QUOTE(Natūrali @ 2016 09 22, 17:13)
vaidosius, na visiška nesąmonė, kad vienas gydytojas gydo vienaip, o kitas kitaip. Tu ir pati gali labai lengvai pasižiūrėti, koks gydymas tau turėtų būti taikomas pagal tai, kokio dydžio navikas, kokia limfmazgių būklė, kokie receptoriai aktyvūs ant tavo begėdžių ląstelių. Visas gydymas yra pagal protokolus (kuriuos buvau radusi visagaliame internete). Tai yra pasaulinė praktika, kurioje aprašytas geriausias kiekvieno varianto gydymo atsakas.
Bet apie Ostapenko tikrai geri atsiliepimai. Mano mamai jis prieš 30 metų mažino gigantiško dydžio krūtinę. N kartų jo pavardė buvo paminėta mano ir mamos pokalbių metu, kol gydausi.
Čia sakau, gali iš nuogirdų nuprotėti. Kaip pavyzdžiui buvo kažkuri minėjusi, kad kaunietės į reabilitaciją atvažiuodavo su rekonstruotom krūtim, o vilnietės ne. Tai aš gydausi Kaune ir tikrai rekonstrukcijos iš kart nebus. O operacija laukia labai drąstiška.
Beje, po 8 chemoterapijų mano kraujas labai neblogas, imunitetas pasak homeopatės neužmuštas ir dar ganėtinai stiprus ir tikiu, kad operacijos metu neužsilenksiu.
Dėl dabartinės chemikės, tai tikrai nieko nekeisk kol kas, darykis tyrimus visus kuriuos skiria ir kai tik galėsi kopijuokis juos arba fotografuok telefonu. Pasistenk nepamesti net menkiausio atsakymo. Eik pas ją, žiūrėk, ką sakys, klausk, kodėl ne operacija pirma, kad tau atsakytų labai aiškiai. Galėsi palyginti atsakymus su santariškėm ir būsi rami
na net jei ir nuspres taip pat chemoterapija pradziai skirt vistiek santariskese gydysiuos

jau pakankamai prigazdino mane del Klaipedos kad ir ta chemija supila per valanda ( as savo chemikes specialiai paklausiau tai ji taip ir sake kad kapsetu valanda) o santariskese netingi ir 5 val palasint kad tik pacientui naudingiau butu, ir tyrimus kaskart kraujo daro pries lasinima

apie aparaturos kokybe operacinej ir kitoms proceduroms tai turbut ner ka net lygint
skambinau as Ostapenko

isiprasiau pas ji gydytis. issiklausinejo apie visus tyrimus ir rezultatus, tik negalejau atsakyt ar padideje pas mane limfmazgiai ar ne. tai kaip ir tikrai sake noretu operacija pradziai daryt

tik jei limfmazgiai nepadideje... na o as paskiau paskaiciau israsuose kad vistik padideje jie pas mane...

na tai matyt tokiu atveju irgi chemo pradziai skirs