Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties vėžys

QUOTE(Natūrali @ 2016 09 19, 18:09)
O jūs rimtai vynelį geriat? Nuo kovo 3 (kai sužinojau diagnozę) visai mečiau su bet kokiu reikalų ir šito skyriaus biggrin.gif

Viska reikia daryt su protu biggrin.gif Kai gulejau svitintis tai su kaimyne po gurksni brendzio ikaldavom blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 20 rugsėjo 2016 - 08:23
QUOTE(Undzinka @ 2016 09 18, 14:23)
Na va kaip neblogai. Kai po tokios dideles operacijos, tai manau viskas vyksta sklandziai. Kuo labai dziaugiuosi.
Treciadieni vel varau i onkologini lasintis trumposios dalies (jei kraujas bus geras). Tai ikisiu galva i palata, gal dar nebusi israsyta namo. Mazu raudono vynelio atsinesti maza buteluka?  blush2.gif

siandien vel isgirau is daktaro zodeli gal rytoj,tai nezinau su tais israsymais,o jau namo ir dirbt kad noriu tai apsakyt negaliu.Sonai skauda gulet ir galva tuscia visai.NOriu veiklos g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ViTiMe @ 2016 09 20, 11:48)
siandien vel isgirau is daktaro zodeli gal rytoj,tai nezinau su tais israsymais,o jau namo ir dirbt kad noriu tai apsakyt negaliu.Sonai skauda gulet ir galva tuscia visai.NOriu veiklos g.gif  ax.gif

Motera, koks darbas!!! Blyn, po tokios operacijos, nu pamylek sve bent kiek. Uz ka save taip baudi????
Guli ligonineje ir gulek, kompas ant kelieniu ir ziuri serialus ar filmus. Paziurek tai, kam pastoviai nelikdavo laiko namie. Paskaiyk idomia knyga, kuriai irgi nelikdavo jegu po darbu. PAMYLEK SAVE!!!! Palepik!!!! Iseik I kiema prie fontanelio pasedek, pakvepuok oru, pravedink galva.
Ryt varau trumpajai daliai chemijos, tai ikisiu galva po to, jei busi paplepesim:)
O man matyt prasidejo kazkoks venos uzdegimas. Paraudo, patino, skausmiga viena vieta rankoje. Ir butent ta, kur labaiskaudejo, kai leido pirmaja chemija ir dar neturejau porto... Beje, ar kurii buvo, kad kildavo temperature po chemijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undzinka: 20 rugsėjo 2016 - 13:10
QUOTE(ViTiMe @ 2016 09 20, 12:48)
siandien vel isgirau is daktaro zodeli gal rytoj,tai nezinau su tais israsymais,o jau namo ir dirbt kad noriu tai apsakyt negaliu.Sonai skauda gulet ir galva tuscia visai.NOriu veiklos g.gif  ax.gif

Kol laiko tol ir gulek mirksiukas.gif be reikalo tikrai nelaikys. O su tuo darbu tai labai gerai atrodo kol lovoje guli, paskiau pasirodo kad visdelto jegu mazoka.
Sveik 4u.gif
As siandien eilini patikrinima praejau yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2016 09 20, 13:08)
Motera, koks darbas!!! Blyn, po tokios operacijos, nu pamylek sve bent kiek. Uz ka save taip baudi????
Guli ligonineje ir gulek, kompas ant kelieniu  ir ziuri serialus ar filmus. Paziurek tai, kam pastoviai nelikdavo laiko namie. Paskaiyk idomia knyga, kuriai irgi nelikdavo jegu po darbu. PAMYLEK SAVE!!!! Palepik!!!! Iseik I kiema prie fontanelio pasedek, pakvepuok oru, pravedink galva.
Ryt varau trumpajai daliai chemijos, tai ikisiu galva po to, jei busi paplepesim:)
O man matyt prasidejo kazkoks venos uzdegimas. Paraudo, patino, skausmiga viena vieta rankoje. Ir butent ta,  kur labaiskaudejo, kai leido pirmaja chemija ir dar neturejau porto... Beje, ar kurii buvo, kad kildavo temperature po chemijos?

na mergicos Jus duodat,koks ligoninej lepinimasis. smile.gif geriau uz namus ir veiklą nieko dar nesugalvota.Kai esu aktyviai uzimta,jokiu blogu minciu galvoj nelenda,ner kadu, o gulint tai tik spek asara braukt.Knyga skaitau ir pastebiu,kad mintis kazkur jau kitur,o puslapius automatiskai verciu. Veikla geriausiai gydo,bent jau mane.O jei labai jau sunku,galiu anksciau pasiplaut,darbdavys ziuri palankiai smile.gif.
. Man po chemo temperaturos nera buve.O venas reiktu patept heparinu,ir galimai paskystint krauja reiketu.
Papildyta:
QUOTE(ingriga @ 2016 09 20, 14:20)
Kol laiko tol ir gulek  mirksiukas.gif be reikalo tikrai nelaikys. O su tuo darbu tai labai gerai atrodo kol lovoje guli, paskiau pasirodo kad visdelto jegu mazoka.
Sveik  4u.gif
As siandien eilini patikrinima praejau  yahoo.gif

dziaugiuosi , kad patikrinimo rezultatai geri,super! Taip bus ir toliau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2016 09 20, 14:20)

As siandien eilini patikrinima praejau  yahoo.gif

sveikinu!!! clap.gif yahoo.gif 4u.gif isivaizduoju kad didelis akmuo nuo sirdies nusirita po sekmingos patikros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ViTiMe @ 2016 09 20, 16:15)
na mergicos Jus duodat,koks ligoninej lepinimasis. smile.gif geriau uz namus ir veiklą nieko dar nesugalvota.Kai esu aktyviai uzimta,jokiu blogu minciu galvoj nelenda,ner kadu, o gulint tai tik spek asara braukt.Knyga skaitau ir pastebiu,kad mintis kazkur jau kitur,o puslapius automatiskai verciu. Veikla geriausiai gydo,bent jau mane.O jei labai jau sunku,galiu anksciau pasiplaut,darbdavys ziuri palankiai smile.gif.
.  Man po chemo temperaturos nera buve.O venas reiktu patept heparinu,ir galimai paskystint krauja reiketu.
Papildyta:

dziaugiuosi , kad patikrinimo rezultatai geri,super! Taip bus ir toliau thumbup.gif

VAlio namo!!!!dekoju palaikiusioms,susirasysime iš namučiu!! biggrin.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Undzinka @ 2016 09 20, 13:08)
Guli ligonineje ir gulek, kompas ant kelieniu  ir ziuri serialus ar filmus. Paziurek tai, kam pastoviai nelikdavo laiko namie. Paskaiyk idomia knyga, kuriai irgi nelikdavo jegu po darbu. PAMYLEK SAVE!!!! Palepik!!!! Iseik I kiema prie fontanelio pasedek, pakvepuok oru, pravedink galva.
O man matyt prasidejo kazkoks venos uzdegimas. Paraudo, patino, skausmiga viena vieta rankoje. Ir butent ta,  kur labaiskaudejo, kai leido pirmaja chemija ir dar neturejau porto... Beje, ar kurii buvo, kad kildavo temperature po chemijos?

Valio namucio!!!dekuju palaikiusioms!! Susirasysime is namusiu.Perrisimai kasdien! thumbup.gif
Atsakyti
merginos kaip supratau gydotes kaikurios pas Ostapenko? blush2.gif ar tiesa kad jis jei stadija antra nedaro chemoterapijos pradzioj pries operacija? g.gif unsure.gif tokia nuomone is vienos sirgusios moters siandien isgirdau kad be galo baisu pasidare... verysad.gif

QUOTE(ViTiMe @ 2016 09 21, 11:02)
VAlio namo!!!!dekoju palaikiusioms,susirasysime iš namučiu!! biggrin.gif  thumbup.gif
Papildyta:

Valio namucio!!!dekuju palaikiusioms!! Susirasysime is namusiu.Perrisimai kasdien! thumbup.gif

liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2016 09 21, 13:21)
merginos kaip supratau gydotes kaikurios pas Ostapenko?  blush2.gif ar tiesa kad jis jei stadija antra nedaro chemoterapijos pradzioj pries operacija?  g.gif unsure.gif tokia nuomone is vienos sirgusios moters siandien isgirdau kad be galo baisu pasidare...  verysad.gif 
liuks  thumbup.gif

Gydymo plana nustato komisija, o ne vienas gyd. mirksiukas.gif Gak nevisada reikalinga pries operacija
Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2016 09 21, 13:28)
Gydymo plana nustato komisija, o ne vienas gyd.  mirksiukas.gif Gak nevisada reikalinga pries operacija

Kaip atrodo ta komisija? Mes iš gydytojos žygiavom pas chemoterapeutę, gydytoja su ja buvo jau kalbėjusi, ir ten jau pradėjo lašinti chemiją unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 09 21, 14:43)
Kaip atrodo ta komisija? Mes iš gydytojos žygiavom pas chemoterapeutę, gydytoja su ja buvo jau kalbėjusi, ir ten jau pradėjo lašinti chemiją unsure.gif

kai ateina biopsijos atsakymas, tada ir sprendzia ka darys g.gif
Atsakyti
zodziu man pripasakojo kad jei chemija gausiu pries operacija tai kojas pakratysiu blink.gif nes organizmas operacijos nusilpes nebeatlaikys... o Ostapenko sake pirma operacija daro, po to chemija g.gif labai man rekomendavo pas ji vaziuot... bet ar gali būti kad taip jau visada jis ir operuoja dar pries chemija g.gif gal ir geriau taip butu... nezinau... visai pasimeciau... o blaskytis tai nera kada doh.gif

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 09 21, 13:43)

jusu mamai jau lasina chemija? taip iskart vos atejus pas chemike? blink.gif
man dar ne doh.gif bet apie jokias komisijas nei girdet negirdejau blink.gif gydytojas pas chemike tiesiog nusiunte ir vsio g.gif nu gal ir taresi su kokiatai komisija... hmm.gif tada dar chemike tyrimu prirase... dabar poryt eisiu pas ja ir tada jau nusprest tureti ji ka kiek ir kada lasins...
jei ne paslaptis kaip jauciasi jusu mama doze chemijos jau gavus? blush2.gif
Atsakyti