Įkraunama...
Įkraunama...

2012 m. II pusmečio Klaipėdos mamytės ir vaikučiai

QUOTE(jaukuciukas @ 2014 09 07, 22:12)
Arnas visus dantis jau turi.

Archeologe - o gal yra kazoia priezastis kodel visada mergaitei sloga? Nu nei is sio nei is to pastoviai negali buti. Gal kas alergizuoja? Gal issauseja gleivine pastoviai?


kad nieko tokio neranda, ziurejo lor, bet jai nepastoviai ir buna tik saluoju sezono meu, asimenu buvo kai kudikis buvo, pernai irgi as pas buvo, be ji vat taip pai uzeina pati praeina, kelias dienas nebuna ir vel ir a gydysi ar negydisi tas pats.
Atsakyti
TADA ARCHEOLOGE AS MANAU, KAD JUMS NUO SAUSO ORO, TIESIOG PASAUSEJA GLEIVINE IR ATSIRANDA SLOGA.
oi kokiom raidem pavariau doh.gif

Gi vakar vakare ir mano maziui sloga pasileido, nuvaziavom prie juros, ir aisku jam ilipti i vandeni reikia, tai po 10 min pabraidymo parejo su patysusia nosimi, o siryt jau kaip reikalas uzgulta. Susalo matyt mazas.

Islydejom sese i mokykla.Pasirodo siandien eis sportuoti i sale, o Lijapamirso pentadieni pasakyti, kad reiks apranga pasiimti, tai kadangi man cia pat, nunesiu per pertrauka.
Atsakyti
labryt,
sveikatos sergantiems 4u.gif
QUOTE(jaukuciukas @ 2014 09 08, 07:21)
Islydejom sese i mokykla.Pasirodo siandien  eis sportuoti i sale, o Lijapamirso pentadieni  pasakyti, kad reiks apranga pasiimti, tai kadangi man cia pat, nunesiu per pertrauka.

Mano panelė irgi vis dar ką nors pamiršta man pasakyti, bet aš griežtai - jei pamiršai, pati kalta ir keliauk namo pati pasiimti arba pasiaiškint mokytojai..bo pirmoj klasėj buvo daug tokių tėvelių, kurie vaikams paskambinus lėkdavo iš namų vežt daiktų. Tad neapsileisk, paskui šokdins kiekvieną kart mirksiukas.gif (iš patirties matau, kad pamiršta jie labai dažnai doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(anike @ 2014 09 08, 07:44)
labryt,
sveikatos sergantiems  4u.gif

Mano panelė irgi vis dar ką nors pamiršta man pasakyti, bet aš griežtai - jei pamiršai, pati kalta ir keliauk namo pati pasiimti arba pasiaiškint mokytojai..bo pirmoj klasėj buvo daug tokių tėvelių, kurie vaikams paskambinus lėkdavo iš namų vežt daiktų. Tad neapsileisk, paskui šokdins kiekvieną kart  mirksiukas.gif (iš patirties matau, kad pamiršta jie labai dažnai  doh.gif )

O jūsų mokykloj išleidžia? Mūsų neleisdavo.. O aš kartą per šventę pamiršau batelius. Mokiliaku nebuvo, i paprasta nepriskambinau niekaip, patys net neturejom jo. Pareiti 8km nebuciau spejusi. ir eilerasti sakiau su sportbaciais. Kokia geda! Visada savo vaikui nunesiu. Be to kad reiks kokios aprangos tokiem maziukams mikytoja turi informuot tevelius atejusius
Atsakyti
Labas rytas,

Ačiū už sveikinimus, kas nepamiršot smile.gif

atšventėm labai smagiai, buvom pupoj su didele kompanija vaikų, tai eva buvo labai patenkinta. Šiandien išėjo į darželį švęsti, net nespėjo verkti pradėti kol iškrausčiau maišą, auklėtoja vis gyrė ir visko klausinėjo, tai Eva net nepastebėjo kaip dingau.
Paskui įkelsiu keleta nuotraukų.

Reiks eiti kambarius susitvarkyti, nes jau toks bardakas smile.gif

Visiems sirguliuojantiems daug daug sveikatos. Praktiškai visi iškritot, net ir tie kur į darželį neina. doh.gif

Mes tai pasirodžius pirmai slogai nosį tepam tepalu oksolin, man vaistas numeris vienas. jei ir aplinkui kažkas sloguoja tepam profilaktiškai tai labi pasiteisinęs vaistas. Aš ir sau tepu jei jaučiu kad kažkas jau negerai ir tuoj sloguosiu ir dažniausiai nesusergu. Niekam neperšu, bet tikrai labai geras, verta pamėginti. Tik kad jis rusiškas vaistas ir vaistinėse jo nėra.
Atsakyti
Anike - as manau, per mazi dar, kad prisimintu ka sake mokytoja, juo labiau pentadieni galejo ir pati jin perspeti, na bet nieko nekaltinu, pirma savaite visiems sudetinga:) Puse klases vaiku neatsinese aprangos:)

Kotryna28 - nepamenu sveikinau ar ne tavo mergaite, jei ne SVEIKINAM SU GIMTADIENIU LABAI LABAI. smile.gif

Kas tasoksolin? negirdejus apie toki, reiks pasidometi .

As kadangi gyvenau salia mokyklos tai jei o reikdavau pareidavau per pertrauka pasiimti, aisu ne pradinese pirmoj klasej, o jau kokioj 3-4 tai tikrai. Mobiliau nebuvo tais laikais, o ir laidinio telefono neturejom:)

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kotryna28, džiugu girdėti, kad smagiai atšventėte thumbup.gif lauksim fotoreportažo 4u.gif O to tepaliuko gal yra rusiškų prekių parduotuvėse? g.gif

Pas mus išaiškėjo slogos priežastis - turim svečiuose VĖJARAUPIUS cool.gif Adaptacija darželyje toliau nusikelia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo briliantine: 08 rugsėjo 2014 - 10:43
Sveikos,
Kotryna, sveikinimai mažulei wink.gif

To tepalo kiek žinau yra pas turguje prekiaujančius rusiškais vaistais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(briliantine @ 2014 09 08, 12:11)
Sveikos  4u.gif

Kotryna28, džiugu girdėti, kad smagiai atšventėte  thumbup.gif lauksim fotoreportažo  4u.gif O to tepaliuko gal yra rusiškų prekių parduotuvėse?  g.gif

Pas mus išaiškėjo slogos priežastis - turim svečiuose VĖJARAUPIUS  cool.gif Adaptacija darželyje toliau nusikelia...

o ne davo didzioji nesenai sirgo? Ar vis laukiu ar Akmile man nesusirgs ir jauciu jei susirgs seses neleis i darza vest kol inkubacinis nepraeis...

Kotryna su gimtadieniu tavo panelyte, beje ka neset i darzeli?

Mums siandien pirma diena praejo normaliai bet as buvau visa laika, bet iejo zaide, prisileido aukletojas, tai aukletoja man sako eikit paskambinsiu jei kas po pusvalandzio skambina:D Po to niekur neisleido vis sakydavo mano mama cia niekur neik mama.
Atsakyti


Į darželį nešėm šakotį ir sulčių, nors iki šiol pirktinių sulčių negėrėm, bet manau būčiau buvus nesuprasta su vandeniu atėjus smile.gif ir auklėtojom tuo pačiu nešiau kavos ir saldainių.


Mes irgi vasarą laukėm (berniukas kieme susirgo) ar nesusirgs vėjaraupiais, tai 3 savaites stebėjau kaip išprotėjus, išprotėti galima, kiekvienas spuogas atrodė kaip vėjaraupiai, bet taip ir nesusirgom. drinks_cheers.gif

tepalą pirkom eglės turguj, bet manau būtų ir rusiškais vaistais prekiaujančiose parduotuvėse.
Atsakyti
archeologe, taip dukra mano prieš 2 savaitės sirgo. Nors mažasis jau prieš tai turėjo kontaktą su sergančiuoju, bet taip ir nesusirgo, o jau sesės palikimo išvengti nepavyko...informavau darželį, bet jis buvo jame tik penktadienį ryte, o išbėrė šiąnakt, tai neturėtų užkrėsti...ai, abu bus persirgę ir ramu, gerai, kad darželyje dar trumpa adaptacija tebuvo, o tai dabar 2 savaites neis į jį, tai vėl nuo nulio reikės pradėti...
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(briliantine @ 2014 09 08, 14:30)
archeologe, taip dukra mano prieš 2 savaitės sirgo. Nors mažasis jau prieš tai turėjo kontaktą su sergančiuoju, bet taip ir nesusirgo, o jau sesės palikimo išvengti nepavyko...informavau darželį, bet jis buvo jame tik penktadienį ryte, o išbėrė šiąnakt, tai neturėtų užkrėsti...ai, abu bus persirgę ir ramu, gerai, kad darželyje dar trumpa adaptacija tebuvo, o tai dabar 2 savaites neis į jį, tai vėl nuo nulio reikės pradėti...

Lengvai prasirgti vėjaraupiais 4u.gif Justas tai labai lengvai prasirgo, net temperatūros nebuvo, bet liko negraži vieno spuogo vieta ant nosies, o ant kūno tai nelabai ir matosi, bet turėtų po kiek laiko praeiti, nes dar tik mėnuo po ligos.

Justas nuo penktadienio sloguoja ir vis paviduriuoja (per dieną po 3-4 kartus),o šiandiena jau gal kokį 6 kartą po nedaug doh.gif Daviau smectos, tai dabar lyg jau nieko. Nesuprantu kas jam g.gif gal čia koks virusas ir ta sloga, o gal kokia stresinė reakcija į darželį ax.gif
Atsakyti