Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties vėžys

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 09 23, 12:15)
Dendule 4u.gif
Kokio dydžio buvo mamai navikas?
Ir pas kokią chemoterapeutę lankėtės?

navikas berods 1.6cm gal mazesnis...nedidelis.
Nutautiene patys geriausi atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Natūrali @ 2016 09 22, 17:13)
vaidosius, na visiška nesąmonė, kad vienas gydytojas gydo vienaip, o kitas kitaip. Tu ir pati gali labai lengvai pasižiūrėti, koks gydymas tau turėtų būti taikomas pagal tai, kokio dydžio navikas, kokia limfmazgių būklė, kokie receptoriai aktyvūs ant tavo begėdžių ląstelių. Visas gydymas yra pagal protokolus (kuriuos buvau radusi visagaliame internete). Tai yra pasaulinė praktika, kurioje aprašytas geriausias kiekvieno varianto gydymo atsakas.

Bet apie Ostapenko tikrai geri atsiliepimai. Mano mamai jis prieš 30 metų mažino gigantiško dydžio krūtinę. N kartų jo pavardė buvo paminėta mano ir mamos pokalbių metu, kol gydausi.
Čia sakau, gali iš nuogirdų nuprotėti. Kaip pavyzdžiui buvo kažkuri minėjusi, kad kaunietės į reabilitaciją atvažiuodavo su rekonstruotom krūtim, o vilnietės ne. Tai aš gydausi Kaune ir tikrai rekonstrukcijos iš kart nebus. O operacija laukia labai drąstiška.

Beje, po 8 chemoterapijų mano kraujas labai neblogas, imunitetas pasak homeopatės neužmuštas ir dar ganėtinai stiprus ir tikiu, kad operacijos metu neužsilenksiu.
Dėl dabartinės chemikės, tai tikrai nieko nekeisk kol kas, darykis tyrimus visus kuriuos skiria ir kai tik galėsi kopijuokis juos arba fotografuok telefonu. Pasistenk nepamesti net menkiausio atsakymo. Eik pas ją, žiūrėk, ką sakys, klausk, kodėl ne operacija pirma, kad tau atsakytų labai aiškiai. Galėsi palyginti atsakymus su santariškėm ir būsi rami 4u.gif

na net jei ir nuspres taip pat chemoterapija pradziai skirt vistiek santariskese gydysiuos smile.gif jau pakankamai prigazdino mane del Klaipedos kad ir ta chemija supila per valanda ( as savo chemikes specialiai paklausiau tai ji taip ir sake kad kapsetu valanda) o santariskese netingi ir 5 val palasint kad tik pacientui naudingiau butu, ir tyrimus kaskart kraujo daro pries lasinima ax.gif apie aparaturos kokybe operacinej ir kitoms proceduroms tai turbut ner ka net lygint rolleyes.gif

skambinau as Ostapenko smile.gif isiprasiau pas ji gydytis. issiklausinejo apie visus tyrimus ir rezultatus, tik negalejau atsakyt ar padideje pas mane limfmazgiai ar ne. tai kaip ir tikrai sake noretu operacija pradziai daryt smile.gif tik jei limfmazgiai nepadideje... na o as paskiau paskaiciau israsuose kad vistik padideje jie pas mane... blush2.gif na tai matyt tokiu atveju irgi chemo pradziai skirs hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2016 09 25, 09:18)
  jau pakankamai prigazdino mane del Klaipedos kad ir ta chemija supila per valanda ( as savo chemikes specialiai paklausiau tai ji taip ir sake kad kapsetu valanda) o santariskese netingi ir 5 val palasint kad tik pacientui naudingiau butu,

Vaistus lasina taip, kaip priklauso. Jei priklauso lasint valanda, tai patikek, ar Tu busi Santariskese ar Klaipedoje, juos ir lasisns valanda. Jei priklauso 5 v alantas, tai tiek ir lasins. Kai isitatinejo porta, palatoje gulejo moteris su skrandzio veziu, jai vistus lasina 7 dienas, be pertraukos, diena nakti. Tai, kad nemaau, kad cia nuo ligonnes priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2016 09 25, 11:44)
Vaistus lasina taip, kaip priklauso. Jei priklauso lasint valanda, tai patikek, ar Tu busi Santariskese ar Klaipedoje, juos ir lasisns valanda. Jei priklauso 5 v alantas, tai tiek ir lasins. Kai isitatinejo porta, palatoje gulejo moteris su skrandzio veziu, jai vistus lasina 7 dienas, be pertraukos, diena nakti. Tai, kad nemaau, kad cia nuo ligonnes priklauso.

na gal ir taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2016 09 25, 11:44)

pritariu 4u.gif
Sulasinti tikrai negali greiciau nei reikia
Beje va prisiminiau kuo skiriasi Kaunas nuo Vilniaus dar...nors gal ir Vilniuje dabar taip cia tiesiog vienu metu mama ir drauge gydesi ta pati. Tai kita diena po chemijos lasina vandeni laseline ir leidzia nuo pykinimo kad greiciau toksinai pasisalintu. Lasina 2 dienas fiziologini.
Atsakyti
buvau jau santariskese ax.gif ir tikrai gyd nori nuo operacijos pradet smile.gif ko Klaipedoj nesiule schmoll.gif bet taip ant ribos klausimas ar nuo operacijos ar nuo chemoterapijos prades. pasidariau jau magnetini rezonansa, pirmadieni kompiuterine tomografija darysiuos ir tada bus galutinai nuspresta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2016 09 29, 08:41)
buvau jau santariskese  ax.gif  ir tikrai gyd nori nuo operacijos pradet  smile.gif  ko Klaipedoj nesiule  schmoll.gif bet taip ant ribos klausimas ar nuo operacijos ar nuo chemoterapijos prades. pasidariau jau magnetini rezonansa, pirmadieni kompiuterine tomografija darysiuos ir tada bus galutinai nuspresta  ax.gif

Tikiuosi Ostapenko priėmė, bet tik vakar , kiek žinau, su juo nelaimingas įvykis nutiko darbe. Kažkiek nedirbs lyg. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Undzinka @ 2016 09 20, 13:08)
Motera, koks darbas!!! Blyn, po tokios operacijos, nu pamylek sve bent kiek. Uz ka save taip baudi????
Guli ligonineje ir gulek, kompas ant kelieniu  ir ziuri serialus ar filmus. Paziurek tai, kam pastoviai nelikdavo laiko namie. Paskaiyk idomia knyga, kuriai irgi nelikdavo jegu po darbu. PAMYLEK SAVE!!!! Palepik!!!! Iseik I kiema prie fontanelio pasedek, pakvepuok oru, pravedink galva.
Ryt varau trumpajai daliai chemijos, tai ikisiu galva po to, jei busi paplepesim:)
O man matyt prasidejo kazkoks venos uzdegimas. Paraudo, patino, skausmiga viena vieta rankoje. Ir butent ta,  kur labaiskaudejo, kai leido pirmaja chemija ir dar neturejau porto... Beje, ar kurii buvo, kad kildavo temperature po chemijos?

Kaip sveikatytė, kaip su venomis, temperatūra? Aš gyju, histologija atėjo be papildomų piktybinių darinių tik daugybiniai fibrocistiniai pakitimai ir mikrokalcinatai. NEpadariau , matyt, klaidos abi drauges nupjovus g.gif
O svarbiausia pirmadienį į darbelį varau merginos!!!!TAip lengviau. Nereikia apie ligas ir kitus nepasisekimus galvoti. Ačiū už palaikymą visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViTiMe: 29 rugsėjo 2016 - 15:46
QUOTE(ViTiMe @ 2016 09 29, 16:41)
O svarbiausia pirmadienį į darbelį varau merginos!!!!TAip lengviau. Nereikia apie ligas ir kitus nepasisekimus galvoti. Ačiū už palaikymą visoms  4u.gif

O į reabilitaciją nesiunčia? Ar susitvarkius tu invalidumą? 4u.gif
Smagu jog į darbą - stipruolė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Natūrali @ 2016 09 29, 17:38)
O į reabilitaciją nesiunčia? Ar susitvarkius tu invalidumą? 4u.gif
Smagu jog į darbą - stipruolė smile.gif

Dar švitinsiuos, imsiu kiausides, tada galvosiu apie reabilitacija.Apie invaliduma net negalvoju, nes nuo sausio men pradzios ( 2 operacijos,8 chemijos ) turejau tik 55 dienas nedarbingumo.Jei gauciau invaliduma, prarasciau darba, todel apie tai net negalvoju dabar mirksiukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ViTiMe @ 2016 09 29, 20:19)
Dar švitinsiuos, imsiu kiausides, tada galvosiu apie reabilitacija.Apie invaliduma net negalvoju, nes nuo sausio men pradzios ( 2 operacijos,8 chemijos ) turejau tik 55 dienas nedarbingumo.Jei gauciau invaliduma, prarasciau darba, todel apie tai net negalvoju dabar mirksiukas.gif  rolleyes.gif

NU Tu moteriske duodi.....Dziaugiuosi, kad esi tokia gyvibinga or stipri:) Sveikatos Tau!!!
Kodel prarasi darba jei susiforminsi invaiduma? As dirbau ir gaudavau invalidumo pencija. Tai nesurista, nebent Tavo darbas kazkoks ipatingas ;)
Atsakyti
QUOTE(ViTiMe @ 2016 09 29, 15:41)
Tikiuosi Ostapenko priėmė, bet tik vakar , kiek žinau, su juo nelaimingas įvykis nutiko darbe. Kažkiek nedirbs lyg. g.gif
Papildyta:
Kaip sveikatytė, kaip su venomis, temperatūra? Aš gyju, histologija atėjo be papildomų piktybinių darinių tik daugybiniai fibrocistiniai pakitimai ir mikrokalcinatai. NEpadariau , matyt, klaidos abi drauges nupjovus g.gif
O svarbiausia pirmadienį į darbelį varau merginos!!!!TAip lengviau. Nereikia apie ligas ir kitus nepasisekimus galvoti. Ačiū už palaikymą visoms  4u.gif

blink.gif kas jam atsitiko? unsure.gif ar labai rimta?
nu bus liudna jei vel blaskytis reikes kito gyd ieskoti... verysad.gif

smagu kad su tokiu entuziazmu darbo lauki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2016 09 29, 21:35)
NU Tu moteriske duodi.....Dziaugiuosi, kad esi tokia gyvibinga or stipri:) Sveikatos Tau!!!
Kodel prarasi darba jei susiforminsi invaiduma? As dirbau ir gaudavau invalidumo pencija. Tai nesurista, nebent Tavo darbas kazkoks ipatingas ;)

Ačiū už palikėjimą sveikatos. Tau taip pat josios daug daug smile.gif Aš policininkė smile.gif

Papildyta:
QUOTE(vaidosius @ 2016 09 29, 22:20)
blink.gif  kas jam atsitiko?  unsure.gif ar labai rimta?
nu bus liudna jei vel blaskytis reikes kito gyd ieskoti...  verysad.gif

smagu kad su tokiu entuziazmu darbo lauki  thumbup.gif

Jis darbe lyg nukrito, kiek rimta nezinau, bet vakar jo nebuvo ir sesutes sake kad jo gali nebuti ir visa menesi. Geriau , matyt, būtų paskambinti jam. PIrmadienį vaziuosiu į ligoninę perrišimui, galimai bus jo sūnus, nes vakar perrisinejo jo kolegos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViTiMe: 30 rugsėjo 2016 - 07:03