QUOTE(Undzinka @ 2016 09 20, 13:08)
Motera, koks darbas!!! Blyn, po tokios operacijos, nu pamylek sve bent kiek. Uz ka save taip baudi????
Guli ligonineje ir gulek, kompas ant kelieniu ir ziuri serialus ar filmus. Paziurek tai, kam pastoviai nelikdavo laiko namie. Paskaiyk idomia knyga, kuriai irgi nelikdavo jegu po darbu. PAMYLEK SAVE!!!! Palepik!!!! Iseik I kiema prie fontanelio pasedek, pakvepuok oru, pravedink galva.
Ryt varau trumpajai daliai chemijos, tai ikisiu galva po to, jei busi paplepesim:)
O man matyt prasidejo kazkoks venos uzdegimas. Paraudo, patino, skausmiga viena vieta rankoje. Ir butent ta, kur labaiskaudejo, kai leido pirmaja chemija ir dar neturejau porto... Beje, ar kurii buvo, kad kildavo temperature po chemijos?
na mergicos Jus duodat,koks ligoninej lepinimasis.

geriau uz namus ir veiklą nieko dar nesugalvota.Kai esu aktyviai uzimta,jokiu blogu minciu galvoj nelenda,ner kadu, o gulint tai tik spek asara braukt.Knyga skaitau ir pastebiu,kad mintis kazkur jau kitur,o puslapius automatiskai verciu. Veikla geriausiai gydo,bent jau mane.O jei labai jau sunku,galiu anksciau pasiplaut,darbdavys ziuri palankiai

.
. Man po chemo temperaturos nera buve.O venas reiktu patept heparinu,ir galimai paskystint krauja reiketu.
Papildyta:
QUOTE(ingriga @ 2016 09 20, 14:20)
Kol laiko tol ir gulek

be reikalo tikrai nelaikys. O su tuo darbu tai labai gerai atrodo kol lovoje guli, paskiau pasirodo kad visdelto jegu mazoka.
Sveik
As siandien eilini patikrinima praejau
dziaugiuosi , kad patikrinimo rezultatai geri,super! Taip bus ir toliau