Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties vėžys

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 10 02, 12:16)
Kiek iš viso chemijų skyrė?
Mama pasiėmė knygą, bet pirmą kartą neskaitė, pabendravo su kitomis moterimis, su sesele, su tėčiu. Šį kartą dar ir aš būsiu.

Man paskirtos 6, bet kiekviena is ju susideda is 2 daliu. Po savaites vel einu trumpajai daliai.
Knyga gerai, bet as uzmiegu greitai skaitydama smile.gif Ten sedi prie lango, saulute sviecia, silta ir bac....knyga jau ant zemes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 10 02, 10:21)
Natūrali, kaip tu? Ar jau paskyrė op datą?

Mums kitą savaitę antroji chemija.

Paskyrė... Antradienį guluosi, trečiadienį operacija. Reikia šalinti visą krūtį, o kadangi jos pas mane didelės, tai kaip ir pataria šalinti abi, nes bus baisinė asimetrija ir stuburo problemos. Paskui galėsiu implantus susidėti gal po kokiu poros metų...
Sedžiu česnakų prisivalgius - labai nesinorėtų slogos pasigauti ir nukelti operacijos datą... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Natūrali @ 2016 10 02, 12:53)
Paskyrė... Antradienį guluosi, trečiadienį operacija. Reikia šalinti visą krūtį, o kadangi jos pas mane didelės, tai kaip ir pataria šalinti abi, nes bus baisinė asimetrija ir stuburo problemos. Paskui galėsiu implantus susidėti gal po kokiu poros metų...
Sedžiu česnakų prisivalgius - labai nesinorėtų slogos pasigauti ir nukelti operacijos datą... 4u.gif

as po genetiko abi pasisalinau,nes nustatyta Brca1 geno mutacija,vaizdelis nelabai,bet ostapenko sake,kad po pusmecio galima implantus det.gyvent ir be papu galima,svarbu gyvent,o plastiku darba maciau,tikrai graziai padaro,svarbu sveikatos butu.
Atsakyti
QUOTE(ViTiMe @ 2016 10 02, 19:22)
as po genetiko abi pasisalinau,nes nustatyta Brca1 geno mutacija,vaizdelis nelabai,bet ostapenko sake,kad po pusmecio galima implantus det.gyvent ir be papu galima,svarbu gyvent,o plastiku darba maciau,tikrai graziai padaro,svarbu sveikatos butu.

Va Tau klausimas - o paliko spenelius? Ar nieko? Man sakė, kad liks tik riebalinis dabartiniu krūtu sluoksnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViTiMe @ 2016 10 02, 18:22)
as po genetiko

Moterys, jūs visos darėtės genetinį?
Mama nesidarė, nes jau virš 50 metų ir plius šeimoj nėra buvę krūties vėžio, tai siuntimas kaip ir nepriklauso. Bet dabar galvoju, gal verta pasidaryti mokamai šį tyrimą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 10 02, 20:27)
Mama nesidarė, nes jau virš 50 metų ir plius šeimoj nėra buvę krūties vėžio, tai siuntimas kaip ir nepriklauso. Bet dabar galvoju, gal verta pasidaryti mokamai šį tyrimą? g.gif

Na man priklausė pagal amžiu. Kaip su vyresnėm, aš nežinau.. Bet jei man būtu jau virš 50 ir turėčiau tokia diagnozę, tikrai pasidaryčiau 4u.gif
Atsakyti
Na ka moterytes, ryt (treciadieni) einu lasintis 3 chemija. Bus jau vidurys!!!
Viskas butu neblogai, bet tas kaulu sukimas....na bet nieko, iskentesim:) Mes gi stiprios!!!!
Visoms ligoniukems sveikatos!!!!
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 10 02, 20:27)

Šeimos gydytojas rašo siuntimą be jokių problemų neatsižvelgiant į amžių.
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2016 10 05, 06:37)
Šeimos gydytojas rašo siuntimą be jokių problemų neatsižvelgiant į amžių.

Ačiū už informaciją 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Undzinka @ 2016 10 04, 23:17)
Viskas butu neblogai, bet tas kaulu sukimas....na bet nieko, iskentesim:) Mes gi stiprios!!!!

Stiprybės ir sveikatos tau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vaidosius @ 2016 09 30, 11:48)
aciu labai uz patarima  4u.gif gal pacio Ostapenko reikes paprasyt kad nukreiptu pas kurinors gydytoja  g.gif

Vaidosius, kaip tu? Skambinai gydytojui dėl nukreipimo?
Atsakyti
QUOTE(Natūrali @ 2016 10 02, 18:51)
Va Tau klausimas - o paliko spenelius? Ar nieko? Man sakė, kad liks tik riebalinis dabartiniu krūtu sluoksnis smile.gif

paliko oda ir spenelius, tyrimus atliko viskas ok
Papildyta:
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 10 02, 19:27)

gali buti ir kiausidziu vezys,kaip mano atveju,kruties vezio giminej nebuvo,o tevo abi seserys sirgo kiausidziu veziu,tokiu atveju genetikas taip pat nemokamas. Bet gal pakaktu labai issamiu patikru,nes tyrimas pakankamai brangus.
Papildyta:
QUOTE(Undzinka @ 2016 10 04, 23:17)

aciu !!ir Tu lakykis,viskas bus ok,super gerai.kartu iskesim kaulu sukima:)
Papildyta:
QUOTE(vaidosius @ 2016 09 30, 10:42)
visai man rankos nusviro  verysad.gif  toks vaizdas kad tycia cia likimas man vis koja kisa  verysad.gif vos tik pas gyd kreipiausi taip sekancia diena jis koja susilauzo doh.gif
del apgamo uzsirasiau i northway issitirt  ax.gif  antradieni eisiu  ax.gif

kaip apgamo reikalai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViTiMe: 05 spalio 2016 - 19:22
QUOTE(Rugpjutis11 @ 2016 09 13, 19:20)
Labas Editana,

aš geriu tamoxifena metus laiko. Nuo jo mėnesinės sutrumpėjo, bet neišnyko. Nuo pavasario man leidžia zoladexa. Nuo jo mėnesinės išnyko. Leis du metus.

Noriu pas jus paklausti, kodėl jums TAMOXIFENĄ pakeitė į ZOLADEX?
Atsakyti
QUOTE(adiv1090 @ 2016 10 06, 22:48)
Noriu pas jus paklausti, kodėl jums TAMOXIFENĄ pakeitė į ZOLADEX?

manau nepakeite, o pridejo Zolodex'sa ax.gif
Atsakyti