kuriame atliekama chemija.
Atsakyti
QUOTE(Natūrali @ 2016 09 14, 17:38)
O kokį gavai atsakymą? Visi atvejai blogi, nes tai vėžys... Bet visi atvejai gydomi ir pagydomi. Viskas priklauso dar ir nuo tavo nusiteikimo ir organizmo 4u.gif

Perukai Kaune Statybininkų gatvėje http://www.perukai.lt/. Pasiruošk mokėti už padorų peruką apie 150-200 Eurų.

pas mane visi trys teigiami.
pagooglinau dar biski tai lygtais biski geriau jei ER ir PR teigiami g.gif toki sakini radau kad dazniausiai geriau gydymui pasiduoda g.gif bentjau hormoniniam
o HER2 geriau jau neigiamas butu... nes teigiamas labai linkes atsinaujint unsure.gif

QUOTE(Undzinka @ 2016 09 14, 18:52)
Na ka merginos:) Galiu pasakyt, kad tas paodinis portas yra geris:) Abi rankos laisvos, nebade, kol suras vena. Priejo, paeme specialia adatele, kuria reik paciai nusipirkt ir tik viens ir viskas:) Ir as sau 5 valandas sedejau su kompiuteriu ant keliu ir ziurejau nauja sezona x failu smile.gif

Beje, buvau uzlekus pas ViTiMe trumpam. Merdzyna gerai atrodo, nuotai gera. Dar mamuka jos uztikau palatoj.  Sveikatytes Tau brangioji!!! Tegul viskas buna gerai!!! O papus mes pasidarysim paskui:)

Tai tiek. Dabar eisiu issikepsiu sunaus sugauta karsi ir kol dar galiu pavalgysiu, o paskui lipsiu ant sienu....Nors dabar jau pasiruosiau ir ketanovas ir Tramadlis padetas. Tikiuosi palengvins kazkiek

Ir ten kazkuri klause apie pinigeliu davima Pirmai chemikei daviau (tik nu neamenu kiek....) o dabar nefaviau. Nematau jokio skirtumo!!! Gydo vienodai. Tad jei nrit nuramintu savo sazine, ir jausites ramiau - duokit. Cia tik mano nuomone ;)

Visms sveikatos!!!

kazkas dar xfailas šiurpinasi blink.gif man tai uzteko baisybiu tiesiog i ligonine siandien nueit fear.gif
o kiek laiko ta chemija kapsi? kada po sukapsejimo (ar jau kapsint) pradeda bloga darytis?
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2016 09 14, 21:42)

kazkas dar xfailas šiurpinasi  blink.gif man tai uzteko  baisybiu tiesiog i ligonine siandien nueit  fear.gif
o kiek laiko ta chemija kapsi? kada po sukapsejimo (ar jau kapsint) pradeda bloga darytis?

As parsisiunciau naujus Xfailus:) Megsyu as fantastika, na ka padarysi:)

Del lasinio ilgumo prikluso ka skirs, kokius vaistus. Dazniausiai prie kruties vezio skiria raudna chemija (skyscio spalva raudona, uztat I vadinu bobeline). Tai su lasa per 2.5-3 valandos. Man skirtas dabar taksolio grupes vaistai ir dar dar vieni , nepamenu pavadinimo. Tai bendroje sumoje lasa 5 valandas .4x 250ml buteliukai su vaistais nuo skausmo, pykinimo ir t.t. sulasa per valanda, tada taksolis 1 butelis 3 valamdas ir tas kitas vaistas 1 butelis 1 valanda.

Man po raudonus nu nebuo labai blga Gal biskeli sleikst gal biskeli papykino, bet gyvent galima Duoda atmintine-surasyta ka daryt jei atsiranda sautiniai pveikiai. Tai ta ir darai. 2-3-4 dienapaprastai islenda tie salutiniai poveikiai.
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 09 14, 20:03)
Po kiek laiko po konsultacijos su chemoterapeutu jums buvo pradėta lašinti pirmoji chemija?

Labai greitai - manau kitą savaitę jau lašins...

QUOTE(vaidosius @ 2016 09 14, 22:42)
pas mane visi trys teigiami.
pagooglinau dar biski tai lygtais biski geriau jei ER ir PR teigiami  g.gif  toki sakini radau kad dazniausiai geriau gydymui pasiduoda  g.gif  bentjau hormoniniam
o HER2 geriau jau neigiamas butu... nes teigiamas labai linkes atsinaujint  unsure.gif
kazkas dar xfailas šiurpinasi  blink.gif man tai uzteko  baisybiu tiesiog i ligonine siandien nueit  fear.gif

Pas mane irgi visi 3 teigiami. Gavau viso 8 chemijas: 4 raudonas, 4 taksanų grupės + 17 dozių biologinės, kurią pradėjo lašinti kartu su taksanais ir lašins iki kitos vasaros. Dabar tau viską paaiškins chemoterapeute. Vat imk jos ir klausk ar blogai tie teigiami visi 3 ar gerai tokioj situacijoj. Man bloga po raudonų chemijų visai nebuvo. Šleikštu šiek tiek 3-4 dieną, bet viskas normaliai. Po taksanų, tai suko sanarius, tirpo rankos, bet viskas pakeliama. Sunkiausia buvo po 8, bet tas sunkumas buvo 2 dienas.

Kitą savaitę turėčiau žinoti operacijos datą..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natūrali: 15 rugsėjo 2016 - 07:51
QUOTE(Natūrali @ 2016 09 15, 07:51)
Labai greitai - manau kitą savaitę jau lašins...

Laukiam gydymo pradžios. Vakar mamą pasvėrė, pamatavo ūgį, paėmė kraujo.
Sėdžiu kaip ant adatų - iš darbo šiandien išeiti jau negalėjau, tai laukiu, kol mama paskambins ir pasakys, ką šiandien gydytoja sakė.
Natūrali, tau pirmiausia buvo chemija tik po to op? Mums irgi taip bus.
Kur gydaisi?
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 09 15, 08:56)
Natūrali, tau pirmiausia buvo chemija tik po to op? Mums irgi taip bus.
Kur gydaisi?

Kaune klinikose. Taip. Pirma chemija, dabar operacijos laukiu ir tada dar radiacija turbūt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Natūrali @ 2016 09 15, 08:01)
Kaune klinikose. Taip. Pirma chemija, dabar operacijos laukiu ir tada dar radiacija turbūt 4u.gif

Mes irgi Kauno klinikose. O pas kokį chemoterapeutą lankaisi?
Taip pat dar norėjau paklausti, per kiek laiko perėjai chemoterapiją?
Stiprybės tau! Tiek praėjai visko jau!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 15 rugsėjo 2016 - 08:09
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 09 15, 09:06)
Mes irgi Kauno klinikose. O pas kokį chemoterapeutą lankaisi?
Taip pat dar norėjau paklausti, per kiek laiko perėjai chemoterapiją?
Stiprybės tau! Tiek praėjai visko jau!

Pas Gudaitienę. Pirmą chemiją sulašino kovo 29, paskutinę rugpjūčio 31. Vieną kart nukėlę savaitei, nes kepenų rodikliai labai buvo užkilę. Gal mamai tiek daug chemijos neskirs ir susisuksit grečiau smile.gif
Atsakyti
Mes vakar buvom pas Juodžbalienę.
Labai labai laukiu, ką šiandien ji pasakys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 15 rugsėjo 2016 - 08:31
Rašiau rašiau ir supratau, kad prisipainiojau kažką unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 15 rugsėjo 2016 - 10:02
QUOTE(Undzinka @ 2016 09 14, 22:14)
As parsisiunciau naujus Xfailus:) Megsyu as fantastika, na ka padarysi:)

Del lasinio ilgumo prikluso ka skirs, kokius vaistus. Dazniausiai prie kruties vezio skiria raudna chemija (skyscio spalva raudona, uztat I vadinu bobeline). Tai su lasa per 2.5-3 valandos. Man skirtas dabar taksolio grupes vaistai ir dar dar vieni , nepamenu pavadinimo. Tai bendroje sumoje lasa 5 valandas .4x 250ml buteliukai su vaistais nuo skausmo, pykinimo ir t.t. sulasa per valanda, tada taksolis 1 butelis 3 valamdas ir tas kitas vaistas 1 butelis 1 valanda.

Man po raudonus nu nebuo labai blga Gal biskeli sleikst gal biskeli papykino, bet gyvent galima Duoda atmintine-surasyta ka daryt jei atsiranda sautiniai pveikiai. Tai ta ir darai. 2-3-4 dienapaprastai islenda tie salutiniai poveikiai.

oho kaip ilgai blink.gif

QUOTE(Natūrali @ 2016 09 15, 07:51)
Dabar tau viską paaiškins chemoterapeute. Vat imk jos ir klausk ar blogai tie teigiami visi 3 ar gerai tokioj situacijoj.

Kitą savaitę turėčiau žinoti operacijos datą..

vat reikejo paklaust doh.gif tiek klausimu, tiek neaiskumu turiu o kai siandien chemoterapiaute paklause ar noriu konors paklaust tai nieko nesugebejau prisimint kas man idomu doh.gif tai gydytoja ir pati liepe uzsirasinet klausimus kad nepamirst sekanti karta paklaust smile.gif

pranesk kai zinosi jau operacijos data 4u.gif
Papildyta:
dabar galvoju kaip keista kad man genetiniu tyrimu neskyre ji g.gif vat durna mano galva doh.gif galejau juk ir paklaust ar nereikia ju blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidosius: 15 rugsėjo 2016 - 11:09