QUOTE(Natūrali @ 2016 09 14, 17:38)
O kokį gavai atsakymą? Visi atvejai blogi, nes tai vėžys... Bet visi atvejai gydomi ir pagydomi. Viskas priklauso dar ir nuo tavo nusiteikimo ir organizmo
Perukai Kaune Statybininkų gatvėje
http://www.perukai.lt/. Pasiruošk mokėti už padorų peruką apie 150-200 Eurų.
pas mane visi trys teigiami.
pagooglinau dar biski tai lygtais biski geriau jei ER ir PR teigiami

toki sakini radau kad dazniausiai geriau gydymui pasiduoda

bentjau hormoniniam
o HER2 geriau jau neigiamas butu... nes teigiamas labai linkes atsinaujint
QUOTE(Undzinka @ 2016 09 14, 18:52)
Na ka merginos:) Galiu pasakyt, kad tas paodinis portas yra geris:) Abi rankos laisvos, nebade, kol suras vena. Priejo, paeme specialia adatele, kuria reik paciai nusipirkt ir tik viens ir viskas:) Ir as sau 5 valandas sedejau su kompiuteriu ant keliu ir ziurejau nauja sezona x failu
Beje, buvau uzlekus pas ViTiMe trumpam. Merdzyna gerai atrodo, nuotai gera. Dar mamuka jos uztikau palatoj. Sveikatytes Tau brangioji!!! Tegul viskas buna gerai!!! O papus mes pasidarysim paskui:)
Tai tiek. Dabar eisiu issikepsiu sunaus sugauta karsi ir kol dar galiu pavalgysiu, o paskui lipsiu ant sienu....Nors dabar jau pasiruosiau ir ketanovas ir Tramadlis padetas. Tikiuosi palengvins kazkiek
Ir ten kazkuri klause apie pinigeliu davima Pirmai chemikei daviau (tik nu neamenu kiek....) o dabar nefaviau. Nematau jokio skirtumo!!! Gydo vienodai. Tad jei nrit nuramintu savo sazine, ir jausites ramiau - duokit. Cia tik mano nuomone ;)
Visms sveikatos!!!
kazkas dar xfailas šiurpinasi

man tai uzteko baisybiu tiesiog i ligonine siandien nueit
o kiek laiko ta chemija kapsi? kada po sukapsejimo (ar jau kapsint) pradeda bloga darytis?